https://ibb.co/Qp2rFcz
Šta kažete???
Nije prva jutarnja mokraća. Budna sam od 6:30, a test napravljen oko 12. Danas je 9dpt, vracen trodnevni 9stanični.
Ovo se divno vidi!!!! 🤞🤞🍀🍀
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Šta kažete???
Nije prva jutarnja mokraća. Budna sam od 6:30, a test napravljen oko 12. Danas je 9dpt, vracen trodnevni 9stanični.
Drzim fige da tamni.🍀🍀🍀. Inace CB test cesto daje ev. Crticu pa zato tu najcesce testiramo muller trakicama jer su najbolje 😊
Sunny odlucila sam samo vadit betu,cini mi se da bi me ti testovi samo izluđivali 🤣🤣 a posto nam rođakinja radi u bolnici rekla mi je da dodem slobodno 22.vadit krv,jer tako su mi prvotno rekli u poliklinici,onda smo shvatili da je praznik pa su rekli 23.ali mi je ona jucer rekla da nema problema i da dodem 22.tako sam i zakljucila da mogu lipo cekat do onda a i dani mi brzo prolaze posto radim samo na pola radnog vremena a ostatak prespavam jer drugo ni ne mogu 🤣🤣
pa supermislim da ni ja neću imati živaca za testove
brzo će to proći, a dotad uživaj kao PUPO
Carice, ja ne bi izdržala ako ne bi test napravila. 🙈🙈
Šta kažete???
Drzim fige da tamni.🍀🍀🍀. Inace CB test cesto daje ev. Crticu pa zato tu najcesce testiramo muller trakicama jer su najbolje 😊
Kupila sam Mullerove trakice i sutra ujutro ću pišnut 😃 hvala
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn
9 / 2020 vanmaternična trudnoća
6 / 2021 prirodni IVF
Šesnice, ako je sad neg, onda je ili stoperica ili biokemijska u pitanju. Zao mi je.
Mene ovaj clearblu zbunjuje, nikad ne znam gdje treba traziti THE crticu😊
Ma2013, tvoju sam sjenu uspjela vidjeti👍
Sunny 🤣🤣
ma2013 lakse mi je ovako 😊 iako mi je prijateljica rekla da je i ona tako govorila pa da je isto radila testove 🤣🤣 ali meni jos ne pada na pamet. 🤣
Ali ne znam kako cu izdrzat i na pola radnog vremena radit jer mi je sad posije rucka jos postalo teze i samo mi je neki pritisak u donjem dijelu trbuha.a naphana sam ko da sam 5mj trudna 🤦♀️🤦♀️ I to cijeli stomak 🤷🏼♀️
sanjass322@gmail.com
Cure sretno s testićima i betama, Ribić nadam se da si čula maleno❤️
🧔1990.,spermiogram dobar
👩🦰1982.,oper.mioma12.2017g, Amh prije operacije 7.2017g.9.49 a posli 9.2018.,7.40
2018.1mj.prirodni,jedna 6st, beta 0
2018.3mj.stumulirani,9 jajnih st., vraćena 3st i 4st, beta 0
2019.7mj.8 stanica, vraćene dvi 8st,u 10tjednu miss. ab
2020.7mj,Amh 5.68.dobili 3j.s,vraćena jedna 4st, miss ab. u 10.tj,nalaz sindrom down
2021.2mj.,8 stanica, 7 oplođeno, 3 blatociste, 2 vraćene, 1 zamrznuta, beta 2.3
Fet 29.5.blatocista,PUPO❤️Beta 11.6. neg 0.2
Sunny 🤣🤣ma2013 lakse mi je ovako 😊 iako mi je prijateljica rekla da je i ona tako govorila pa da je isto radila testove 🤣🤣 ali meni jos ne pada na pamet. 🤣
Ali ne znam kako cu izdrzat i na pola radnog vremena radit jer mi je sad posije rucka jos postalo teze i samo mi je neki pritisak u donjem dijelu trbuha.a naphana sam ko da sam 5mj trudna 🤦♀️🤦♀️ I to cijeli stomak 🤷🏼♀️
Ja sam odma znala da bum radila te testove. 😊
Pa traži rad od kuće ili bolovanje otvori.
Ja sam si uzela rad od kuće i puno mi lakše. 🤷🏻♀️
Za ovu napuhanost ne znam, ja sam bila napuhana, al malo, ne jako. 🤷🏻♀️
meni došli ponovljeni nalazi. Prolaktin mi je sad uredan uz terapiju Bromergon 1/2 tablete na dan.
TSH mi je sad 1,24. Prije 2 mjeseca je bio 2,8, a prije 6 mjeseci 1,6. I to bez ikakve terapije. Očito taj TSH zna varirati. Dr je rekao da je puno bitnije da su ostali nalazi štitnjače uredni (antiTPO, antiTG, T3, T4, ft3, i ft4), jer sam TSH ne govori puno. Za trudnoću se kao preporučuje ispod 2,5, ali i ako je nešto viši, a ostali nalazi štitnjače uredni ne uvodi se odmah terapija. Eto možda nekom pomogne, jer sam ja bila zabrinuta kad mi nije htio dati terapiju, a TSH mi je bio 2,8. Sad se sam od sebe spustio na 1,24
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Pozdrav svima, ja sam dalas obavila punkciju, od dva folikula imamo dvije jajne stanice i sad čekamo sutra i poziv da li su se uspješno spojile i idemo li na transfer.
Sretno svima 💓💓
👱♀️35 godina, amh 0.9 pmol/l
👱♂️45 godina, svi nalazi savršeni
11/2020 IVF kod dr. Lučingera, klomifen, gonal, 1 ET, beta 0
04/2020 IVF kod dr. Lučingera, klomifen, estrofem, gonal, folikuli nisu narasli dovoljno za aspiraciju
5/2021 IVF kod dr. Lučingera, klomifen, estrofem, gonal, 2 folikula- 2 js, jedna se oplodila
Beta 01.07. 369,3
Beta 03.07. 776,7
16.07. ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji