Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    02. Lipanj 2021. 07:47

Roxy tamniiiiii 🤗🤗🤗🤗🍀🍀🍀🍀 Kad je beta aaa 😍😍😍

SENI  ocekujem gigantski betu ❤️🙏

Tweety88🐞
    02. Lipanj 2021. 07:54

Sretno svima danas 🍀🤞🏻
    Miss saljem ti pozitivne vibracije da se cerviks vise ne stanjuje i da sto lakse podneses mirovanje 🧡
    Roxy 👌🏻🥰❤ kad vadis betu?

💛🧡

Roxy ✨
    02. Lipanj 2021. 07:58

Beta je u petak 🤞🙏 nadam se da ce sutra jos tamnit.Jos je neki strah u meni da ce sutra ta crtica isparit 🙈Danas mi je muz uzea testice i usporeduje nikad sretniji nije otisa radit 😊 toliko o tome da se necemo previse nadat dok ne izvadim betu 😂😂😂

💃35( sve ok) 🕺 33normo.
    1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
    2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
    3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
    Poliklinika CITO:
    4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
    ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
    5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
    6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
    7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
    8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
    9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
    10. FET 03/25. 1blastica ❌️

skoljka
    02. Lipanj 2021. 08:00

Roxy 🌟

anchy321

SeniRemmus/SeniSummer- 2.6. UZV, dvije pozitivne bete
    ma2013- 2.6. aspiracija
    Tia1234- 2.6. beta
    Sretno cure 🤞 i ako netko ima jos nesto sretno 🤞🤞

Sretno svima🐞🍀
    Evo mog testica od danas🙏🤞
    https://ibb.co/BLV8C9M

Super tamni 🤞🏻

ma2013 👣
    02. Lipanj 2021. 08:05

sanjass

ma2013 sretnooo danas i onavezno se javi 🥰🙏🏻🥰

❤️❤️❤️❤️

🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻‍💼-30 - IR
    TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
    1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
    ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
    FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰

• Marta82
    02. Lipanj 2021. 08:06

Olivera

Marta82

Olivera

Women_name javiti ću se svakako, naročito kad bude novosti i unapređenje na listi u MPO mame. A kako stvari stoje trenutno, osim što se pratimo po terminu nekako mi se čini da obje imamo tendenciju prenijeti🙈. Koliko sam se bojala ranijeg otvaranja zbog sjedenja na poslu 8+ sati, puno hodanja i sl, toliko sad mantram za to.
    Čitala sam tvoje muke po Andolu, jesi ti na kraju prestala s njim ili nastavljaš do kraja?
    Miss da da, ja sam već terminuša i čekalica dana D. Ne znam kad je brže to vrijeme prošlo.
    Žao mi je što tvoje muke i dalje ne prestaju, ali još malo se strpi i miruj kako doktori kažu i tvoja će srećica uskoro biti s tobom😘. Baš je nedavno rodila (u terminu) frendica čija je trudnoća bila gotovo identična kao tvoja.

Jutro draga, tražim te da mi odgov😂jesi bila u priro fetu ili stimul, jesu ti dali štopericu, koliki ti je bia endom, moj samo 7 s Estrofemom, a prirodnom ovul mi je uvik bio preko 9,ne znam zasto se sad nije zadebljava, 10l soka cikle popila i ništa nije pomoglo.

Bila sam u skroz prirodnom fet, samo su pratili moj ciklus. Ja ti inače imam problema s endometrijem, dr je 14dc čak mislila odustati jer je bio svega 6mm ali je do 17 kad je bila ovulacija dosegao nekakvih 8-9 mm. Znači nisam dobila štopericu ni ništa, već samo od 2 dana prije feta crinone gel.
    Osim toga uzimala sam andol od transfera i normabel 2mg 2 dana prije i 7 dana nakon transfera (preporuka poznanice dr koja je i sama prošla MPO). I to ti je draga moja bila moja dobitna kombinacija koja me upravo gurka po trbuhu nakon što sam ga nahranila nutelom😍

Ajme predivno, mene od jučer malo bole grudi i to je to. Nisam nikakvo grčenje ni kontrakciju imala. A to većina cura navodi kao ugnježđenje. 

🧔1990.,spermiogram dobar
    👩‍🦰1982.,oper.mioma12.2017g, Amh prije operacije 7.2017g.9.49 a posli 9.2018.,7.40
    2018.1mj.prirodni,jedna 6st, beta 0
    2018.3mj.stumulirani,9 jajnih st., vraćena 3st i 4st, beta 0
    2019.7mj.8 stanica, vraćene dvi 8st,u 10tjednu miss. ab
    2020.7mj,Amh 5.68.dobili 3j.s,vraćena jedna 4st, miss ab. u 10.tj,nalaz sindrom down
    2021.2mj.,8 stanica, 7 oplođeno, 3 blatociste, 2 vraćene, 1 zamrznuta, beta 2.3
    Fet 29.5.blatocista,PUPO❤️Beta 11.6. neg 0.2

skoljka
    02. Lipanj 2021. 08:16

Jutro curke...
    Bas mi je zao da ne stizem vise sudjelovati sa vama. Jucer me malac satrao, cjeli dan plakanje za sve moguce, ide mu zub, pa je razdrazljiv. Mene nizak tlak i nenormalna glavobolja dotukli, da mi mozak vise nije funkcionirao. To nekako pripisujem utrogestanima jer svaki put nakon sto stavim utric, meni oadne tlak.
    .
    Trudnice koji mg pijete? Sad sam uzela od Solgara, to kao da su tablete za konje, jedva progutam.
    .
    E da jos sam htjela trudnicama komentirati da zasto ne bi sudjelovale i ovdje i na bebecim temama. Na temama za bebe je drugacije, djelis sve sto se desava od pregleda, priprema sobice, robice, snizenja, hranje.. Ma svasta i bas je slatko.. Isto se cure jako povezu, to je nevjerojatno. Ja sam u grupi na wp sa mamama iz prosle trudnoce, i izgleda da ce tak ostati do zenidbe djece 🤭😄mame uvijek nadju neke teme

Meto
    02. Lipanj 2021. 08:21

Sretno svima danas💓
    Roxy sta sam ti rekla💪 Navijam da tamni lijepo i da beta bude savrsena🍀🍀🤞
    Miss bas mi je zao sto ce cerviks skracuje. 😞 prosla si velik dio puta i jos malcicu mirovanja ces izdrzati💪 Znam da ces to uspjeti i bravo za bebaca Hulka ❤️

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

manemoj
    02. Lipanj 2021. 08:29

Roxy totalno te kužim.. meni kad je test pokazao dvije crtice ja sam cijeli dan gledala u njega da ne bi slučajno izbljedila..
    Cure izgleda imam lišaj na ramenu (barem tako Google kaže). Jel znate koju antifungalnu kremu smijem koristiti u trudnoći? 
    Planiram otići idući tjedan kod doktorice, danas ne stignem jer putujem ali ako mogu to krenuti liječiti s nečim i ranije bilo bi super jer mi baš ružno izgleda..

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Lindsay
    02. Lipanj 2021. 08:30

Roxy 🌟

anchy321

SeniRemmus/SeniSummer- 2.6. UZV, dvije pozitivne bete
    ma2013- 2.6. aspiracija
    Tia1234- 2.6. beta
    Sretno cure 🤞 i ako netko ima jos nesto sretno 🤞🤞

Sretno svima🐞🍀
    Evo mog testica od danas🙏🤞
    https://ibb.co/BLV8C9M

<3 FIGE DO NEBA !

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.