Ja prijavljujem idući UZV 7.6. 😊❤️
Women Name, manemoj hvala na informacijama za Decortin. Sad mi čudno kako je onda meni tako rečeno. 😕 Još ću jednom provjerit. Još smo Women ti i ja u istoj klinici.
Dada, Sanjich divni su vam stomačić! 😍
Dada, Nina92, Sunflower, Women, Nirvana, Pmak, MISS odlično da je s bebicama sve super! 🥰🥰🥰
MISS žao mi je što opet moraš mirovati.
Leoni neka se obje bebice lijepo dalje razvijaju! 🥰🤞🤞🤞
Ribic sigurno će se već na idućem sve vidjeti!
Adekica dobro došla i neka ti se što prije ostvari tvoja želja!
👩💼32 🤵33 ➡️👰🤵 7 god.
👩💼 endometrioza, satelit na 22.kromosomu, 🤵 sve OK
Petrova, AMH 44,9
1. 2/19 - 12 OOCITA, hiper-hospitalizacija
5/19 - FET 2 blastice, beta 0.0
2. 10/19 - 13 OOCITA, hiper-hospitalizacija
11/19 - FET 2 blastice, beta 0.3
3. 9/20 - 11 OOCITA, 2 trodnevna, beta 4.1
P. Škvorc, AMH 40
4.4/21- 17 OOCITA, 1 blastica, 1.beta 470,4, 2. 1291,8, 6+3 UZV čula ❤️, 11+4 Nifty uredan
Manemoj nemoj da ne stavis sutra slikicu 🤗
Miss najbitnije je da je beba dobro, ti ces izdrzat jos malo lezeci, vec si skoro u terminu 🥰 bome odlicno se drzis s obzirom da lezis skoro cijelu trudnocu 😊🥰
Sunflower i ja sam pustila suzicu na tvoju suzicu 😅 super,bas mi je drago da su bebe dobro, i da se ti dobro osjecas,nadam se da Ce se rjesit ovo s ocima,uzivaj u vikendu i odmori se 😊
Adekica neznam nista o tome ali nadam se da ces se uskoro druzit s nama kao trudnica 🤗🤞🤞
Sanjich bome si dobro rekla,uskoro Ce tema bit samo o bebama a ne kako Doc do njih 😅😊
Ana26 u koliko je pregled? Da znamo drzat fige na svim udovima tijela 🤞 krvarenje je skroz stalo?
Lucy evo samo za tvoje oci jos na sat vremenahttps://ibb.co/9pHLm0Q 🥰
Ja se osjecam bas lijepo,znam da jedno srceko raste ispod mog i to mi je sasvim dovoljno za srecu,nikakve kile me ne zamaraju,bar ne jos 🤗
Sad mogu ići leći 😊❤️
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
ribic ja sam na 5+6 završila na hitnoj jer sam smeđarila, ništa se nije vidjelo osim gv...
Sa 6+6 sam imala bebu i srčani reakciju.
Prerano si išla...ako si mislila vidjeti plod. U tim danima budi zbilja sretna što znaš da je sve na svom mjestu . A uskoro će se pokazati i beba ❤🥰🤗❣
endometrioza
Ribicrano je jako, bit ce to sve dobro 😍
Misscuvaj se, odmaraj , miruj 😍
Malotele nije uopce razocaran , dapace on jako voli curice imamo 4 necakinje i sve ga obizavajun, vec kupuje rozi alat u svojoj radioni 🤣🤣
Ovako i moj muz kupuje rozi alat jer je sam lud za alatom i njegova kcer mora imati isto svoj 😂😂😂
Danas je bilo bas puno pregleda 😊
Zaboravila sam sve nadimke 🙈 bas mi je drago da su svi prosli super 🥰🥰
Miss vjerujem da nije lako, ali uopce ne sumnjam da ces ti to izgurati bez problema 💪🏻 💗
Kada sam ja radila ogtt test ne smiješ nista jesi ni piti osim vode poslije 8 sati, užasno je kada se pije isto kao da piješ agdu🙄. Bila su 3 vađenja krvi poslije toga i naravno izvade krv prije nego se popije glukoza. Ukoliko povratis, moraš sve ispocetka. Meni je bas bilo muka,ali eto nekako sam izdržala. Vise te slomi ono čekanje.. Sretno ❤
👧20,PCOS,IR😶
🧑25 ✔
Kada sam ja radila ogtt test ne smiješ nista jesi ni piti osim vode poslije 8 sati, užasno je kada se pije isto kao da piješ agdu🙄. Bila su 3 vađenja krvi poslije toga i naravno izvade krv prije nego se popije glukoza. Ukoliko povratis, moraš sve ispocetka. Meni je bas bilo muka,ali eto nekako sam izdržala. Vise te slomi ono čekanje.. Sretno ❤
Ja sam još na granici suzdržavanja od povraćanja jer još uvijek tu i tamo imam mučnine ako mi nešto ne sjedne na želudac 🤣🤣
Bit će svega izgleda 🤣🤣🤣 veselo 🤭😉
endometrioza
Hvala cure na podrsci,uz vase drustvo je sve lakse ❤️🙏
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
MaloTele mislim da ćemo moju princezu moliti kao i Ruskinu 😂🙈 čini mi se da joj se sviđa unutra 😂😂😂
Dada baš si zgodna mamica 👌 super da je sve ok i da je bebica vrckasta. Neka tako i ostane! 🤞🙏 Evo vas na polovici već, kako vrijeme leti 🤗🤗😊❤️
Nina super da je sve ok! Još jedna curkaa 🤗🤗😘
Tea sretno u postupku 😊🙏🤞🍀😘
Anchy tsh nema veze s danom ciklusa. Meni je prije postupka morao biti ispod 2, pa su mi uveli terapiju. Sad sam na 25/50mg naizmjence. Ali to ti je najbolje vidjeti sa svojim doktorom jer svi imaju svoju politiku.
Što se kilograma tiče ja sam dobila 5 kg do sad, i to. 4 kg u zadnjih mjesec dana, do tad sam bila 1kg+/- ili na 0
A vezano za temu prelaska na druge teme tipa proljetne bebe, ja se nisam vidjela tamo jer sam dva puta postavila pitanje koje me zanimalo vezano za porod i aktivne su, ali među sobom. Nijednom nisam dobila odgovor. Tu me odmah odbilo, jer mi tu dogovorimo bilo da je netko novi, naišao samo privremeno ili svakodnevno piše. Tako da 🤷♀️
Ifka ako je s trudnocom sve ok i imaš dozvolu svog ginekologa nema razloga da ne ideš. Sretan put 😊 malo se rastegnes zbog cirkulacije 😁
Sanjich divnaa 😍😍😍
Leoni držimo 🤞 da se nastavi u tom dobrom "tonu" i da obje bebice ostanu s tobom 🙏🤗🥰
Tuma di si nam? Uživaš s curkom 🥰
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰