Pozdrav svima, ja sam dalas obavila punkciju, od dva folikula imamo dvije jajne stanice i sad čekamo sutra i poziv da li su se uspješno spojile i idemo li na transfer.
Sretno svima 💓💓
Sretno Nikolina ❤🤞🏻🍀 da se sve oplode 🤩
💛🧡
Nikolina, sretno. 🍀🤞
Sunny_, super za nalaze. Kad krećeš ti?
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Nikolina, sretno. 🍀🤞
u petak pijem zadnju kontracepcijsku pa bi iduči tjedan trebala dobiti mengu i onda krećemo
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Pozdrav svima, ja sam dalas obavila punkciju, od dva folikula imamo dvije jajne stanice i sad čekamo sutra i poziv da li su se uspješno spojile i idemo li na transfer.
Sretno svima 💓💓
odlično neka se lijepo pospoje 🤞🤞🤞🤞
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
ribic pa gdje si ? Kad imaš uzv ? Jesam li nešto propustila?
J_b prije je bila praksa odmah sa novim postupkom promjeniti nick, tako da slobodno već možeš 🥰❤ tako sam ja i vidi me 🤣😅🤣😅
Samo javi koji je hahahha npr J_b_novi_nick 🤣🤣🤣🤣
Sramota me reći ali kada se na forum priključila JosipaB ja sam mislila da si to ti sa novim nickom 🤣🤣🤣🤣
Nego JosipaB kako si nam ti ?
Gdje su nam stare cure koje se nisu javile već mjesec dva ? Dajte mig da ste žive bar 😅
endometrioza
Sretno svima 💓💓
🙏❤
endometrioza
Nikolina86 sretno ti. Neka se obe oplode🙏
Ja: 33, On: 38
🧒-8 god.
FET 8/21-terapija estrofem.
Beta- 10dpt-130, 12dpt-234, 14dpt-408.
UZV 2.9.-Imamo ❤️
Nikolina, sretno. 🍀🤞
u petak pijem zadnju kontracepcijsku pa bi iduči tjedan trebala dobiti mengui onda krećemo
Ti i ja ćemo se pratit. Ja u nedjelju zadnju pilulu pijem.. prošli ciklus sam dobila 4 dana od zadnje.
Zašto si ih ti dobila?
Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
Mm 37 - svo ok
Borba za bebu no2
1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0
Nikolina, sretno. 🍀🤞
u petak pijem zadnju kontracepcijsku pa bi iduči tjedan trebala dobiti mengui onda krećemo
Ti i ja ćemo se pratit. Ja u nedjelju zadnju pilulu pijem.. prošli ciklus sam dobila 4 dana od zadnje.
Zašto si ih ti dobila?
ej super pratimo se
vjerojatno iz istog razloga kao i ti imam blago policisticne jajnike (amh 62) pa da se jajnici malo smire prije postupka i pokušamo izbjeći hiper
poliklinika Repromed
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Nikolina, sretno. 🍀🤞
Zašto si ih ti dobila?
ej super pratimo se
vjerojatno iz istog razloga kao i tiimam blago policisticne jajnike (amh 62) pa da se jajnici malo smire prije postupka i pokušamo izbjeći hiper
Da, isti je razlog 🥴 ja sam ih pila 2 cikusa. Joj mene takva panika uhvatila. Rekla sam mužu neki dan da ha odustajem 😣
Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
Mm 37 - svo ok
Borba za bebu no2
1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0
Sortiraj odgovore
Najstariji