Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anči 💕
    29. Lipanj 2021. 15:16

Alice

Anchy321 zaboravila sam te pitati vidim da i tvoj dragi ima azoo kao i moj i da ste obavili Tese, kakav nalaz mu je bio? Jel znas mozda za koliko postupaka imate?😶‍🌫️😊

Kad me uhvati išijas ništa ne pomaže 😣 ni tablete ni kreme..ne znam ni sama sta di bi sama sa sobom kad krenu bolovi..jedino mi ublazi ova krema  ali je ja nadem samo u Bosni 😬 https://www.apotekanet.rs/alpska-krema-200ml 
    Mom mužu su nasli vecinu nepokretnih i nesto pokretnih i imamo za dva postupka..kakvo je kod vas stanje? Ti ono sad ides na te neke pretrage jos ako sam dobro upamtila...

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    29. Lipanj 2021. 15:24

Monolena divno, ali ovo zadnje ne jer biti ćeš majka sigurna sam ❤
    munja žao mi je ,beta je nažalost niska za 12dnt, ali isprati ju za 2 dana pa onda stani sa terapijom. Jer ništa nećeš ni dobiti ni izgubiti ako slušaš doktore. Nešto se dešavalo,i nije neka utjeha ali znači malo u svemu ..🙏
    Nikolina lijep testić, smatram da je booster izašao, obično max 4 dana treba ovome od 1500, ako se sjećam da si tako pisala .
    A i Brevactid je manje tvrdoglav nego Ovitrelle (osim u mom slučaju ,evo ga već 6 mj 🤣😅🤣).
    .
    Moj pregled je prošao super, pila sam šećer i uopće nije grozno kako pričaju.. dobila sam samo 4,8kg od početka trudnoće 💪🏼 
    Beba prema dolje, zatvorena i smijem na more 🥳🥳🏝🏖
    Anchy piši me 26.7 za 4D+anomaly i 17.8 redovni uzv
    ❤❤

endometrioza

Anči 💕
    29. Lipanj 2021. 15:27

Dada suoer da je sve uredu..kad ideš na more 🏖️ mi smo trebali ić ali sad ne moze MM dobit godisnji jer je na bolovanju zbog operacije.. 😣 zato smo rekli sljedece godine idemo na more s bebicom 🤞🙏

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    KBC Osijek
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

• Ana26
    29. Lipanj 2021. 15:47

Monolena baš dirljivo. ❤️
    Dada drago mi je da je sve u redu s bebom. Uživaj na godišnjem.
    Leoni jednom mi je pomoglo,a drugi put sam se izrigala. A inače ne povraćam u trudnoći.
    MISS super što imaš zanimaciju i društvo pa ti nekako prođe vrijeme,lavice naša.
    I ja mislim da ne šteti uzv, i ne traje dugo. Više šteti što se brinem,a ovako ću biti mirnija.

👱‍♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
    👨‍💼 31 OAT
    4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
    02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
    3/21 ET 1 blastice - ❌
    4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
    1/22 ET 2 dvodnevna-❌
    10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
    12/22 FET 6+3 imamo ❤️
    9/2023 BABY BOY 💙

Kacusha
    29. Lipanj 2021. 15:51

Sara cestitam 🤰❤️ Nikolina vjerujem da je to to 😊 Munja malo odmoriti, preboljeti i u novu bitku 💪😊 ja sam danas napokon dobila nalaze biopsije, sve je ok, nema upale, malo su mi povisene NK stanice ali kod Škvorca svi dobiju Decortin. Pa se nadam da ce FET napokon dati ➕😘

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

Tweety88🐞
    29. Lipanj 2021. 15:58

Sara beta je 🤩🤩🤩 bravo i sretno dalje 🍀
    Nikolina 🥳 neka beta bude odlicna 🤞🏻
    Tiki 💪🏻🧡
    Leoni, Josipa drago mi je da je s bebicama sve ok 🥰
    Munja 😔 jako mi je zao, isprati betu i drzi se 🧡
    Čupica braaavo za jajca, soon to be 🐣🤩, navijam za sve njih + spermice 🍀
    Leli 18 🤩 pa ti si zlatna 🐔😉 navijam da ih se sto vise oplodi 🍀
    Dada jako lijepe vijesti 🧡, svaka cast za kontrolu kg 💪🏻 i uzivaj na moru ☀️
    Kaca  💪🏻🍀

💛🧡

Leli91
    29. Lipanj 2021. 16:14

anchy321

Leli nadam se da ima dovoljno spermija 🤞🤞 nek ih se sto vise oplodi da imate i za bracu/seku 🤞 kad ces znat kolko je uspijelo?
    Miss svaka ti cast sto si izdrzala tolko..hrabre smo mi lavice koje cemo sve izdrzat za svoje bebice 🤞🤞

Anchy
    Ne znam jesu li uspjeli skupiti dovoljno spermija. Mm je dao 3 uzorka u roku 3 sata i rekli su da bi trebalo biti dovoljno. Znat ćemo vjerojatno sutra detaljnije koliko se oplodilo. 

Al’ ja sam krenuo tamo gdje zelim
    i tamo gdje zelim cu sigurno doc

Ja - '91 AMH 13pmol, mm '92- crypto-azoo
    2 postupka, 5 transfera, rođena naša sreća ❤️
    U konzultacijama za drugu bebu
    lelicaa91@gmail.com

GPgirl
    29. Lipanj 2021. 16:23

anchy321

Alice

Anchy321 zaboravila sam te pitati vidim da i tvoj dragi ima azoo kao i moj i da ste obavili Tese, kakav nalaz mu je bio? Jel znas mozda za koliko postupaka imate?😶‍🌫️😊

Kad me uhvati išijas ništa ne pomaže 😣 ni tablete ni kreme..ne znam ni sama sta di bi sama sa sobom kad krenu bolovi..jedino mi ublazi ova krema ali je ja nadem samo u Bosni 😬 https://www.apotekanet.rs/alpska-krema-200ml
    Mom mužu su nasli vecinu nepokretnih i nesto pokretnih i imamo za dva postupka..kakvo je kod vas stanje? Ti ono sad ides na te neke pretrage jos ako sam dobro upamtila…

mene isijas cesto lovi i kuma koja je fizio rekla samo vjezbe protiv isijasa svaki dan raditi, a kada je bas upaljeno brufen + normabel par dana

ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
    KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
    Podobnik - 1 x ICSI - ❌
    IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
    07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
    od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
    Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)

Anči 💕
    29. Lipanj 2021. 16:32

GPgirl

anchy321

Alice

Kad me uhvati išijas ništa ne pomaže 😣 ni tablete ni kreme..ne znam ni sama sta di bi sama sa sobom kad krenu bolovi..jedino mi ublazi ova krema ali je ja nadem samo u Bosni 😬 https://www.apotekanet.rs/alpska-krema-200ml
    Mom mužu su nasli vecinu nepokretnih i nesto pokretnih i imamo za dva postupka..kakvo je kod vas stanje? Ti ono sad ides na te neke pretrage jos ako sam dobro upamtila…

mene isijas cesto lovi i kuma koja je fizio rekla samo vjezbe protiv isijasa svaki dan raditi, a kada je bas upaljeno brufen + normabel par dana

Ja sam isla i na fizikalne i radim svaki ili svaki drugi dan te njihove vjezbe i ubacim jos par joga vjezbi ali kad uhvati nista ne pomaze...meni je doktorica prepisivala ketonal+normabel ali to mi samo zamaskira bolove..

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    KBC Osijek
    ⏯️

GPgirl
    29. Lipanj 2021. 16:38

anchy321

GPgirl

anchy321

Alice

Ja sam isla i na fizikalne i radim svaki ili svaki drugi dan te njihove vjezbe i ubacim jos par joga vjezbi ali kad uhvati nista ne pomaze…meni je doktorica prepisivala ketonal+normabel ali to mi samo zamaskira bolove..

☹️☹️☹️

ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
    KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
    Podobnik - 1 x ICSI - ❌
    IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
    07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
    od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
    Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.