Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tweety88🐞
    29. Lipanj 2021. 17:58

Zara92

Pozdrav cure, danas sam bila na kontroli nakon briseva,hormona i ostalih pocetnih pretraga sve je okej i doktorica mi je preporucila folikulometriju medutim ja sam je zamolila da napravimo jos i prohodnost jajnika ne znam ni sama zasto, nikad nisam imala nikakvih problema. Da li sam dobro odlucila, da li sam mozda trebala prvo pristati na folikulometriju i tempirani odnos pa tek nakon toga ako ne uspije hsg? Sad me uzasno strah tog pregleda i imam osjecaj da sam pogrijesila 😔

Zara92 koliko znam neki doktori traze folikulometriju i prije tempiranih odnosa, a neki pak ne. Ni moja nije smatrala da to trebam raditi prije TO iako sam specificno pitala. Na kraju kad TO nisu bili uspjesni sam prije inseminacije isla na sono HSG i ispostavilo se da mi je desni jajovod ostecen, a u principu skoro uvijek imam ovulaciju na desnom jajniku. I nikad nisam imala nikakvih problema. 
    Tako da ti svakako preporucam da taj pregled napravis. Po mom iskustvu stvarno nije strasan. Ja sam popila brufen prije i malo sam osjetila postupak, kao menstrualni grc, nista vise. 
    U svakom slucaju sretno i nadam se da ce biti sve ok i da ces sto prije doci do ostvarenja svoje zelje 🍀❤

💛🧡

razigrana
    29. Lipanj 2021. 17:59

Ne moraju sve zene imati implant. krvarenje? Zato sto ja citam ovdje da vi imate, ja nisam nikad imala.

30 g. oboje
    OTP 9.11.

Tweety88🐞
    29. Lipanj 2021. 18:02

Tweety88🐞

Zara92

Pozdrav cure, danas sam bila na kontroli nakon briseva,hormona i ostalih pocetnih pretraga sve je okej i doktorica mi je preporucila folikulometriju medutim ja sam je zamolila da napravimo jos i prohodnost jajnika ne znam ni sama zasto, nikad nisam imala nikakvih problema. Da li sam dobro odlucila, da li sam mozda trebala prvo pristati na folikulometriju i tempirani odnos pa tek nakon toga ako ne uspije hsg? Sad me uzasno strah tog pregleda i imam osjecaj da sam pogrijesila 😔
    Zara92 koliko znam neki doktori traze folikulometriju i prije tempiranih odnosa, a neki pak ne. Ni moja nije smatrala da to trebam raditi prije TO iako sam specificno pitala. Na kraju kad TO nisu bili uspjesni sam prije inseminacije isla na sono HSG i ispostavilo se da mi je desni jajovod ostecen, a u principu skoro uvijek imam ovulaciju na desnom jajniku. I nikad nisam imala nikakvih problema.
    Tako da ti svakako preporucam da taj pregled napravis. Po mom iskustvu stvarno nije strasan. Ja sam popila brufen prije i malo sam osjetila postupak, kao menstrualni grc, nista vise.
    U svakom slucaju sretno i nadam se da ce biti sve ok i da ces sto prije doci do ostvarenja svoje zelje 🍀❤

Zaboravila sam napisati da je curama koje imaju zacepljene jajovode pregled mozda bolniji, ali po mom misljenju je svakako saznati ako imas nekih problema bolje prije nego kasnije. Da mogu sad opet birati, isla bi odmah bez obzira na sve.

💛🧡

Samara
    29. Lipanj 2021. 18:11

Nikako da ulovim dal se Women_name javila? Kako su ona i Tia? Zadnje znam da su ostale duze u bolnici zbog zutice

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

Tweety88🐞
    29. Lipanj 2021. 18:12

Maslačakxx

Žao mi je zbog bete MUNJA, nadam se da će idući pokušaj bit dobitni.
    RUSKAA pa di si tii, kako bebica 💕, češće se malo javljaj, kako ću preživit čekanje bete bez tvog suporta 😂 kad krenu suze jer boli ko da ću dobit, utješi me samo tvoje 'ma daj pa mene tako boli i sad u yx TT' 😂
    Kad smo kod toga jeste mi žive PUPICE 🙈
    Ja danas grozno nervozna, dug mi dan, i peče me savjest šta nikako ne ležim, al jbg sad. Ne dižem ništa teško i pokušavam se rijetko saginjat, iako se zaboravim pa kupim s poda stalno nešto. A sve mi ispada iz ruku… Smoto 😭
    MISS izdrži još malo i bebolino je tu, često mislim na tebe 😍😍
    Zab sam ostalo šta ste pisali, utrići me jako poglupljuju 🙈
    Al baš me zanima kako vi podnosite čekanje bete… 1dpt, meni je već grozno 😥

Maslacak kuzim kako ti je, ni ja ne lezim... vozila sam pa mi je sunce tuklo u trbuh, termometar kaze 39C na cesti, pipam vruuce, sagnula sam se isto puno puta. Meni su rekli da radim apsolutno sve normalno, samo ne teske fizicke poslove, a mislim da saginjanje ne spada u to. Valjda ce sve biti ok 🙄. A sto se glave tice jutros sam vam se izjadala na 421.str i odmah mi je bilo lakse, nije mi sve tako crno vise ❤
    Mislim da je dobro zaokupiti se s drugim stvarima pa ne stignes misliti o ovome.
    T_Ivy kako si nam ti?

💛🧡

• T_Ivy
    29. Lipanj 2021. 18:46

Maslacak, Tweety ja isto kao i vi već hoću da poludim  živciram se samo sto radim kancelarijski posao od kuće i sedim pred kompjuterom po ceo dan, a rekla mi je doktorica da ne bi trebalo previše da sedim. Trudim se da kad god mogu tokom tih conference callova barem stojim. Isto kao i tebe Maslačak, boli me kao pred mengu, ne mnogo ali onako tupo, ali to je sve od cackanja juče dole. Imam trenutke kada sam super pozitivna i sve će kao biti super, a onda padnem i krenem sa mislima kako sam već ja stara koka, kako jedan dobar embrion ništa ne znaci i tako…Pravi emocionalni tobogan, a tek je prvi dan posle transfera. Užas 🤣🤣🤣

👩44, low AMH 🤵44, azo
    2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
    2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️

Alice
    29. Lipanj 2021. 18:50

anchy321

Alice

Anchy321 zaboravila sam te pitati vidim da i tvoj dragi ima azoo kao i moj i da ste obavili Tese, kakav nalaz mu je bio? Jel znas mozda za koliko postupaka imate?😶‍🌫️😊

Kad me uhvati išijas ništa ne pomaže 😣 ni tablete ni kreme..ne znam ni sama sta di bi sama sa sobom kad krenu bolovi..jedino mi ublazi ova krema ali je ja nadem samo u Bosni 😬 https://www.apotekanet.rs/alpska-krema-200ml
    Mom mužu su nasli vecinu nepokretnih i nesto pokretnih i imamo za dva postupka..kakvo je kod vas stanje? Ti ono sad ides na te neke pretrage jos ako sam dobro upamtila…

Ma tako sam i ja isla na hitnu ili kod svoje doktorice na injekcije normabela i ketonala ili deksametazona ali meni to nis nije pomoglo. Vise ludim doslovno od tih bolova svaki dan u ledima, ne mogu vise ni hodati ni podici desnu nogu kako me “probode” iza u ledima da doslovno pokleknes😩 jedino sto je magnet pokazao to je visak likvora pa sad dogovaram sa svojim neurokirurgom na Rebru da bi isla sad koji dan na lumbalnu punkciju na 2-3 dana pa bi svaki dan otpustali odredenu mL likvora pa da vidimo kak ce biti nakon toga jer on misli da je to vjerojatno uzrok🤞🏻

Mom dragom su zamrznuli 10 komada iz TESE ali u lijevom testisu nije ama bas nista pronadeno jer ima ostecenje neko a u desnom skoro slicno ali kao tu je nesto sitno pronadeno, a biologica iz Petrove nam je rekla da je to za 1 eventualno 2 postupka ali da ne zna ni ona sta ce je docekati kad odmrzne to🤷🏼‍♀️ Ja sad 13.07. idem u Petrovu nadam se na dogovor da mi daju termin kad ce mi napraviti histeroskopiju i to je to zasada😊 

•👩🏻30 svi nalazi uredni, AMH 14.4 pmol/L
    vitamin D 25000
    planirana korekcija maternice (histeroskopija, Petrova).
    •🧔🏻 28 g. Teška azoospermia, nepoznat uzrok
    12/22 otkriven hashimoto

• T_Ivy
    29. Lipanj 2021. 18:52

Dada uvek mi je predivno da pročitam tvoje postove ovde. Predivne vesti! Super bebac i super mama! I već ćete imati prvo letovanje zajedno. Pa divota 🥰🥰🥰

👩44, low AMH 🤵44, azo
    2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
    2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️

Anči 💕
    29. Lipanj 2021. 18:55

Alice

anchy321

Alice

Anchy321 zaboravila sam te pitati vidim da i tvoj dragi ima azoo kao i moj i da ste obavili Tese, kakav nalaz mu je bio? Jel znas mozda za koliko postupaka imate?😶‍🌫️😊

Kad me uhvati išijas ništa ne pomaže 😣 ni tablete ni kreme..ne znam ni sama sta di bi sama sa sobom kad krenu bolovi..jedino mi ublazi ova krema ali je ja nadem samo u Bosni 😬 https://www.apotekanet.rs/alpska-krema-200ml
    Mom mužu su nasli vecinu nepokretnih i nesto pokretnih i imamo za dva postupka..kakvo je kod vas stanje? Ti ono sad ides na te neke pretrage jos ako sam dobro upamtila…

Ma tako sam i ja isla na hitnu ili kod svoje doktorice na injekcije normabela i ketonala ili deksametazona ali meni to nis nije pomoglo. Vise ludim doslovno od tih bolova svaki dan u ledima, ne mogu vise ni hodati ni podici desnu nogu kako me “probode” iza u ledima da doslovno pokleknes😩 jedino sto je magnet pokazao to je visak likvora pa sad dogovaram sa svojim neurokirurgom na Rebru da bi isla sad koji dan na lumbalnu punkciju na 2-3 dana pa bi svaki dan otpustali odredenu mL likvora pa da vidimo kak ce biti nakon toga jer on misli da je to vjerojatno uzrok🤞🏻

Mom dragom su zamrznuli 10 komada iz TESE ali u lijevom testisu nije ama bas nista pronadeno jer ima ostecenje neko a u desnom skoro slicno ali kao tu je nesto sitno pronadeno, a biologica iz Petrove nam je rekla da je to za 1 eventualno 2 postupka ali da ne zna ni ona sta ce je docekati kad odmrzne to🤷🏼‍♀️ Ja sad 13.07. idem u Petrovu nadam se na dogovor da mi daju termin kad ce mi napraviti histeroskopiju i to je to zasada😊

Meni je tako s ljeve strane 😣  a radim fizicki posao 9 sati dnevno i nekad bude dana kad dodem kuci da se ne mogu ustat s kauča kolko boli...a kad se uspijem ustat automatski suze same krenu od bolova...
    Da to je problem jer kod odmrzavanja moze otić sve..al ne ćemo crno mislit..mom muzu nisu dirali desni testis uopće...tako da nam je i to rezervni plan...drzim nam fige da i vama i nama uspije 🤞🤞

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

• Mare0208
    29. Lipanj 2021. 18:58

Cure može molim vas pomoć oko tog orgalutrana. Ako imamo tu koga medicinske struke, što da radim? 

Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
    Mm 37 - svo ok
    Borba za bebu no2
    1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.