Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    GPgirl
    23. Lipanj 2021. 10:42

GPgirl

transfer gotov! Vratili jednu jako jako kvalitetnu osmostanicnu . Druga se bas ne dijeli dobro pa u pon moram doci po info sta je sa njom. Beta tek 17.6

beta 14.7..pogubljena sam sva🤣

ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
    KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
    Podobnik - 1 x ICSI - ❌
    IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
    07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
    od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
    Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)

Anči 💕
    23. Lipanj 2021. 10:43

GPgirl

transfer gotov! Vratili jednu jako jako kvalitetnu osmostanicnu . Druga se bas ne dijeli dobro pa u pon moram doci po info sta je sa njom. Beta tek 17.6

Auu teek 😱 navijam za obje 🤞🤞

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

GPgirl
    23. Lipanj 2021. 10:48

anchy321

GPgirl

Auu teek 😱 navijam za obje 🤞🤞

ma samo neka se uhvati ova sta su vratili i meni dosta❤️

ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
    KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
    Podobnik - 1 x ICSI - ❌
    IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
    07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
    od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
    Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)

• ribic
    23. Lipanj 2021. 10:50

Ivf jos nije produzio ugovor. Rekli mi da zovem u tjednu nakon 30.6.

Za bolovanje ne znam, pretpostavljam da je 70%. Meni malo specificno jer imam menadzerski ugovor pa mi zbog toga 100%. Al dzabe ti kad na takvoj funkciji bas i nema bolovanja🙈 Evo sad sam uzela prvi put (za prekid trudnoce tabletama) al ono. Mir mi samo jer su svi drugi na godisnjem 😂😂😂 

Ja cekam petak uzv da vidim jel sve ok i da pitam jel mogu krenut vjezbat. Nasla sam neku online zenicu i planiram skinut 10-15kg (tj. vratit se na svoju kilazu) do jeseni. 

Gledam putovanja i tak (to mi inace velika strast). Odlucila sam se vratiti u svoje stanje uma prije corone i pokusavanja djeteta. Nekako mislim da ce i to puno toga olaksati za dalje i potajno se nadam da uspijemo prirodno prije jeseni.

Al nema sad do jeseni da ne vjezbam, ne popijem casu vina/koktel jer je eto drugi dio ciklusa. Uzimat cu dhea, q10 i maticnu i to je to. U zdravom tijelu zdrav duh. Satralo me ovih godinu i pol i ne zelim vise tak.

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

Anči 💕
    23. Lipanj 2021. 11:15

Ribic suoer mi je tvoj stav 💪 go girl 💪

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    23. Lipanj 2021. 11:16

Pozdrav cure i sretno svima danas ❤
    Žao mi je što se dijele neadekvatni savjeti, pa cure sa više iskustva ne žele više sudjelovati i mlatiti praznu slamu..
    No tu smo da vas podržimo na sve moguće načine, i pokušavamo doprijeti ali nekada jednostavno ne ide... 
    Želim vam svima mnoštvo uspjeha, da sve ugledate svoje plusiće i pratite rast vaše buše. Nemojte da vas različita iskustva i savjeti pokolebaju jer svi smo mi različiti i svako tijelo drugačije reagira i na stimulaciju i na njezine posljedice, a tako i za transfer i sve ostalo... a simptome trudnoće do čekanja bete ne možete osjetiti jer je rano vjerujte mi ... može vas boljeti trbuh da umrete od bolova a postupak biti uspješan i također imati mucimu a da postupak propadne. Sve nam to radi u progesteron i jednostavno neka vas ne bune simptomi jer simptoma tako rano nema ,ili mogu biti prividni zbog lijekova koje koristimo...
    Cure koje se dugo borite, želim vam svu snagu svijeta(naravno i curama koje su u početku, bez daljnjega) ,posebno mojoj TirelessIvy, (jesam li ti rekla da je Fehr osvježenje za kliniku, čista pozitiva i strast koju daje u svoj posao te jednostavno ne mogu ostaviti ravnodušnim da se pokolebaš). Daj Bože da je ovo ono što čekate čitav život. 
    Borite se curke, ne odustajte, pogotovo ne nakon 1 ili 2 neuspjela pokušaja jer ovdje postoji puno cura kojima je to 10 pokušaj i idu dalje .
    Ja vas čitam ,ponekad odg ako smatram da će moj odg nekome pomoći, ali povlačim se od svakodnevnog praćenja i komentiranja...
    Jednostavno ne mogu ni napustiti a ni ostati. 
    Čuvajte sklad i Čuvajte cure koje vrijede i daju vam dobre savjete...
    Da ne ispadne da je netko brutalan ako je iskren i takve stvari. 
    Danas sam baš posebno sentimentalna i želim da znate da se svi borite za isto, nekome lakše nekome teže prođe ali nemojte odustajati dokle god imate volju ,želju i resurse ❤

endometrioza

ma2013 👣
    23. Lipanj 2021. 11:22

Dada. ❤️
    Ja ne kužim, beta mi je danas 169, iz bolnice mi rekli da ne prekidam s terapijom, ako ne prokrvarim do kraja u petak moram doći na UZV, a ako prokrvarim do kraja opet moram vaditi betu. 🤷🏻‍♀️

🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻‍💼-30 - IR
    TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
    1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
    ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
    FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰

Nakapaka
    23. Lipanj 2021. 11:32

Dada kako si ovo lijepo rekla, ja sam nedje od 12. mjeseca tu i sto kazes za simp milion puta se reklo da ih nema tj da nista ne znace i opet svakodnevno cak i dan nakon transfera neko pita znaci li sta sto je bocnuo stomak i sl, to je simpaticno, uvijek me nasmije 🙂 ili sto se misli ako je blastica to je to 🤣  eh da je to tako ☺️ razliciti smo i drugacije protumacimo stvari ali sam najvise naucila od tebe, sanjich, mtb, sbjelisi, nina92 i ostala ekipa od prije da ne pogrijesim nick 🥰 tako da se isto ponekad javi, ja se ne ukljucujem u price posebno ali sve iscitam,
    Roxy nadam se sjutra dobri vijestima 🥰 ma i tebi i beti velikoj 🥰  ostalim Pupo da budu ogromne bete, da mi koje cekamo postupak isto brzo dobijemo 2 crtice 🥰🥰❤️❤️

👩🏽34god

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    23. Lipanj 2021. 11:44

Nakapaka hvala ,ali realno ... zbog takvih stvari se gube stalni promatrači i podrške ove teme... podupireš i bacaš u vjetar...
    Ja razumijem da se svatko raduje, i to je svačije pravo, čak razumijem i kad netko uleti tko nije čitavo vrijeme tu,pa pita..ali toliko je toga objašnjeno na prvih par stranica da je više uzalud pričati ponovo i svaki dan o jednom te istom 😥
    To ti je kao ono idem nešto pitati, pa ako mi se odg ne sviđa, neću ga uzeti u obzir pa ću pitati nekog drugog ponovo za 2 dana  🙈🙈
    Naravno da ću vas pratiti , veselim se svim plusićima i hrabrim lavicama, javljat ću se i nakon pregleda i udjelit ću koji savjet ako znam odg...Ali želim samo da se sačuva sklad ,bar zbog cura koje se trude i koje su dugo na temi 🙏❤
    ma2013  nije mi jasno što će na pregledu u petak vidjeti na betu  manju od 170 ,ali jbga pratit ćeš njihove upute naravno. Na tvom bi mjestu sama  petak otišla izvaditi betu da vidim u kojem smjeru ide ...jer ovo nije dobro nažalost. A to da ćeš procuriti uz terapiju do petka ne mora uopće značiti. Prije da nećeš nego da hoćeš ali ok, nadam se da znaju što rade.  Sretno ti do neba da ovo prođe u redu za tebe ❤

endometrioza

Kacusha
    23. Lipanj 2021. 11:46

Avocado

Cure, jel koja od vas bila na bolovanju od pocetka pikanja?
    Radim jako stresan posao, put do posla mi je uzasno naporan i dosta dug pa sam mislila ostat doma… ako ce biti moguce 🤷‍♀️

Ja svaki put 😁 radim u skoli i nisam htjela riskirati koronu 😐 dobila sam bolovanje

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.