Ribic mislim da ti je to sasvim uredan nalaz. Baš gledam svoj sa prvog uzv, tad sam bila trudna 5+1 i vidjela se samo GV. Tek za tjedan dana sa 6+1 se vidjela GV, ŽV i otkucaji ploda.
👱♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
05/18- 10/18- 4 inseminacije
11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
04/19- prirodni ivf, nema stanice
1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙
Ribic samo misli na doktorove rijeci da je sve ok, proci ce i tih 2 tj pa ces vidjeti svoju bebicu 💗 samo pozitivno
MaloTele 🥰 bas si lijepa trudnica 😉 💕
💛🧡
Gestacijska 10 mm. Ne vidi se ŽM i plod. Za 2 tjedna uzv pa cemo znat sve. A ja cu tad umrijet od brige…
Danas je 5+4.
Ja sam na hitnoj bila na 5+6 pa mi je se samo gestacijska vidjela i onda sam bila u ginekologa na 6+ 4 i vidio je se i plod od 9mm i srce je se culo... s tim kad sam dosla u ginekologa u cudu je bio kako mi ova nista nije vidjela i rekao mi je danas se mora vidjeti i tako je bilo...
Ja 32g, muz 31g
Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
FET 23.4.2021 🤩
Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
Sljedeci uzv》 13.12.2021
Ribic uglavnom htjela sam reci da znam kako ti je.. meni je ova rekla da mi je jos rano da bi se vidjelo al svakako sam brinula... ako mislis da ce ti biti lakse naruci se negdje za tjedan dana, mislim da ce se tada sve vidjeti ❤
Ja 32g, muz 31g
Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
FET 23.4.2021 🤩
Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
Sljedeci uzv》 13.12.2021
https://ibb.co/0YW5gQy kucno izdanje 😅😆 ajde manemoj cekam te 🥰
😍😍😍
Presuper si 🥰
Ajme došla kući maloprije, tako sam umorna da mi se ne da ni do ogledala otići.. 🙈🙈🙈
Pošaljem kasnije ili sutra 😉
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Gestacijska 10 mm. Ne vidi se ŽM i plod. Za 2 tjedna uzv pa cemo znat sve. A ja cu tad umrijet od brige…
Danas je 5+4.
Ne brini meni je na 5+2 bila gestacijska 9mm isto nista drugo.. A za 2 tjedna ❤️
Sad citam dalje cure se sve uplasila.. RIBIC nemas sta ranije, najbolje 2 tjedna i da si mirna odma srce i sve 🙏❤️ nekom vec u 6tt titra srceko al ja si nisam htjela radit taj stres ako meni ne pa da se pitam.. Sta manje stresa sta vise uzivanja. Meni su mucnine krenule na 5+4 nadam se da tebe zaobidju 🍀🍀
Hej drage djevojke, nova sam na forumu, a već vas odavno pratim. Imam 20 godina, u braku sam već 9 mjeseci. Probleme imam od 12 godine, u pitanju je sekundarna amenoreja. Menstruaciju nikad nisam imala bez Primoluta. Tako da se liječim od 12 godine.😒 U vezi sam bila 3ipo godine bez seksualnih odnosa tj. U braku sam izgubila nevinost i od tada zapravo saznajem da imam PCOS uz IR. Već 10 mjeseci odnosi su nezasticeni, ali bez ljekarske pomoći nista. Vodila sam se u Domu zdravlja, ali kada sam vidjela da se ne trude nimalo i da me bukvalno tjeraju iz ordinacije krenula sam privatno. Sada se liječim kod dr. Mehmedbasica I ima dosta promjena na bolje. Zadnju menstruaciju sam dobila bez primoluta✌✌. Danas sam bila na kontrolnoj folikulometriji imam 7 jajnih ćelija dok je prošli mjesec bila samo jedna. Primila sam danas 2 injekcije Menopura. Ne znam sta da mislim nekako sam pod stresom. Da li je neka od vas imala iskustva? Trenutno su u pitanju ciljani odnosi. Kod muza je hvala Bogu sve uredu, radio je spermiogram i odličan je nalaz. Ovo je jako težak izazov u životu i želim nam sreću svima, da ostvarimo nase želje i da napokon i mi osjetimo onu ljepšu stranu života. Ljubim vas sve.❤
👧20,PCOS,IR😶
🧑25 ✔
https://ibb.co/0YW5gQy kucno izdanje 😅😆 ajde manemoj cekam te 🥰
🙏😍😍
Bas nas ima trudnica na temi uskoro nece bit potpomognuta oplodnja vec mpo trudnice 🍀🍀🍀🙏🙏🙏 drzim fige svim curama sta prije da nam mogu slikat trbuscice 🤰💝💝💝💝
Zaboravih reci da sam koristila femaru koja je super uticala na mene. I da sam imala jako povišen prolaktin koji je nekad bio i 1800 ali uz dostinex on se spustio.✌
👧20,PCOS,IR😶
🧑25 ✔
Sortiraj odgovore
Najstariji