Nijedan ne valja i to je to…. Naj bolje se ubit u ne zivit vise
Aj ti seri nekom drugom, sa druge strane mobitela stoji vjerojatno Inno koji je napušen i zajebava okolo a ako si ipak inna ako ti je ovo razlog da se ubiješ ubij se. Ko god priča da ce se ubit jos se nije ubio. Ako si ovoliko labilna da bi se ubils onda za tebe nije život sa bebom, inače ljudi se ne ubijaju za svaki problem. Neke bi guzice dale da vide ovakav test prva ja koja ga nisam vidila 3 godine, zato mrš tamo i sexay muža a ne nas
Hahaha koja si ti kraljica ja sam pokušala biti fina 🤣🤣
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Aj ti seri nekom drugom, sa druge strane mobitela stoji vjerojatno Inno koji je napušen i zajebava okolo a ako si ipak inna ako ti je ovo razlog da se ubiješ ubij se. Ko god priča da ce se ubit jos se nije ubio. Ako si ovoliko labilna da bi se ubils onda za tebe nije život sa bebom, inače ljudi se ne ubijaju za svaki problem. Neke bi guzice dale da vide ovakav test prva ja koja ga nisam vidila 3 godine, zato mrš tamo i sexay muža a ne nas
Hahaha koja si ti kraljica ja sam pokušala biti fina 🤣🤣
😂 Posao i život me često navodi na ove ljude
Kraljice 🤣 mislim da si rekla ono sto smo sve mislile 💪😘
Ja: 24, AMH 17,9 Hashimoto
MM: 24, normoozospermia
🔜 Petrova 1. IVF 4/22
tina.ceh276@gmail.com
Evo ti nekih super ideja, nadam se da ćeš pronaći nešto za sebe 😉
https://ibb.co/B2bmvbf
Hvala ti draga 😘! Naravno, mučim se s idejama i receptima, a volim fino kuhati i papati! Ovo će pomoci puno 😘😘
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Evo ti nekih super ideja, nadam se da ćeš pronaći nešto za sebe 😉
https://ibb.co/B2bmvbf
Hvala ti draga 😘! Naravno, mučim se s idejama i receptima, a volim fino kuhati i papati! Ovo će pomoci puno 😘😘
Bademovo mlijeko, prosene pahuljice i banana kao šejk, bademovo m. Mozes ugrijat naribat jabuku, zpbene pahiljice dobijes gustu kašu. Igraj se sa voćem mozes šumsko stvati. Meni osobno najdraži doručci.
Kraljice 🤣 mislim da si rekla ono sto smo sve mislile 💪😘
A šta ću ja tu nju tješit slučaj je za lječenje🤷♀️ili nas zajebava😂😂
Perlla hvala puno i na tvom iskustvu, voljela bi da ga nisi imala, ali neka ostane tu zapisano jer Nanaj je vjerovatno kao i ja mislila da je jedina biserka kojoj se to dogodilo. Zelim ti ogromnu betu🤞❤️
Sani Sunny Ribic jos jednom hvala na svim informacijama, sve sam pobrala i presretna jer imam konkretnu preporuku i moguce razloge, voljela bi da niste sve to ucile na svojoj kozi, divne ste😘i🤞🤞🤞za sve 3 ovih dana❤️❤️❤️
Hope Tvoj rezultat iz potpisa sve govori, mogu misliti koje slatko jedvacekanje na upoznavanje je u tijeku🥰🥰🥰sretno do kraja🤞💕
Nanajsljedeci je nas i bozji😂💪❤️❤️ali ozbiljno, ti sad natjeraj tvoje da se ubiju oko tebe jer su nesto zeznuli, ne mogu se vaditi kao kod mene🤷♀️
Anemona i Zoe hvala puno curke i sretno💕💕
Hani, Mai Mashkica cestitam od srca curke i uzivajte na najace, da je skolski do kraja🤞
Zao mi je sto smo uletile sa svojim mracnjacima u ovaj sretni ciklus vijesti, carry on molim vas🙈
Daa, predivan osjecaj..ali opet cijela trudnoca puna straha, bas smo posebne po svemu do kraja.haha..I ja sam mislila da sam izgubljen slucaj, cesto, zapravo uvijek, mi se sve vrtilo oko postupaka, zaboravila bi u zivotu i uzivat...ali evo i ovaj forum je potvrda; da nam se najcesce, kad tad, zvijezde poklope kad je i kako je najbolje za nas i da je na kraju i jedna jedina stanica dovoljna❤
https://lmtf.lilypie.com/zJKHp1.png
Ne znam kako vi furate i izdrzavate silne lijekove..ako mi je sutra beta neg sve lete u smece, imam osjećaj da mi je svaki dan sve gore. Nemam zraka, uspusem se, bubnja mi stitnjaca da evo i dalje ne mogu zaspati..znači dosta mi je glupog duphastona i njegovih nuspojava. U 1. Trudnoci sam ga pila zbog hematoma i nije mi ovako smetao.
1 Curica, spontana t
1/21 inseminacija, biokemijska
10/22. inseminacija, b0
Prir.ivf 3/2023 ❌
Prir.ivf 4/2023
06/23 spontana TT, ab.7tt
Prir.ivf 10/23 ❌ bez transfera
Stim.ivf 11/23 - bemfola225, 6js a amh 20 🤔
1 blastica vraćena, ništa za pohranu
Meni je zao osoba poput Inne...
Glede lijekova, prvi put se bas pratim estrofem isto glavobolja, ali i napadaji size 😁 iako sam i u pmsu 😈 ima li koja cura da uskoro pocinje sa stimulacijom da se pratimo 🍀 sretno danas 💕 i da u Artemedi mi je dr rekla da je potrebno napraviti detoksikaciju jetre, pa su mi smiksali neki caj 😃
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Meni je zao osoba poput Inne…
Glede lijekova, prvi put se bas pratim estrofem isto glavobolja, ali i napadaji size 😁 iako sam i u pmsu 😈 ima li koja cura da uskoro pocinje sa stimulacijom da se pratimo 🍀 sretno danas 💕 i da u Artemedi mi je dr rekla da je potrebno napraviti detoksikaciju jetre, pa su mi smiksali neki caj 😃
Ja sam bila sad na stimulaciju, femara 7 dana, menopur 4 tablete, nakon inseminacije dekortin,andol,folna i duphastone...dekortin pijem jer imam akt ono nk56...zelim ti da ti sve prođe školski i sa najboljim ishodom. Ja svoj cekam danas 😊 i da nervoza me ubi
1 Curica, spontana t
1/21 inseminacija, biokemijska
10/22. inseminacija, b0
Prir.ivf 3/2023 ❌
Prir.ivf 4/2023
06/23 spontana TT, ab.7tt
Prir.ivf 10/23 ❌ bez transfera
Stim.ivf 11/23 - bemfola225, 6js a amh 20 🤔
1 blastica vraćena, ništa za pohranu
Sortiraj odgovore
Najstariji