Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    NanaJ
    03. Veljača 2022. 07:29

Lala majke mi da sam u utorak mislila da sam ja jedina nesreca kojoj se to desilo, ali stvarno prevrtila sam internet od hrv str do eng str i nigdje nista 🤦🏻‍♀️ Znam da zvuci ruzno ali malo mi je bilo lakse kad se vas jos par javilo sa takvom situacijom. Ja sam u utorak vec muzu rekla da idemo u Prag po donorsku jajnu stanicu pa je to to 😅 uzasan osjecaj a vidis po potpisu da sam prosla i spontane i kiretaze. Jucer su me opet zvali da mi kazu sa se nista nije oplodilo i pokanuli mi termin za petak tak da cu vidjet kaj kazu. Uspjela sam izresetati emrologicu s pitanjima i ukretko rekla je da je to biologija i da se to nazalost desava i da sigurno nisam kandidat za donorsku js, a ja si u sebi mislim mhmmm 😅😅 
    Ma drugi ciklus mora biti nas inace ne znam vikat cemo na te jadne spermice i js 😂 ❤️

Cure sa lijepim vijestima cestima i oprostite sto vas ne oznacim po imenima jer vas nisam jos sve pohvatala i nebi htjela nekog krivo nazvat, ali trudit cu se da vas sto prije upamtim i stvarno se istinski veselim sa svakom od vas ❤️
    Cure koje ste u reprometu kako ste zadovoljno sa njima? Bas sa cijelo timom. Narucila sam se na konzultacije kod njih 14.02 imam termin pa cu vidjeti kako bi oni isli u sljedeci ciklus i sto kazu na sve ovo 🤷🏻‍♀️

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

DOMLeon🤰🏽⏳💙❤❤
    03. Veljača 2022. 07:31

Dobro jutro moje drage hrabrice.
    Ma i mashkica,Hani cestitam na betama 🥳🥳
    Divna cestitam na srceku 🥰🥰
    Sani nadam se da ce brzo miza otpustit iz bolnice i da ce proc mu temperatura 🤞
    Anemona jos malo macko 😁😁😁😘
    Imam drago mi je da se krvarenje smirilo.
    Mrvica , kacusha , nikita ,miss,anci ,stela , i drugim nojim curkama saljem 😘😘😘😘😘
    Inna cure su ti sve napisale.Tu ima takvih prica da kad bi procitala malo a ne samo trolala mozda bi odustala od svojih blesavih ideja.Al stekla sam dojam da tebi nije bitno podijelit ili prihvatit pomoc na ovom forumu (to je njegova svrha ) nego unosit nervozu.Nadam se da ti to vise nece padat na pamet i ako do tog dode da ces zaobic ovaj nas kutak.Saberi se ukoliko zelis bit majka jer na ovaj nacin nisi stabilna za sebe a kamoli maleno dijete.

👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
    20.07.2013 🧒🏻Leon
    VV '21 4🐧
    1/ET 09.2021 B➖
    FET 11.2021 B➖(biokemijska)
    23.09.2022.👧🏼Julia
    25.09.2023 👧🏼 Kali
    ❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ

DOMLeon🤰🏽⏳💙❤❤
    03. Veljača 2022. 07:34

NanaJ

Lala majke mi da sam u utorak mislila da sam ja jedina nesreca kojoj se to desilo, ali stvarno prevrtila sam internet od hrv str do eng str i nigdje nista 🤦🏻‍♀️ Znam da zvuci ruzno ali malo mi je bilo lakse kad se vas jos par javilo sa takvom situacijom. Ja sam u utorak vec muzu rekla da idemo u Prag po donorsku jajnu stanicu pa je to to 😅 uzasan osjecaj a vidis po potpisu da sam prosla i spontane i kiretaze. Jucer su me opet zvali da mi kazu sa se nista nije oplodilo i pokanuli mi termin za petak tak da cu vidjet kaj kazu. Uspjela sam izresetati emrologicu s pitanjima i ukretko rekla je da je to biologija i da se to nazalost desava i da sigurno nisam kandidat za donorsku js, a ja si u sebi mislim mhmmm 😅😅
    Ma drugi ciklus mora biti nas inace ne znam vikat cemo na te jadne spermice i js 😂 ❤️

Cure sa lijepim vijestima cestima i oprostite sto vas ne oznacim po imenima jer vas nisam jos sve pohvatala i nebi htjela nekog krivo nazvat, ali trudit cu se da vas sto prije upamtim i stvarno se istinski veselim sa svakom od vas ❤️
    Cure koje ste u reprometu kako ste zadovoljno sa njima? Bas sa cijelo timom. Narucila sam se na konzultacije kod njih 14.02 imam termin pa cu vidjeti kako bi oni isli u sljedeci ciklus i sto kazu na sve ovo 🤷🏻‍♀️

Vjerojatno su ti cure vec pisale.Pocni koristit q10 ubikinol oblik.Barem 3 mj.Mislim da ni embriolog ne zna u cenu je stvar ? Ili? 

👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
    20.07.2013 🧒🏻Leon
    VV '21 4🐧
    1/ET 09.2021 B➖
    23.09.2022.👧🏼Julia
    25.09.2023 👧🏼 Kali

DOMLeon🤰🏽⏳💙❤❤
    03. Veljača 2022. 07:35

Cure koje danas imaju nesto sretno vam 💫💫💫🪄🪄🪄🪄🪄

👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
    20.07.2013 🧒🏻Leon
    VV '21 4🐧
    1/ET 09.2021 B➖
    23.09.2022.👧🏼Julia
    25.09.2023 👧🏼 Kali

Panda.
    03. Veljača 2022. 07:39

Cure moje, bar da vam se javim i prije svega čestitam Mashkici, Ma2013 i Hani na super betama. Ne znam jesam li koga propustila, pa se odmah ispričavam ako jesam. Nisam ni sumnjala da će to biti prave brojke i neka se samo duplaju.
    Vidim novih cura u čoporu pa da vas sve pozdravim i zaželim da vaše mpo priče što prije dobiju happy end. 💫💞
    Nastojim redovito popratiti forum da ne ispadnem jer zaostatke teško pohvatati. Nadam se da mi sve čvrsto stojite. 😉
    Ja sam na pauzi zasad. Čak mi paše malo jer se osjećam kao da me vlak pregazio. Na dan žena imam novi pregled i pretpostavljam novi postupak u travnju. U međuvremenu idem malo obnoviti nalaze, a posebno AMH ponoviti. Eto to su planovi zasad. Čekamo uskršnje čudo. 😁
    Neću posebno pozdravljati pa imate svi 😘😘😘😘 od mene.

🙋‍♀️'88 - PCOS, 🙋‍♂️'91 - OAT
    KBC Split
    12/2021 - ICSI stimulirani ➡️ 2🥚, ET 2 dvodnevna ❌
    4/2022 - ICSI stimulirani ➡️ 15🥚- 3
    6/2022 - FET🐧❌
    7/2022 - FET 🐧❌
    10/2022 FET 🐧 - biokemijska ❌
    Repromed
    06/2023 - ICSI ➡️ 9 🥚, ET 1 morula, 🐧🐧
    Beta 12.dnt 134, 14.dnt 343; stiže nam 💗

NanaJ
    03. Veljača 2022. 07:41

DOMLeon🤰🏽⏳️❤💙

NanaJ

Vjerojatno su ti cure vec pisale.Pocni koristit q10 ubikinol oblik.Barem 3 mj.Mislim da ni embriolog ne zna u cenu je stvar ? Ili?

Nezna, bar tako kaze 🤷🏻‍♀️ Vidjet cu sutra sta ce rec na sve to, ali iskreno se nadam da se vise nece ponavljat.  Pocet cu sad sa q10 i omegom, a folacin, novalac i vit d pijem od prije tako da cu samo nastavit.
    Nego kako si ti? Imas kakve mucnine? 

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

DOMLeon🤰🏽⏳💙❤❤
    03. Veljača 2022. 07:46

NanaJ

DOMLeon🤰🏽⏳️❤💙

NanaJ

Nezna, bar tako kaze 🤷🏻‍♀️ Vidjet cu sutra sta ce rec na sve to, ali iskreno se nadam da se vise nece ponavljat. Pocet cu sad sa q10 i omegom, a folacin, novalac i vit d pijem od prije tako da cu samo nastavit.

Super plan.Imam prihateljicu kojoj je q10bnapravio cudo nakon 3 mjeseca.Nizak amh a dobila je jajnih stanica brdo.Pripisale smo to q10 pa tebi drzim fige.Ja sam ok hvala ti na pitanju.Da imam gadne mucnine po cijeli dan, al ajde proci ce to necu se zalit.Ako trebas pomoc ili imas pitanja slobodno se obrati.😘😘💫💫💫💫🪄🪄🪄🪄(evo malo prasine i za tebe 😉)

👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
    20.07.2013 🧒🏻Leon
    VV '21 4🐧
    1/ET 09.2021 B➖
    23.09.2022.👧🏼Julia
    25.09.2023 👧🏼 Kali

DOMLeon🤰🏽⏳💙❤❤
    03. Veljača 2022. 07:46

DOMLeon🤰🏽⏳️❤💙

NanaJ

DOMLeon🤰🏽⏳️❤💙

NanaJ

Nezna, bar tako kaze 🤷🏻‍♀️ Vidjet cu sutra sta ce rec na sve to, ali iskreno se nadam da se vise nece ponavljat. Pocet cu sad sa q10 i omegom, a folacin, novalac i vit d pijem od prije tako da cu samo nastavit.

Super plan.Imam prihateljicu kojoj je q10bnapravio cudo nakon 3 mjeseca.Nizak amh a dobila je jajnih stanica brdo.Pripisale smo to q10 pa tebi drzim fige.Ja sam ok hvala ti na pitanju.Da imam gadne mucnine po cijeli dan, al ajde proci ce to necu se zalit.Ako trebas pomoc ili imas pitanja slobodno se obrati.😘😘💫💫💫💫🪄🪄🪄🪄(evo malo prasine i za tebe 😉)

Ja ko da sam nepismena.Oprosti zbog gresaka.Ne pregledam napisano samo posaljem 🤦🏻‍♀️

👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
    20.07.2013 🧒🏻Leon
    VV '21 4🐧
    1/ET 09.2021 B➖
    23.09.2022.👧🏼Julia
    25.09.2023 👧🏼 Kali

Leky
    03. Veljača 2022. 07:47

Mrvica722

⭐ Miss_Ivy ⭐

Anemona

Evo ti nekih super ideja, nadam se da ćeš pronaći nešto za sebe 😉
    https://ibb.co/B2bmvbf

Hvala ti draga 😘! Naravno, mučim se s idejama i receptima, a volim fino kuhati i papati! Ovo će pomoci puno 😘😘

Bademovo mlijeko, prosene pahuljice i banana kao šejk, bademovo m. Mozes ugrijat naribat jabuku, zpbene pahiljice dobijes gustu kašu. Igraj se sa voćem mozes šumsko stvati. Meni osobno najdraži doručci.

Ukrast cu ti ovo! Ja sam ujutro sposobna samo staviti salamu i sir na kruh 🤣

DomLeon kako si? Imas mucnine?
    Sretno svima koji imaju nesto danas! 🍀

Ja 32, M 33 / KbcRi
    Zenska neplodnost povezana sa muskim cimbenicima (teratozoospermia), endometrioza, adenomioza, Hashimoto, povisen prolaktin, niski AMH
    11/2021 stimulirani postupak (Decapeptyl, Gonal, Ovitrelle), 1 🥚, beta + ❤
    Mini anomaly, kombinirani probir, Anomaly scan ✅
    01.08. nasa princeza Elena 👶❤

DOMLeon🤰🏽⏳💙❤❤
    03. Veljača 2022. 07:55

Leky

Mrvica722

⭐ Miss_Ivy ⭐

Anemona

Evo ti nekih super ideja, nadam se da ćeš pronaći nešto za sebe 😉
    https://ibb.co/B2bmvbf

Hvala ti draga 😘! Naravno, mučim se s idejama i receptima, a volim fino kuhati i papati! Ovo će pomoci puno 😘😘

Bademovo mlijeko, prosene pahuljice i banana kao šejk, bademovo m. Mozes ugrijat naribat jabuku, zpbene pahiljice dobijes gustu kašu. Igraj se sa voćem mozes šumsko stvati. Meni osobno najdraži doručci.

Ukrast cu ti ovo! Ja sam ujutro sposobna samo staviti salamu i sir na kruh 🤣

DomLeon kako si? Imas mucnine?
    Sretno svima koji imaju nesto danas! 🍀

Trudnice moja jutro 😘.Imam da i to gadne.Moram onako gutat gutat da mi nebi krenulo van negdje na cesti🙈🙉🙊uzasan osjecaj.🤢a kako si mi ti ? ❤

👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
    20.07.2013 🧒🏻Leon
    VV '21 4🐧
    1/ET 09.2021 B➖
    23.09.2022.👧🏼Julia
    25.09.2023 👧🏼 Kali

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.