Malo tele divna si🥰
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Hej drage djevojke, nova sam na forumu, a već vas odavno pratim. Imam 20 godina, u braku sam već 9 mjeseci. Probleme imam od 12 godine, u pitanju je sekundarna amenoreja. Menstruaciju nikad nisam imala bez Primoluta. Tako da se liječim od 12 godine.😒 U vezi sam bila 3ipo godine bez seksualnih odnosa tj. U braku sam izgubila nevinost i od tada zapravo saznajem da imam PCOS uz IR. Već 10 mjeseci odnosi su nezasticeni, ali bez ljekarske pomoći nista. Vodila sam se u Domu zdravlja, ali kada sam vidjela da se ne trude nimalo i da me bukvalno tjeraju iz ordinacije krenula sam privatno. Sada se liječim kod dr. Mehmedbasica I ima dosta promjena na bolje. Zadnju menstruaciju sam dobila bez primoluta✌✌. Danas sam bila na kontrolnoj folikulometriji imam 7 jajnih ćelija dok je prošli mjesec bila samo jedna. Primila sam danas 2 injekcije Menopura. Ne znam sta da mislim nekako sam pod stresom. Da li je neka od vas imala iskustva? Trenutno su u pitanju ciljani odnosi. Kod muza je hvala Bogu sve uredu, radio je spermiogram i odličan je nalaz. Ovo je jako težak izazov u životu i želim nam sreću svima, da ostvarimo nase želje i da napokon i mi osjetimo onu ljepšu stranu života. Ljubim vas sve.❤
Dobro dosla 😊 ne znam nista o amenoreji... Sto se tice pcos i IR to ja imam i evo me trudna 🤗 sretno da sta prije uspijete do cilja!!!
https://ibb.co/0YW5gQy kucno izdanje 😅😆 ajde manemoj cekam te 🥰
🙏😍😍
Bas nas ima trudnica na temi uskoro nece bit potpomognuta oplodnja vec mpo trudnice 🍀🍀🍀🙏🙏🙏 drzim fige svim curama sta prije da nam mogu slikat trbuscice 🤰💝💝💝💝
Malo tele predivna si 🥰
Sanjich tako je lipo vidit sve vas trudnice i vase trbuscice. Vi nama svima dajete snagu da cemo svi jednom do naseg cilja. 💜
💃35( sve ok) 🕺 33normo.
1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
Poliklinika CITO:
4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
10. FET 03/25. 1blastica ❌️
Hej drage djevojke, nova sam na forumu, a već vas odavno pratim. Imam 20 godina, u braku sam već 9 mjeseci. Probleme imam od 12 godine, u pitanju je sekundarna amenoreja. Menstruaciju nikad nisam imala bez Primoluta. Tako da se liječim od 12 godine.😒 U vezi sam bila 3ipo godine bez seksualnih odnosa tj. U braku sam izgubila nevinost i od tada zapravo saznajem da imam PCOS uz IR. Već 10 mjeseci odnosi su nezasticeni, ali bez ljekarske pomoći nista. Vodila sam se u Domu zdravlja, ali kada sam vidjela da se ne trude nimalo i da me bukvalno tjeraju iz ordinacije krenula sam privatno. Sada se liječim kod dr. Mehmedbasica I ima dosta promjena na bolje. Zadnju menstruaciju sam dobila bez primoluta✌✌. Danas sam bila na kontrolnoj folikulometriji imam 7 jajnih ćelija dok je prošli mjesec bila samo jedna. Primila sam danas 2 injekcije Menopura. Ne znam sta da mislim nekako sam pod stresom. Da li je neka od vas imala iskustva? Trenutno su u pitanju ciljani odnosi. Kod muza je hvala Bogu sve uredu, radio je spermiogram i odličan je nalaz. Ovo je jako težak izazov u životu i želim nam sreću svima, da ostvarimo nase želje i da napokon i mi osjetimo onu ljepšu stranu života. Ljubim vas sve.❤
Dobro dosla 😊 ne znam nista o amenoreji… Sto se tice pcos i IR to ja imam i evo me trudna 🤗 sretno da sta prije uspijete do cilja!!!
Predivno, želim vam svu sreću u životu i da aBd dočekate još ❤. Nadam se i ja ubrzo...🐇
👧20,PCOS,IR😶
🧑25 ✔
Sanjich Malo si me umirila. Hvala ti. Vrlim❤️
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Tina dobro sam. Sutra idem na uzv pa me malo trta,ali se nadam lijepim vijestima.
Kako si ti?
Ribic rano je još,još si ti vraćala trodnevni.
Leoni super vijesti. Nek samo rastu.
Nina92 čestitke na princezi. Drago mi je što je sve ok.
Nirvana drago mi je što je sve u redu .
Trudnice baš ste zgodne.
Ne kužim zašto govore da ste se puno udebljale. Ne obazirite se. Bitno da je s bebama sve ok.Do 15 kg se smatra normalno.
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Nirvana i Pmak kad je sljedeci prefled..drago mi je da je sve uredu 🥰
Drugi preged je redovni GK 18.6. Kako su mi danas objasnili, sljedeći vazan uzv je s 20tt, zbog mojih godina ce me slati i na nekakvu fetalnu ehokardiografiju na Jordanovcu (valjda samo ro zapamtila) i zadnji bitni uzv je s 30tt. Ovo između su redovne kontrole..
Fetalna ehokardiografija je pregled bebinog srca 😊 ja sam isla na Srebrnjak kod dr. Lulić Jurjević.
Iskrene preporuke za nju. Dr. je stvarno divna i potpuno zasluzuje onu ocjenu 5.0 koju ima na stranici Najdoktor 😊
Otprilike se na termin ceka nekih 6 do 8 tjedana, a dr. kaze da je najbolje pregled napraviti iza 24.tt jer se tad sigurno sve vidi 😊
Dobro nam došla i sto prije otisla na neka vedrije teme 🤞🤞 nisam upućena u tvoj problem ali ti od srca zelim da vam ovaj put uspije 🤞🤞
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Adekica dobro nam dosla drago mi je da ti je krenulo na bolje. Zelim ti svu sreću i da se brzo prikljucis listi trudnica 😚
💃35( sve ok) 🕺 33normo.
1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
Poliklinika CITO:
4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
10. FET 03/25. 1blastica ❌️
manemoj ti znaš da sam ja korak ispred vremena u svemu 😅🤣
Meni je danas 1.6 i ponedjeljak je da lakše računam dane u tjednu 🙈🙈 a svaka 4 tjedna imam prestupni tjedan hahhaa. No dobro danas sam fulala samo za 3 tjedna umjesto za 3 dana. Ko mi krivo kad ne razumijem njemački hahahhah...Ali mjesec vamo tamo 🤣🤣🤣🤣🤣
Ja čim koraknem na 20+0,ja sam ti već u 21 tjednu ,što i jest ...a prije 10 dana sam napunila 32god što znači da imam 23 ako tko pita 🤣🤣🤣
I što je najvažnije od svega, ja još imam štopericu ,beat that ahaa 🤣🤣🤣🤣🤣
.
Nego trudnice koje su išle ili uskoro idu na pregled za šećer, ono šta se pije ona ogavna tekućina...moram to na idućem terminu...
Kaže mi prvo da dođem na tašte pa mi nakon par minuta kaže da mogu popiti kavu i pojesti nešto..pa šta me zajeb*** smijem li ili ne smijem?? 🤣🤣
Čula sam da je to jaaaaako gadno i da moram popiti 3dcl odjednom. Šta ako se ispovraćam tamo? Možda ipak da ne jedem prije ništa 🤣🤣 i kaže da tih sat vremena što čekam ne smijem ništa popiti. Pa da pandrknem od muke ...
Iskustva na sunce ,molim vas iz dubine duše 🥰🥰🤭❤ tenkssić 😉😉
endometrioza
Sortiraj odgovore
Najstariji