Sanjass, Tweety88, BugaDuga, manemoj. ❤️❤️🍀Tea_0501, vidim da imaš betu isti dan ko i ja, mogla bi se i tebi već crtica vidjeti. Ja sam isto radila prije dva dana da vidim za štopericu i isto nikakve crte. 🙈🙈
Sanjich, danas mi je 7dpt. 🤞😊
Ja sam vratila 2 trodnevna i po onoj tablici kao kako ide razvoj embrija, piše da se morula tek u potpunosti ugnijezdila u sluznicu maternice i po tome kućni test ne bi mogao pokazati trudnoću…
Meni su ti 12.5.vracena 2 trodnevni osmostanicna. 6.dan sam radila test i ništa, onda 9.dan i plus ka kuca
Ja ću vjerojatno probati u srijedu napraviti test. Jučer sam napravila samo da vidim da li je štoperica izašla
Ja: 33, On: 38
🧒-8 god.
FET 8/21-terapija estrofem.
Beta- 10dpt-130, 12dpt-234, 14dpt-408.
UZV 2.9.-Imamo ❤️
Kažu da sam danas na guk profilu, pa vjerojatno neće danas. Javim kad saznam novosti 😊
Drži se. Želim ti svu sreću svijeta🤗
Ja: 33, On: 38
🧒-8 god.
FET 8/21-terapija estrofem.
Beta- 10dpt-130, 12dpt-234, 14dpt-408.
UZV 2.9.-Imamo ❤️
Hvala curke! Javim se kad cu imati info. Privatno idem pa je to kasnije popodne.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Jeste li imale implat. krvarenje? Treba li se pojaviti kod svih? Još uvijek imam samo bijeli mliječni iscjedak - mislim od Utogestana .
👒35god - AMH 38,5 - RVF maternica - sve OK
🎩 34god - oligoteratozoospermia/oligospermia
1. IVF/ICSI - 5.2021 - Menopur (150), Cetrotide, Ovitrelle + Decapeptyl: ET 3dn 8st - b<1,2 - nema ❄
2. IVF/ICSI - 12.2021 - Rekovelle (8)/Menopur, Cetrotide, Ovitrelle + Decapeptyl: ET 3dn 8st i 7st - b 107; b 264; 1.UZV sve OK, 2. UZV miss ab (8tt 😇) - ostala 1❄
3. FET - 6.2022. - mamin princ stigao 3.2023. 💙
Jeste li imale implat. krvarenje? Treba li se pojaviti kod svih? Još uvijek imam samo bijeli mliječni iscjedak - mislim od Utogestana .
Ja sam imala jedan dan kad sam se obrisala malo svježe krvi. Drugo ništa nakon toga. 🤷🏻♀️
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Ja sam 5dpt imala tamnosmeđe točkice pomijesane s Crinone gelom. E sad, ne znam je li implant. ili od gela.
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn
9 / 2020 vanmaternična trudnoća
6 / 2021 prirodni IVF
Sunny nazalost nismo dobili smrzlice ali moram priznat da me me to nije iznenadilo s obzirom na stanje spermica 🤷🏼♀️ Neka jedan od ova dva bude dobitan i mi sretni 😊
Ja sam od jucer uzasno napuhana a o umoru da ne govorin,jos imam lagana probadanja u jajniku i jako nisko u trbuhu i na momente ne mogu nista 🤦♀️🤦♀️ I nikako ne mogu zapamtit od kad se racuna prvi dan transfera? 🤣
sanjass322@gmail.com
Jutro drage cure.
Women name, iščekujemo 🙏🏻
Ribic, javi se odmah nakon pregleda 😊
Ma2013, ja isto vidim crticu,bit ce to sve dobro 😊😊
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Sunnynazalost nismo dobili smrzlice ali moram priznat da me me to nije iznenadilo s obzirom na stanje spermica 🤷🏼♀️ Neka jedan od ova dva bude dobitan i mi sretni 😊
Ja sam od jucer uzasno napuhana a o umoru da ne govorin,jos imam lagana probadanja u jajniku i jako nisko u trbuhu i na momente ne mogu nista 🤦♀️🤦♀️ I nikako ne mogu zapamtit od kad se racuna prvi dan transfera? 🤣
10.06 ti je nulti dan. 😊 11.6 ti je prvi dan. 😉
Šteta za smrzliče, ali neče ti ni trebati. 🍀🍀😊
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Jutro drage cure.
Women name,iščekujemo 🙏🏻
Ribic, javi se odmah nakon pregleda 😊
Ma2013,ja isto vidim crticu,bit ce to sve dobro 😊😊
Ja se isto nadam da će biti sve dobro. 😊🍀