Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kacusha
    02. Veljača 2022. 20:32

Hani cestitam ❤️ anemona mislim da uistinu nema pravila, ako dok kaze moze idemo. Sretno 🌹

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

Anemona
    02. Veljača 2022. 20:33

Hani

Sani i anemona, 🤞za uspješne fetove.
    Ma i mashkica, nisam ni sumnjala u super bete😊
    Kaya, sigurno si nestrpljiva. Sretno sutra!
    Ja sam zvala laboratorij nakon par sati provjeravanja maila pa su mi odmah poslali. Beta 306. Ponavljam u petak😁

😘
    Woohoo, divna beta 🎉🎉🎉

💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
    1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
    11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
    11/21-histero
    02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
    06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
    "Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏

Roxy ✨
    02. Veljača 2022. 20:34

Inna12 zao mi je. Znam da se sad osjecas grozno ali bit ce bolje. Vidim da su te testovi izludili, mozda sljedeći put kad budes sumnjala na trudnocu je bolje da izvadis betu a ne da te ovo ovako izludi. Drzi se!

💃35( sve ok) 🕺 33normo.
    1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
    2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
    3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
    Poliklinika CITO:
    4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
    ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
    5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
    6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
    7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
    8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
    9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
    10. FET 03/25. 1blastica ❌️

• Inna12
    02. Veljača 2022. 20:34

Ma nema nade nema jednostavno razočarana sam u svaki test ajd da su mi pokazali negativno i ovi drugi nego svaki ima prokletu drugu crtu svaki test svaka marka koju sam uzela. Jako mi je tesko majke mi razmisljam o samoubojstvu 

Anemona
    02. Veljača 2022. 20:38

⭐ Miss_Ivy ⭐

Mrvica722

⭐ Miss_Ivy ⭐

Mrvica722

Čestitke svima na divnom vjestima 💕
    Cure koliko ste kg dobile do sad u trudnoći?

Ja sam se vratila na početnu težinu, dakle 0 kg. Ali ja sam na gestacijskoj dijeti!

Je si imala nekakvih problema da so morala na djetu ili?

Glukoza 5.2. Mislim da nije nesto strasno, al su mi rekli da pazim na prehranu, bez šećera, bez škroba, bez priloga. Baš bezveze!

Evo ti nekih super ideja, nadam se da ćeš pronaći nešto za sebe 😉
    https://ibb.co/B2bmvbf

11/21-histero
    06/23 FET 💗💗 prirodni 💔

Callista
    02. Veljača 2022. 20:40

Inna12

Ma nema nade nema jednostavno razočarana sam u svaki test ajd da su mi pokazali negativno i ovi drugi nego svaki ima prokletu drugu crtu svaki test svaka marka koju sam uzela. Jako mi je tesko majke mi razmisljam o samoubojstvu

Inna, ajde pliz napisi nam nesto detaljnije o svom postupku zbog kojeg radis testice? Puno je ovdje upisa pa se pogubimo, ako nam kazes konkretno sta si i kada radila pa zajedno ustvrdimo da ih zapravo radis prerano. 

'86. - AMH 6,7
    '72 - asthenoteratonecrozoospermia
    IVF
    02/22

• Inna12
    02. Veljača 2022. 20:45

Callista

Inna12

Inna, ajde pliz napisi nam nesto detaljnije o svom postupku zbog kojeg radis testice? Puno je ovdje upisa pa se pogubimo, ako nam kazes konkretno sta si i kada radila pa zajedno ustvrdimo da ih zapravo radis prerano.

Radila sam prvo 8 dana prije i dolila 7 pozitivnih ko kuća na kraju radim danas 2 različita proizvođača i dobijem ono nesto svijetlo jadno. Dakle opet spontani pobačaj opet opet

Anči 💕
    02. Veljača 2022. 20:46

Inna12

A da ti ljepo odes kod doktora i trazis uputnicu za betu i to je to...
    Malo je ruzno da tako pišeš da razmisljas o samoubojstvu zbog negativnog testa..evo kad si vec tu na temi pročitaj malo priče ovih hrabrih zena koje su tu i bore se godinama i ne pišu takve stvari...vjerujem da je tebi to sad kraj svijeta, kao i vecini nas, ali glavu gore i nastavi pokušavat..

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Callista
    02. Veljača 2022. 20:47

Inna12

I pliz reci nam jos nesto vise o sebi, ja nisam dosta bila na forumu pa ne mogu listati da vidim tvoj prvi upis ali bih voljela cuti vise o tebi. Imas li muza, djecu, gdje zivis, cime se bavis, koliko imas godina, kakva vam je dijagnoza, u kojoj bolnici, kod kojeg doktora? Mozda svojom pricom ti mozes pomoci nama? Ja se u testice uopce ne razumijem a ceka me to pa mozda mozes ti meni pomoci tako da mi objasnis koje da kupim, kada da ih napravim i slicno? 

'86. - AMH 6,7
    '72 - asthenoteratonecrozoospermia
    IVF
    02/22

Anemona
    02. Veljača 2022. 20:47

Kacusha ❄️

Hani cestitam ❤️ anemona mislim da uistinu nema pravila, ako dok kaze moze idemo. Sretno 🌹

Ma ja sva super sretna i uzbuđena, ali je problem što sam na 4uzv išla kod jednog dr i on kaže da je endo prekrasan. Danas 5uzv pripadnem kod drugog dr, i on isto kaže endo prekrasan. Ali se od sutra vraća moja dr s bolovanja, koja smatra da je endo 12+ predebel 😏😏😏
    Ako mi tako bude rekla, lijepo ću joj argumentirano reći što su mi rekli doktori i razna istraživanja.
    Fige na rukama i nogama 😁🤞🤞

11/21-histero
    06/23 FET 💗💗 prirodni 💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.