Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kacusha
    30. Listopad 2021. 15:55

Arnoldica

Libo, Sanjas 🥳🥳🥳🥳čestitam na lijepim betama 😍
    Rainbow 🤞 da se lijepo oplode, sretno u utorak ☺️

Meni danas cijeli dan lagani grčići. Ništa bolno, samo ih osjetim. Sad ne znam jel to zbog krvarenja jučer, pregleda ili je to normalno. Sad sve preispitujem naravno 😕

Ja ti isto stalno imam neke grceve i to je sve normalno ne brini. Bit ce sve ok 🥰

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

Kacusha
    30. Listopad 2021. 15:57

Vekolina87

Drage cure,
    Hvata me totalna depresija pa molim za pomoc ako vi znate… Subota je i doktori ne rade a dugo je do utorka.. Ja imam iza sebe dugu pricu teske endometrioze, i svasta nesto, uglavnom bila sam sad u postupku u ivf poliklinici, aspirirano 4 JS, 2 oplodene i vracene 3.dan. U cetvratak, 12 dnt, vadila betu i bila 61.5,skolski sto bi se reklo i mojoj sreci nije bilo kraja.. Ali nije dugo trajao moj PUPO.. Danas vadila opet ali u drugom labaratoriju privatno i ispala beta 29.5.. 😔 Pa eto jel to sad definitivno kraj ili postoji neka mogucnost da je zbog drugog laboratorija drugacije ili da li ima neka kojoj je beta pala pa porasla?? Slucajno eto… Cisto da znam.. Tesko se nakon svega sta sam prosla (ovo mi je tek drugi ivf ali sam u zadnje 3g imala 3 teske operacije zbog endometrioze…) pomiriti da je tako lijepa beta propala 😔😔
    Hvala vam unaprijed ako se koja javi i zelim Vam svima puno puno srece

Ja evo nisam cula za takav slucaj. Ponovi betu i sve ces znati. Znam kakav je osjecaj napokon docekati plus i onda se razocarati... 😊 Sretno, ako ne bude sad bit ce jednom. Iako ne znam kakav je osjecaj proci tolike operacije. 😔🙏🥰

👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈

• Ssanjas
    30. Listopad 2021. 15:59

Bravo za sve cure danas,sretno svima dalje 💗
    I hvala svima jos jednom ❣️❣️ 
    Ribic jelda da je dr G fantastican 😊

sanjass322@gmail.com

Kacusha
    30. Listopad 2021. 16:00

Rainbow_Hope

sanjass, libo čestitam!!! 🥳
    Hvala curke na dobrim željama. Javljam da smo danas dobili 5 jajnih stanica, transfer u utorak i dotad nećemo znati stanje jer ne rade sutra i preksutra, iako su mi u čet rekli da će u nedjelju raditi 🤯
    Uglavnom je sve super prošlo, ja sam zaspala od koktela lijekova pa mi je bilo kao da sam u općoj 😂 ničeg se ne sjećam.
    Držite fige da se dobro oplode!

🦾 Da se sve oplode 🥰

👨‍🦰 Oligo-normo

GPgirl
    30. Listopad 2021. 16:13

Bajkica

Anči, vidim da si me pitala plan za dalje. U utorak cu zvati Vinogradsku i zamoliti da me stave na listu lijekova za 2 mj. Tražiti ću i konzultacije kod dr Bolanče, ali ću mu slati mail da me primi u svojoj privatnoj ordinaciji jer u Vinogradskoj nas toliko ima da te konzultacije traju 3 minute. Radije platim pa da mi se posveti. U međuvremenu, vježbanje i prehrana da do novog ciklusa skinem još barem 10 kg.
    Curke, na forum je netko jednom napisao da ce slati pretrage na koji neki od doktora šalje nakon neuspješnih pokušaja. Ja to ne mogu naći, a puno bi mi značilo jer ovo mi je vec treca neuspješna implantacija. Ako koja ima, moj mail je tatjana.salaj5@gmail.com. Pa mi pls pošaljite

Ejla! Mene su slali na dodatne pretrage nakon 3 neuspjesna transfera. Sta te zanima? :)

ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
    KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
    Podobnik - 1 x ICSI - ❌
    IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
    07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
    od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
    Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)

• ribic
    30. Listopad 2021. 16:13

Libo i SsanjaS cestitam!

Ssanjas Da, odlican je. Al ne samo zbog opustenog i ljudskog pristupa nego zaista zna znanje plus uvazava tude prijedloge. Nije egotriper pa da se uvrijedi i to. 

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• ribic
    30. Listopad 2021. 16:19

Jel imao netko Pregnyl 10000 stopericu? Dog sam zbog prosli put praznih folikula da idemo na duplu. I dao mi je dr.G 2x5.000 Pregynla.

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    Poliklinika IVF
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• ribic
    30. Listopad 2021. 16:27

MTB Znam da nas citas kako stignes pa please ako moze komentar 😀
    Danas folikuli 13-15mm, stoperica u pon u 23h
    Danasnji hormoni:

Estradiol 5.489 pmol 
    LH 0.9 IU/L
    Progesteron 1.5 nmol/L

Kaj to veli o zrelosti i koliko je folikula “punih”? Moze li se to iscitat ista🙈

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    Poliklinika IVF

AuroraB
    30. Listopad 2021. 16:34

ribic

Jel imao netko Pregnyl 10000 stopericu? Dog sam zbog prosli put praznih folikula da idemo na duplu. I dao mi je dr.G 2x5.000 Pregynla.

Ja sam imala u u dva postupka duplu štopericu, to je dobro za tvoje folikule ali loše za testove za trudnoću😆

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

• ribic
    30. Listopad 2021. 16:55

AuroraB😂😂😂

Ionak prosli put nisam piskila do 11dnt tj. pred betu. Probat cu tako i ovaj put. Vidjet cemo da li ce mi uspjeti

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    Poliklinika IVF

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.