Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunny_🐣
    29. Lipanj 2021. 21:15

Alice

Sunnyvidim da ste i vi TESE KOD dr.Hauptmana kao i mi.
    Kak to da ste se odlucili za privatno a ne Petrova? Vi ste krenuli u postupak? Drziiim vam fige🤞🏻🤞🏻❤️
    I kaaaak imate ovako nade jer prakticki moram vam uspjeti sada iz prve?🍀

Hvala ❤ odlucili smo se za Repromed zbog biologa koji je navodno najbolji u HR. A buduci da imamo za jedan postupak polažemo sve nade u njega 😁🤞
    Ja sam ti uvijek pozitivna i mantram da ce sve bit dobro, ako ne bude stignem i poslije tugovat. 
    Mi nemamo razrađen plan kao anchy321 (svaka čast 😁). MM nije za donaciju ni posvajanje u ovom trenutku tako da smo sad skroz koncentrirani da nam uspije iz prve 😳 ako ne uspije onda cemo kovat planove za dalje ❤ 

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

Čupica
    29. Lipanj 2021. 21:20

Sunny_

Alice

Kak to da ste se odlucili za privatno a ne Petrova? Vi ste krenuli u postupak? Drziiim vam fige🤞🏻🤞🏻❤️

Hvala ❤ odlucili smo se za Repromed zbog biologa koji je navodno najbolji u HR. A buduci da imamo za jedan postupak polažemo sve nade u njega 😁🤞
    Ja sam ti uvijek pozitivna i mantram da ce sve bit dobro, ako ne bude stignem i poslije tugovat.
    Mi nemamo razrađen plan kao anchy321 (svaka čast 😁). MM nije za donaciju ni posvajanje u ovom trenutku tako da smo sad skroz koncentrirani da nam uspije iz prve 😳 ako ne uspije onda cemo kovat planove za dalje ❤

I u ovome se slazem sa tobom. Mi isto nemamo plan za dalje, nadamo se ovome trenutno. S vremenom cemo vidjeti sto dalje. 

♀️29g. AMH 5.0, IR ♂️ 34g. azoo(materijal zamrznut, dobiven TESE)
    6.mj. IVF/TESE/ICSI Menopur 225, Cetrotide, Ovitrelle - 6🥚nema transfera
    11mj. Orgalutran, Pergoveris 250, Ovitrelle - 5🥚- 3 morule
    ET- 2 morule ❌
    1🐧

Alice
    29. Lipanj 2021. 21:22

Sunny cula sam za tog biologa da je odlican i drzim vam fige da uspije🤞🏻 Bas me zanima kako ce vam postupak ici, bome bit cu sada aktivnija cesce ovdje 🙈😊
    Koliko god je tesko treba imati pozitivne misli🤞🏻

•👩🏻30 svi nalazi uredni, AMH 14.4 pmol/L
    vitamin D 25000
    planirana korekcija maternice (histeroskopija, Petrova).
    •🧔🏻 28 g. Teška azoospermia, nepoznat uzrok
    12/22 otkriven hashimoto

ma2013 👣
    29. Lipanj 2021. 21:25

J_b, kako bi naša MTB rekla i citiram:
    "Ovo su preporuke koje sam si ja zapisala u slučaju krvarenja: ajde fino u krevet, bočicu vode sa sobom, reduciraj tekućinu i na lijevi bok.  Imaš možda Duphastone kod sebe? Ako da 4 kom odmah popiti, a utriče također piti, nipošto stavljati… Popij normabel da te opusti što više."

Pošto ti nemaš baš jako krvarenje, na lijevi bok i odmaraj. Gledaj i tekmu, možda nađeš zgodnog nogometaša pa počneš navijat za tu reprezentaciju pošto su naši otišli doma. 🤣
    I samo smireno, sve bude dobro. ❤️😘

🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻‍💼-30 - IR
    TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
    1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
    ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
    FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰

ma2013 👣
    29. Lipanj 2021. 21:26

I MTB, fališ, nadam se da kuješ neki opasan plan i da nas tu i tamo popratiš. ❤️😊

🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻‍💼-30 - IR
    TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
    1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
    ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
    FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰

Sunny_🐣
    29. Lipanj 2021. 21:27

Čupica

Sunny_

Alice

I u ovome se slazem sa tobom. Mi isto nemamo plan za dalje, nadamo se ovome trenutno. S vremenom cemo vidjeti sto dalje.

❤ vaše stanice se upravo zabavljaju u labosu 😍🍀

poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

Sunny_🐣
    29. Lipanj 2021. 21:29

Alice

Sunnycula sam za tog biologa da je odlican i drzim vam fige da uspije🤞🏻 Bas me zanima kako ce vam postupak ici, bome bit cu sada aktivnija cesce ovdje 🙈😊
    Koliko god je tesko treba imati pozitivne misli🤞🏻

Ostani tu stvarno je lakše uz ovaj čopor 😍 🍀

poliklinika Repromed
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

Sunny_🐣
    29. Lipanj 2021. 21:30

ma2013 🌺🌺

I MTB, fališ, nadam se da kuješ neki opasan plan i da nas tu i tamo popratiš. ❤️😊

Ja samo čekam da uleti i kaže kako je riješila glupi miom i da je debela i trudna 😍

poliklinika Repromed
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

Čupica
    29. Lipanj 2021. 21:38

Sunny_

Čupica

Sunny_

Alice

❤ vaše stanice se upravo zabavljaju u labosu 😍🍀

Nadam se da je tako, hvala ti! Zelim nam svu srecu svijeta da sve bude dobro i postanemo mamice 😀

♀️29g. AMH 5.0, IR ♂️ 34g. azoo(materijal zamrznut, dobiven TESE)
    6.mj. IVF/TESE/ICSI Menopur 225, Cetrotide, Ovitrelle - 6🥚nema transfera
    11mj. Orgalutran, Pergoveris 250, Ovitrelle - 5🥚- 3 morule
    ET- 2 morule ❌
    1🐧

munja
    29. Lipanj 2021. 21:38

Znam da nije tema, ali samo da pitam vas curke.
    Da li imate preporuku za neku polikliniku privatnu, posto cu sad 42 godine i nejde na uputnicu vise, da je dobra i da rade prirodnjake...probala bi s tim...

Munja, 41 god, uskoro 42... prvi puta spontani, drugi puta biokemijska, ostao 1 smrzlic...
    17.6. Vracena jedna blastocistica...b kvalitete

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.