Drage cure,
bila sam jako napeta dok sam čitala vaše postove i draga Munja jako sam navijala za tvoju betu. Ja nažalost nisam nikada došla do faze iščekivanje bete pa ju niti ne znam interpretirati, po komentarima cura vidim da je ipak preniska i baš mi je žao!! Ali glavu gore, otprati betu do kraja kako su i savjetovale i idemo dalje 💪💪
sara_a od srca čestitam na beti, Nikolina86 testić izgleda divno i nadam se da će 1.7. beta potvrditi lijepu vijest 🤗🤗
Tiki vjerujem da ti nije lako, drži se i čuvaj se! Miss bližiš se kraju i nadam se da ćeš što više uživati u zadnjim danima trudnoće 💛💚💛
Monolena patnja je oduvijek bila najveća inspiracija pjesnicima, tvoja pjesma dira u srce! Ali nadam se da ćeš uspjeti inspiraciju pronaći i u našim snagama i želji da ovo sve uspije pa tako napisati i jednu nadahnjujuću i ohrabrujuću pjesmu, i please podijeli i nju s nama 💛💚
👱♀️ 31
Hormoni ✔
PCOS like jajnici, endometrioza
👦32
Spermiogram ✔
👱♀️💗👦
2019.-2021. ➖
KBC Ri HSSG 5/21 ✔
KBC Ri AIH 6/21 ❌
KBC Ri AIH 7/21 ❌
KBC Ri IVF 9/21 ❌
Dada suoer da je sve uredu..kad ideš na more 🏖️ mi smo trebali ić ali sad ne moze MM dobit godisnji jer je na bolovanju zbog operacije.. 😣 zato smo rekli sljedece godine idemo na more s bebicom 🤞🙏
Ma tek 2.8 idemo na more, a za 3 tj na godišnji ...no kako nemam uzv prije godišnjeg, ja ju pitala već unaprijed dali smijem 😅😅
I dogovorila taj 4D u i anomaly u Hr , jer se termiji čekaju i godišnji su . A lakse mi bilo naći termin u Hr nego ovdje . Još i muž može samnom pa da i on vidi bebu napokon uživo na uzv :)
.
Ako Bog da iduće godine svi sa bebama na more išli ❤
endometrioza
Žao mi je zbog bete MUNJA, nadam se da će idući pokušaj bit dobitni.
RUSKAA pa di si tii, kako bebica 💕, češće se malo javljaj, kako ću preživit čekanje bete bez tvog suporta 😂 kad krenu suze jer boli ko da ću dobit, utješi me samo tvoje 'ma daj pa mene tako boli i sad u yx TT' 😂
Kad smo kod toga jeste mi žive PUPICE 🙈
Ja danas grozno nervozna, dug mi dan, i peče me savjest šta nikako ne ležim, al jbg sad. Ne dižem ništa teško i pokušavam se rijetko saginjat, iako se zaboravim pa kupim s poda stalno nešto. A sve mi ispada iz ruku… Smoto 😭
MISS izdrži još malo i bebolino je tu, često mislim na tebe 😍😍
Zab sam ostalo šta ste pisali, utrići me jako poglupljuju 🙈
Al baš me zanima kako vi podnosite čekanje bete… 1dpt, meni je već grozno 😥
Znam kako ti je. Ja cu do 6.7. izluditi...
Nakon koliko izade Brevactid od 1500? Cisto da znam da kupujem test ili ne 🙈
30 g. oboje
OTP 9.11.
Pozdrav cure, danas sam bila na kontroli nakon briseva,hormona i ostalih pocetnih pretraga sve je okej i doktorica mi je preporucila folikulometriju medutim ja sam je zamolila da napravimo jos i prohodnost jajnika ne znam ni sama zasto, nikad nisam imala nikakvih problema. Da li sam dobro odlucila, da li sam mozda trebala prvo pristati na folikulometriju i tempirani odnos pa tek nakon toga ako ne uspije hsg? Sad me uzasno strah tog pregleda i imam osjecaj da sam pogrijesila 😔
Pokusavamo od 10/19 prvo 👶
Petrova 10/2020
👩💼 27, hormoni ✅ brisevi ✅ papa ✅
❌Sono hsg 15.07.21 - obostrano otezano, osteceni jajovodi, IVF postupak
Stimulirani, 06.06 Gonal 225, 10.06 Cetrotide, 13.06 Ovitrelle
15.06 punkcija, 5 oocita, nema❄️
20.06 ET, vracene 2
26.06 ➕, 27.06 ➕
29.06, 9dnt, 102.46 🍀 02.07, 12dnt, 361.22 🍀
21.07 6tj+6 ❤️
7.10 17+6 🐞❤️
15.03.2023💙Dečko💙
2.postupak Vinogradska 2025
Ivf 3/25 🤞 10.03 11js, 3❄️❄️❄️, 15.03 ET 1 blastocista, 25.03 beta 116🍀
Munja žao mi je😔, znam koliko je teško vidjeti taj mali broj na nalazu..ja se rasplakala nasred Ikee kad mi je nalaz dosao na mail..jer su mi tri testa bila pozitivna i mislila sam da je to to, već gledala djeci namještaj..drži se..💗⚘
Ja 40g, on 41g.oboje zdravi.U 1/19 krenuli u postupak .nakon punkcije usla u hiper.Prvi FET 5/19 beta 0, drugi pokušaj 02/21 odustali-endo pretanak.
O5/21 FET vraćene 2x osmostanicne, beta 21.05. Biokemijska🤷♀️
06/21 FET, beta 0
Čupica bravo! Preživjele smo 🥰 ja imam 18 jajčeka, ali je problem da li imamo 18 spermija……..
Munja žao mi je, možda još postoji nada? Nemam iskustva.
Sara super beta
Nikolina 👌👌
Opa, bravo za toliko jajceka 😀 ja se nadam da ce ih biti. Najvise me to trenutno brine.
♀️29g. AMH 5.0, IR ♂️ 34g. azoo(materijal zamrznut, dobiven TESE)
6.mj. IVF/TESE/ICSI Menopur 225, Cetrotide, Ovitrelle - 6🥚nema transfera
11mj. Orgalutran, Pergoveris 250, Ovitrelle - 5🥚- 3 morule
ET- 2 morule ❌
1🐧
Cure help. Danas sam si trebala dat prvi orgalutran. I uzela sam kutiju na kojoj mi je sestra pokazivala što trebam napraviti. Ne sjećam se je liona skidalakapicu, ali kad sam ju skinula igla je bila ukrivo. I uopce nisam mogla istisnuti zrak. Onaj klip mi se stalno vraćao dolje. Uzela sam drugu i s tom je išlo normalno. Ne znam što sad da radim s tom prvom. Jel moguće da nešto s tom injekcijom ne valja?
Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
Mm 37 - svo ok
Borba za bebu no2
1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0
RUSKAA pa di si tii, kako bebica 💕, češće se malo javljaj, kako ću preživit čekanje bete bez tvog suporta 😂 kad krenu suze jer boli ko da ću dobit, utješi me samo tvoje 'ma daj pa mene tako boli i sad u yx TT' 😂
Ja danas grozno nervozna, dug mi dan, i peče me savjest šta nikako ne ležim, al jbg sad. Ne dižem ništa teško i pokušavam se rijetko saginjat, iako se zaboravim pa kupim s poda stalno nešto. A sve mi ispada iz ruku… Smoto 😭
Znam kako ti je. Ja cu do 6.7. izluditi…
Meni je ostalo dan i pol do bete.. Pa štrikam lagano..
Sva sreća pa sam jučer ugledala crtu, pa mi je malo lakše čekat.. Jedino ne znam kako ću otvorit mail kad stignu rezultati.. Prosli put kad je beta bila 1.2 sam dala mužu da mi procita.. Ja nisam mogla.. A sad.. Ne znam..možda posaljem nekoj od vas na mail prvo. 😂😂😂
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta
nikako🤕 danas tek 6 dnt, a beta 14.7 ako za cudo uopce dodjem do nje ovaj put😑
ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
Podobnik - 1 x ICSI - ❌
IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)
Mislim da 7 dana treba ako sam dobro shvatila..ja ću vec sutra jedan okinuti, kupila ih 10 kom..žena na blagajni me gledala kao da nisam normalna...😂😂😂
Ja 40g, on 41g.oboje zdravi.U 1/19 krenuli u postupak .nakon punkcije usla u hiper.Prvi FET 5/19 beta 0, drugi pokušaj 02/21 odustali-endo pretanak.
O5/21 FET vraćene 2x osmostanicne, beta 21.05. Biokemijska🤷♀️
06/21 FET, beta 0
Sortiraj odgovore
Najstariji