Nikolina, sretno. 🍀🤞
Sunny_, super za nalaze. Kad krećeš ti?
u petak pijem zadnju kontracepcijsku pa bi iduči tjedan trebala dobiti mengui onda krećemo
Ti i ja ćemo se pratit. Ja u nedjelju zadnju pilulu pijem.. prošli ciklus sam dobila 4 dana od zadnje.
Zašto si ih ti dobila?
ej super pratimo se
vjerojatno iz istog razloga kao i tiimam blago policisticne jajnike (amh 62) pa da se jajnici malo smire prije postupka i pokušamo izbjeći hiper
Da, isti je razlog 🥴 ja sam ih pila 2 cikusa. Joj mene takva panika uhvatila. Rekla sam mužu neki dan da ha odustajem 😣
da i ja dva ciklusa
nema odustajanja idemo to hrabro odraditi za naše bebice
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Hahahahaah Dado, kako si me nasmijala 😂😂😂 nastala pomutnja s nickovima i istim inciijalima 😂😂😂
Ja sam dobro,na bolovanju od proslog tjedna jer sam nizašto,mislim da cu ovaj tjedan odradit dnevno par sati i to je moj maksimum
Ne povracan,samo mi se gadi sve i umorna sam strasno…moja socijalna ginekologica je trazila da dodem kod nje na pregled da me i ona vidi pa mi je uzv 29.6. Ja cila sretna,cak 9 dana prije nego sta sam dogovorila privatno 😂😂😂 cekam jos jednu potvrdu da je sve okej,tad cu biti skoro 9 tjedana pa cu obznaniti obitelji i najbližima 😊
Kako si ti? Oces ljeto provesti malo na moru?
Meni isto fale stare cure, dugo nam se nisu javile ni Lucy in the sky, ni Lucija,ni nasa MTB,ni Nada,ni Bajo ❤️
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Nikolina Sretno!
Za curke koja za mene pitaju - nisam jos bila. Idem privatno pa mi je kasnije popodne uzv.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
NikolinaSretno!
Za curke koja za mene pitaju - nisam jos bila. Idem privatno pa mi je kasnije popodne uzv.
💪
Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
Mm 37 - svo ok
Borba za bebu no2
1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0
Nikolina, sretno i da bude uspjesno! 🤞
Moze samo pitanje. Kod istog smo dr. pa me zanima tvoje iskustvo punkcije jer on nema nikakvu anesteziju. Jesi li dobila nekakav analgetik?
30 g. oboje
OTP 9.11.
Cure, nakon pišanja je na papiru ostalo nešto smeđih ostataka. Razlog za zabrinuti se ili? 🥺
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Nikolina, sretno i da bude uspjesno! 🤞
Moze samo pitanje. Kod istog smo dr. pa me zanima tvoje iskustvo punkcije jer on nema nikakvu anesteziju. Jesi li dobila nekakav analgetik?
Iskreno i prvi i ovaj put meni nije bilo strašno. Boli, ali da se izdržati pogotovo ako nema puno folikula. Oni vam savjetuju da se popije ujutro normabel i nešto protiv bolova, a prije punkcije dobijete rakijicu 😁 Ja sam oba puta popila samo normabel i preživila, ali svakako sve je to individualno.
👱♀️35 godina, amh 0.9 pmol/l
👱♂️45 godina, svi nalazi savršeni
11/2020 IVF kod dr. Lučingera, klomifen, gonal, 1 ET, beta 0
04/2020 IVF kod dr. Lučingera, klomifen, estrofem, gonal, folikuli nisu narasli dovoljno za aspiraciju
5/2021 IVF kod dr. Lučingera, klomifen, estrofem, gonal, 2 folikula- 2 js, jedna se oplodila
Beta 01.07. 369,3
Beta 03.07. 776,7
16.07. ❤️
Pozdrav svima Došla sam vam mahnuti na brzinu i svima zaželjeti sreću u kojoj god da ste fazi! Lijepo je pročitati (ono malo što stignem) da ima puno dobrih vijesti...
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Cure, nakon pišanja je na papiru ostalo nešto smeđih ostataka. Razlog za zabrinuti se ili? 🥺
Ništa nije zabrinjavajuće dok ne krene svježa krv što neće 🙏❤
Leži na bok i pij vodicu i sve će biti dobro ❤
Ja sam dva puta imala tajo i bezveze si paniku stvorila.
endometrioza
Ništa nije zabrinjavajuće dok ne krene svježa krv što neće 🙏❤
Leži na bok i pij vodicu i sve će biti dobro ❤
Ja sam dva puta imala tajo i bezveze si paniku stvorila.
❤️
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji