Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    manemoj
    01. Lipanj 2021. 21:37

Dada hahahahaha ja s tobom umrem od smijeha 😂😂😂.
    Što se OGTT tiče, ja sam radila izmedju postupaka i radila u Breyeru i meni je to bilo skroz ok popiti ali kad sam pitala tamo hoće mi to biti odvratno rekli mi da neće jer oni stave malo limuna da olakšaju i stvarno, bilo kao malo manje razrijedjen sok od limuna na razmucivanje.. možda budeš imala sreće pa dobiješ tako nešto 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
    Miss ajme čuvaj se, ne kužim se pa ne znam kad je kritično ali ovo mi djeluje kratko.. znam da si navikla na ležanje ali još malo i stiže bebac.. kad rodi women name vi ste sljedeće 😉 brzo će to 🥰

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Sunflower14
    01. Lipanj 2021. 21:40

Žene moje, evoo mee!
    Imala sam pregled tek oko 18h i iza toga direktno na produženi vikend (nije da radim sad, ali se odmoru jednako veselim 😁) i onda mi je bilo malo nezgodno tipkati i čitati u autu da mi ne izazove mučninu.
    Svakako, i ja se pridružujem dobrim vjestima!
    Bebe lijepo rastu, svaka je sad nesto više od 5cm duga. Nuhalni nabori su im dobri tako da sve ide kako treba. I pustila sam suzu kad sam ih vidjela onako živahne kako mašu rukicama i nogicama. 😍
    Ja sam od oftamologa dobila kapi za oči jer imam nakupljene tekućine u oku, ne znamo je li tu od ranije ili su hormoni i trudnoća uzrok, ali valjda će to biti ok.
    Anchy sljedeći pregled mi je 24.6.pa me možeš zapisati. 
    Nirvana, Pmak, Dada, Woman name Drago mi je radi svih lijepih vijesti s uzv-a!🥰
    Ribic nadam se da to sve ide u dobrom smjeru, vjerujem da ce biti dobro!!😚
    Adekica dobrodošla i sretno!!🌻
    Miss bitno da je beba dobro, ti se drži!
    Dada bila sam jednom na pregledu guk-a i baš sam mislila da će mi ta slatka tekućina biti koma jer sam oduvijek bila više za slano nego slatko( jedan red čokoladne mi je max što mogu pojesti), a na kraju mi je bilo skroz ok to popiti. I išla sam na tašte!

👩29 🧔29
    2 godine pokušavanja
    👩Hiperprolaktemija, 2x1/2 bromergona dnevno, AMH 15,80 pmol/L; 🧔✔
    1.IVF postupak: 3/2021, Petrova (Ovaleap 225+Cetrotide, Ovitrelle)
    ET 28.3.-> 2xblastice vratili i 2xsmrzlića
    🌻~PUPO~🌻
    1.Beta 7.4.: 338,9 ; 2.Beta 9.4.: 637,6
    UZV 20.4.(5tt+6): dvije GV i ŽV 👶🏻👶🏻🌻🌻
    UZV 4.5. (7tt+6): ❤16mm i ❤15mm
    UZV 1.6. (11tt+6): 👶🏻51mm i 👶🏻52mm
    Due date 15.12. 👶🏻💝 & 👶🏻💙

Lucyinthesky
    01. Lipanj 2021. 21:48

MaloTele

https://ibb.co/0YW5gQy kucno izdanje 😅😆 ajde manemoj cekam te 🥰

A daj, zakasnila sam 😔

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    01. Lipanj 2021. 21:51

Oooo znači da se radujem veseloj tekućini...vidim da ste sve imale više manje ok iskustva...
    Volim ja slatka pića, pa ću a sebi staviti jedan limun u džep,  pa ću si napraviti limunadu tamo 🤣🤣 možda stavim i kilu pa prodajem t švabicama 🤣🤣🤣 njima lako uvališ i muda pod bubrege 🤭🤭🤭🤭 manemoj thanks na ideji 🤣🤣🤣🤣
    .
    Hvala vam cure na divnim komentarima ,sada sam mirna i mogu fino čekati da se Nirvana i Women_name porode 😍❤🥰
    Onda poslije Tiki i Miss ,i više neznam tko je blizu qli sigurna sam da ima još cura blizu vas. A kad mi krenemo koje smo na pola, bit će poroda svaki dan jer smo se baš nagužvale u 2 tj razlike 🤣🤣🤣
    Nego miss ,divnice, drago mi je da je bebolino super,to je i najvažnije,a ti si ionako lavica, ako si preživjela sve do sada ,najmanja briga je mirovati još malkoooo.... bitno da je sve ono najgore iza tebe ,a tek ono što te uskoro čeka će izbrisati sjećanja na ono što je bilo ❤🥰 još malo ❤

endometrioza

MaloTele
    01. Lipanj 2021. 21:57

Manemoj nemoj da ne stavis sutra slikicu 🤗
    Miss najbitnije je da je beba dobro, ti ces izdrzat jos malo lezeci, vec si skoro u terminu 🥰 bome odlicno se drzis s obzirom da lezis skoro cijelu trudnocu 😊🥰 
    Sunflower i ja sam pustila suzicu na tvoju suzicu 😅 super,bas mi je drago da su bebe dobro, i da se ti dobro osjecas,nadam se da Ce se rjesit ovo s ocima,uzivaj u vikendu i odmori se 😊
    Adekica neznam nista o tome ali nadam se da ces se uskoro druzit s nama kao trudnica 🤗🤞🤞
    Sanjich bome si dobro rekla,uskoro Ce tema bit samo o bebama a ne kako Doc do njih 😅😊
    Ana26 u koliko je pregled? Da znamo drzat fige na svim udovima tijela 🤞 krvarenje je skroz stalo?
    Lucy evo samo za tvoje oci jos na sat vremena 
    https://ibb.co/9pHLm0Q 🥰
     Ja se osjecam bas lijepo,znam da jedno srceko raste ispod mog i to mi je sasvim dovoljno za srecu,nikakve kile me ne zamaraju,bar ne jos 🤗

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

ziki80
    01. Lipanj 2021. 22:02

RebekaB zao mi je
    Hvala cure 
    Idemo dalje 💪💪💪🤞🤞🤞❤️

Ja 40godina, suprug 34
    Dijagnoza pocetak steriliteta kod mene
    5.2020.- stimulirani Petrova, puregon/orgalutan, 4 jajne, 2 oplodene, nema trudnoce
    11.2020.-stimulirani Petrova, puregon/orgalutan,2jajne nazalost prazne,
    1.2021.-prirodni Petrova, 1 jajna nazalost prazna
    5.2021.-stimulirani Petrova, menopur.. nadamo se 🤞🤞😊
    Amh 2,8 , fsh 16, ostali hormoni uredni

Nina92
    01. Lipanj 2021. 22:24

Ribic rano je jako, bit ce to sve dobro 😍

Miss  cuvaj se, odmaraj , miruj 😍
    Malotele nije uopce razocaran , dapace on jako voli curice imamo 4 necakinje i sve ga obizavajun, vec kupuje rozi alat u svojoj radioni 🤣🤣

2016 laparaskopija endometrioza
    2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
    2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
    2020. Poliklinika Ivf 🤞
    10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
    11. mjesec-histeroskopija
    29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
    2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
    5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
    22.11.2021. rođena curica 👧

• tia1234
    01. Lipanj 2021. 22:25

Zenee je li neko tu ??? 11 dan nakon transfera 
    Sad isla u wc i pojavio se mali krug crvenila vise smedjkasto 
    Sta li bi to moglo biti 
    Prosli put mi se to nije desilo 
    Bojim se opet razočarenja :(

5 godina smo u braku
    Odemo na vto u aspiraciji dobiju 45 jajnih celija oplode se 6 i zamrznu se 6 u blastociste znaci po dvije zamrznute
    Prvi put beta 0.1 nista…. Nisam se prvi put toliko nadala
    Drugi pokusaj nadala sam se bas i ono beta manje od 2 . I bas sam tuzna .ostale su jos dvije zamrznute to cemo kraj jula pocetak avgusta . Inače imam 24 muz 25 godina . Ljubim vas sve i srecno onima koje cekaju betuu i koje su trudnice

skoljka
    01. Lipanj 2021. 22:33

ribic

Gestacijska 10 mm. Ne vidi se ŽM i plod. Za 2 tjedna uzv pa cemo znat sve. A ja cu tad umrijet od brige…

Danas je 5+4.

Ajme sto si tako rano isla na uzv.. Sad ces se pojest od brige 😔

skoljka
    01. Lipanj 2021. 22:35

Trudnice prekrano izgledate.. 
    Ona bebica sa uzv je krasna... 
    Bravo sa super anomali scan.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.