I MTB, fališ, nadam se da kuješ neki opasan plan i da nas tu i tamo popratiš. ❤️😊
Ja samo čekam da uleti i kaže kako je riješila glupi miom i da je debela i trudna 😍
E tome se i ja nadam 🥰🤞❤️
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Dada suoer da je sve uredu..kad ideš na more 🏖️ mi smo trebali ić ali sad ne moze MM dobit godisnji jer je na bolovanju zbog operacije.. 😣 zato smo rekli sljedece godine idemo na more s bebicom 🤞🙏
Ma tek 2.8 idemo na more, a za 3 tj na godišnji …no kako nemam uzv prije godišnjeg, ja ju pitala već unaprijed dali smijem 😅😅
I dogovorila taj 4D u i anomaly u Hr , jer se termiji čekaju i godišnji su . A lakse mi bilo naći termin u Hr nego ovdje . Još i muž može samnom pa da i on vidi bebu napokon uživo na uzv :)
.
Ako Bog da iduće godine svi sa bebama na more išli ❤
Bas mi je drago da ce konačno i on moć vidjet bebačicu 🥰 nek si ti to sve isplanirala i sad si mirna 😁
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
J_b, kako bi naša MTB rekla i citiram:
"Ovo su preporuke koje sam si ja zapisala u slučaju krvarenja: ajde fino u krevet, bočicu vode sa sobom, reduciraj tekućinu i na lijevi bok. Imaš možda Duphastone kod sebe? Ako da 4 kom odmah popiti, a utriče također piti, nipošto stavljati… Popij normabel da te opusti što više."
Pošto ti nemaš baš jako krvarenje, na lijevi bok i odmaraj. Gledaj i tekmu, možda nađeš zgodnog nogometaša pa počneš navijat za tu reprezentaciju pošto su naši otišli doma. 🤣
I samo smireno, sve bude dobro. ❤️😘
Joj moja ma2013, niti imam normabele ni duphastone, a sestra mi je zadnji put pisala utiće od 200, i išla sam veceras čitat upute.. Pise da idu samo vaginalno.. Da ako se popiju, ne će baš pomoc..
Ležim.. Al nemam živaca za tekmu..
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta
Znam da nije tema, ali samo da pitam vas curke.
Da li imate preporuku za neku polikliniku privatnu, posto cu sad 42 godine i nejde na uputnicu vise, da je dobra i da rade prirodnjake…probala bi s tim…
Ja sam kod dr.Lučingera, i nemam zamjerki..sad za prirodni ne znam, ja sam odmah isla u stimulirani...on je smatrao da je stimulirani bolja opcija radi mojih godina.. i bio je u pravu...ali možeš otici na konzultacije, čisto da vidiš što on kaže..
Ja 40g, on 41g.oboje zdravi.U 1/19 krenuli u postupak .nakon punkcije usla u hiper.Prvi FET 5/19 beta 0, drugi pokušaj 02/21 odustali-endo pretanak.
O5/21 FET vraćene 2x osmostanicne, beta 21.05. Biokemijska🤷♀️
06/21 FET, beta 0
"Ovo su preporuke koje sam si ja zapisala u slučaju krvarenja: ajde fino u krevet, bočicu vode sa sobom, reduciraj tekućinu i na lijevi bok. Imaš možda Duphastone kod sebe? Ako da 4 kom odmah popiti, a utriče također piti, nipošto stavljati… Popij normabel da te opusti što više."
Pošto ti nemaš baš jako krvarenje, na lijevi bok i odmaraj. Gledaj i tekmu, možda nađeš zgodnog nogometaša pa počneš navijat za tu reprezentaciju pošto su naši otišli doma. 🤣
Joj moja ma2013, niti imam normabele ni duphastone, a sestra mi je zadnji put pisala utiće od 200, i išla sam veceras čitat upute.. Pise da idu samo vaginalno.. Da ako se popiju, ne će baš pomoc..
Jaoo moja ti bas ti neda mira to glupo krvarenje 😣 probaj se opustit..lezi na ljevi bok i sutra opet probaj nazvat kliniku ako se ne smiri..nazalost moguce je da probija menga ali ims i drugih opcija..ja navijam da bude sve uredu i da se smiri krvarenje 🤞🤞
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
⏯️
J_b žao mi je zbog krvarenja,baš te zeza. Ja sam pila Utriće kad sam prokrvarila.
Ja sam prokrvarila s ugušcima s 4tj i 4 dana. Mislila sam to je gotovo,a na kraju je bilo sve ok. Nadam se da je kod tebe hematom ili da ti fali progesterona.
Jel ti sad stalo krvarenje?
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Jaoo moja ti bas ti neda mira to glupo krvarenje 😣 probaj se opustit..lezi na ljevi bok i sutra opet probaj nazvat kliniku ako se ne smiri..nazalost moguce je da probija menga ali ims i drugih opcija..ja navijam da bude sve uredu i da se smiri krvarenje 🤞🤞
Ja se nadam da je to samo zaostala krv.. Ujutro ću opet piškit test i zvat za savjet
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta
Sunny, čupica i alice bit ce to sve uredu i sve ćemo mi forum cure bit mame uskoro 🤞🤞🤞🤞
Nama azzo curama ne ostaje nista nego se nadat i vjerovat da ce se sve poslozit kako treba i da ce bit ludi party u labosu...
Sunny znam da si ti nesto spominjala da je tvoj muz kandidat za micro tese..jel ste razmisljali sta o tome..iskreno ni moj muz nije bas bio odusevljen idejom o posvajanju i o donaciji ali smo se dogovorili ako ne uspije idemo na to jer zelimo imat bebu na bilo koji način..jedino me bilo slomilo kad je dobio potvrdu dijagnoze kad me onako bas tuzno pitao jel to znaci da mi sad nećemo moć imat biološku djecu..i sad kad se sjetim plače mi se..ali imamo plivače i nadamo se najboljem..zato mi je u jednu ruku drago da smo krenuli u ovo "mladi" pa su nam otvorene sve opcije..
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
⏯️
J_b žao mi je zbog krvarenja,baš te zeza. Ja sam pila Utriće kad sam prokrvarila.
Ja sam prokrvarila s ugušcima s 4tj i 4 dana. Mislila sam to je gotovo,a na kraju je bilo sve ok. Nadam se da je kod tebe hematom ili da ti fali progesterona.
Više je ko neki trag krvi na wc papiru pri brisanju.
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
Više je ko neki trag krvi na wc papiru pri brisanju.
Jel ti se čini svježa krv ili više kao smeđarenje
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
⏯️
Sortiraj odgovore
Najstariji