Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    munja
    29. Lipanj 2021. 13:45

Marta82

Munja baš mi je žao, toliko sam navijala da ti uspije i s iščekivanjem bila ko da sam ja, ništa idemo dalje, nema odustajanja, ja ću ako Bog da sad u 7mj na osmi postupak, ostao mi je prirodni ali sam rekla da ću nadoplatit lijekove da bude stimulirani, šopam se za inzulinsku rezistenciju da je reguliram a najviše prehrana bez ičega slatkog, kruha, riže, manistre…. pa bi i detox organizma mogao pomoći❤️

A da, sta je tu je. Ja cu jos vidjet s doktorom, ne vjerujem u cuda, ali eto ako on misli da treba budem ponovila betu za dva dana...ja nemam smrzlica vise, i nemam pojma sta i kako dalje....trenutno sam bas zalosna....

Munja, 41 god, uskoro 42... prvi puta spontani, drugi puta biokemijska, ostao 1 smrzlic...
    17.6. Vracena jedna blastocistica...b kvalitete

nika0302
    29. Lipanj 2021. 13:50

Monolena

Imala sam potrebu prenijeti jutros kroz pjesmu kako se ponekad osjecam u svojoj borbi, pa cu stihove podijeliti ovdje s vama.

I prođe još jedan mjesec puni
    U gorkom nadanju bračnoj kruni.
    Još jedan mjesec mučan i dug
    Pun očekivanja i suza koji vrte se u krug.
    Sve sto su u pocetku bili poklici smjeha i nade
    Krvavi mjesec ponovno ukrade.
    Tuga, jecaji, srdžba i jal,
    Čine ovaj beskrajni kleti val.
    I na tren, smrt se čini kao sladak spas,
    Ali onda vise ne bi bilo nas.
    Suza reže kao da je od stakla,
    Dusa zarobljena u okovama vlastitog pakla.
    Biti okruzen voljenima, a opet biti sam,
    Biti ponosan, a opet osjecati sram.
    Na kraju svijetla vidjeti ulaz tunela,
    Prepoznati neprijatelja u dubini svoga tijela.
    Kao pjesma je bio djecji žamor koji se ori,
    A sada samo tugu i bol stvori.
    Lazni osmijeh nositi kao nakit,
    U krajicku oka vjesto suzu sakrit.
    I prekratka li je svaka ta minuta,
    Kada misao u neka bezbriznija vremena zaluta.
    Tuga je postala nezeljeni stanar,
    Bez snova ostaje nekad veliki sanjar.
    Gledati tuđu sreću tajno iz okrajka,
    Biti majka koja nikada nije bila majka.

Rasplakalo me ovo 😪😪❤

👱‍♀️28god AMH 30,4👦29god , oligoasthenozoospermia
    BetaPlus
    11/2019 ICSI- 1trodnevni⛔
    11/2020 ICSI- 1 trodnevni ⛔
    2/2021 FET blastica ⛔ biokemijska
    4/2021 FET blastica ⛔
    Pol.Škvorc
    11/2021 ICSI 10js, 7 oplođeno, 15.11. vraćena 2 trodnevna
    30.7.2022. stigla naša curica Vita 💗

Anči 💕
    29. Lipanj 2021. 14:00

Alice

anchy321

Imam pitanje..danas me mama podsjetila dal sam pitala doktora jel skolioza i išijas predstavljaju prepreku za postupak..ja sam skroz to zaboravila pitat 🤔 jel zna koja od vas mozda 😬😁

Hej draga tek sam sada sjela i procitala vase porukice.
    Ja ti imam skoliozu koju sam s 12 godina operirala i nisam nikada vadila serafe i sipke, uredno obavljam magnetsku s time jer su od materijala koji je dopusten za magnet.
    Uglavnom ja sam u Petrovoj odmah rekla svoje dijagnoze pa tako i za skoliozu i receno mi je da to nije nikakva prepreka za postupak niti trudnocu samo sto ce porod obavezno biti carski radi toga😊 jer cim imas nekih problema sa kraljeznicom odmah ti salju na carski, kod mene ce jos carski biti pod opcom anestezijom jer ne smijem primati spinalnu🙁
    Nadam se da sam ti pomogla barem malo😘

Oprosti sto sam jucer promašila ovaj odgovor..ne znam ni samo kako ti nisam odgovorila 🤦🏽‍♀️ uffff mogu mislit kako ti je...jel te bole leda jos uvijek? Ja imam dvostruku skoliozu dolje na lumbarnom dijelu i išijas..za sad nije za operaciju jedino ako se nešto pomakne..hvala ti na opšornom objašnjenju 🥰😘

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Anči 💕
    29. Lipanj 2021. 14:04

Miss čekamo vijesti s pregleda ❤️ još malo i stize bebica 🥰
    Munja bas mi je zao 💔 realno male su sanse da bude nesto od toga ali bi ja svakako ispratila betu do kraja..drzi se
    Josipa_b jupiii 🥳 kad je opet pregled?
    Monolena ovo dira u srce 💔😭😭

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    KBC Osijek
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Leli91
    29. Lipanj 2021. 14:12

Čupica bravo! Preživjele smo 🥰 ja imam 18 jajčeka, ali je problem da li imamo 18 spermija........ 
    Munja žao mi je, možda još postoji nada? Nemam iskustva.
    Sara super beta
    Nikolina 👌👌

Al’ ja sam krenuo tamo gdje zelim
    i tamo gdje zelim cu sigurno doc

Ja - '91 AMH 13pmol, mm '92- crypto-azoo
    2 postupka, 5 transfera, rođena naša sreća ❤️
    U konzultacijama za drugu bebu
    lelicaa91@gmail.com

MISS
    29. Lipanj 2021. 14:13

Ana26,Anchy daa,u pon ulazim u 9.mjesec 🙏 još malo treba izgurati... 99%dana lezim,cackam po internetu,narucujem online stvari za bebicu,citam knjige i dodu mi prijateljice .
    Sve je dobro dok me ne boli 😁 ja sam prakticki cijelu trudnocu bila na pregledu svako 2 tj,dr kaze da ništa ne brinem,ništa to ne zraci...bolje mi je tako i imat svoj mir nego stalno strepit...

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

Anči 💕
    29. Lipanj 2021. 14:23

Leli nadam se da ima dovoljno spermija 🤞🤞 nek ih se sto vise oplodi da imate i za bracu/seku 🤞 kad ces znat kolko je uspijelo? 
    Miss svaka ti cast sto si izdrzala tolko..hrabre smo mi lavice koje cemo sve izdrzat za svoje bebice 🤞🤞

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    KBC Osijek
    ⏯️

Joka95
    29. Lipanj 2021. 14:23

Munja zao mi je zbog niske bete 😔
    Monolena dira u srce punim😪😪😪
    Sara odlicna beta! 🥰

👩‍🦰 - 30, AMH 5.5 ,endometrioza l.jajnika,MTHFR 🧬
    👦 -43, zdrav ko dren
    Poliklinika CITO - 2021./2022. 4 postupka, 3ET ❌️❌️❌️
    Kbc Split :
    1.04/23- ET 1 🍀- biokemijska trudnoća 💔
    2.ET 3/24 - beta 👎,2 ❄️❄️
    1/25- 1.FET beta 👎
    Vjeruj, i sve što treba doći, doći će ... 🩷

Alice
    29. Lipanj 2021. 15:08

anchy321

Alice

anchy321

Imam pitanje..danas me mama podsjetila dal sam pitala doktora jel skolioza i išijas predstavljaju prepreku za postupak..ja sam skroz to zaboravila pitat 🤔 jel zna koja od vas mozda 😬😁

Hej draga tek sam sada sjela i procitala vase porukice.
    Ja ti imam skoliozu koju sam s 12 godina operirala i nisam nikada vadila serafe i sipke, uredno obavljam magnetsku s time jer su od materijala koji je dopusten za magnet.
    Uglavnom ja sam u Petrovoj odmah rekla svoje dijagnoze pa tako i za skoliozu i receno mi je da to nije nikakva prepreka za postupak niti trudnocu samo sto ce porod obavezno biti carski radi toga😊 jer cim imas nekih problema sa kraljeznicom odmah ti salju na carski, kod mene ce jos carski biti pod opcom anestezijom jer ne smijem primati spinalnu🙁
    Nadam se da sam ti pomogla barem malo😘

Oprosti sto sam jucer promašila ovaj odgovor..ne znam ni samo kako ti nisam odgovorila 🤦🏽‍♀️ uffff mogu mislit kako ti je…jel te bole leda jos uvijek? Ja imam dvostruku skoliozu dolje na lumbarnom dijelu i išijas..za sad nije za operaciju jedino ako se nešto pomakne..hvala ti na opšornom objašnjenju 🥰😘

Ma sve okej 😘 pa onako od operacije nisam imala nekih prevelikih bolova sto se toga tice eventualno mozda malo na promjenu vremena ali nista strasno ni nepodnosljivo😊 Vise muku mucim isto sa krizima i tim lumbalnim dijelom kojim me boli vec zadnjih godinu dana a nikako da uspijemo naci razlog posto su svi nalazi uredni od magneta pa nadalje 🤷🏼‍♀️ Kak ti rijesavas isijas? Meni nikakve tablete protiv bolova nekad ne pomognu za taj donji dio leda😩

Nama je carski rez zasigurno jedini izbor 😬

•👩🏻32 svi nalazi uredni, AMH 14.4 pmol/L
    vitamin D 25000
    planirana korekcija maternice (histeroskopija, Petrova).
    •🧔🏻 30 g. Teška azoospermia, nepoznat uzrok
    12/22 otkriven hashimoto

Alice
    29. Lipanj 2021. 15:10

Anchy321 zaboravila sam te pitati vidim da i tvoj dragi ima azoo kao i moj i da ste obavili Tese, kakav nalaz mu je bio? Jel znas mozda za koliko postupaka imate?😶‍🌫️😊

•👩🏻32 svi nalazi uredni, AMH 14.4 pmol/L
    vitamin D 25000
    planirana korekcija maternice (histeroskopija, Petrova).
    •🧔🏻 30 g. Teška azoospermia, nepoznat uzrok
    12/22 otkriven hashimoto

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.