Tiki Imam ih 10. I sad se samo nadam da nece “stati” s rastom. Desilo mi se u stimuliranom pa su mi dodali lh i krenuli su opet rasti. I sad mi dr. G. odmah dao kombinaciju fsh/lh. Hvala ti puno na odg :)
Curke koje pitaju za dr. Bolancu https://www.poliklinika-bolanca.hr/o-nama/
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Anči, vidim da si me pitala plan za dalje. U utorak cu zvati Vinogradsku i zamoliti da me stave na listu lijekova za 2 mj. Tražiti ću i konzultacije kod dr Bolanče, ali ću mu slati mail da me primi u svojoj privatnoj ordinaciji jer u Vinogradskoj nas toliko ima da te konzultacije traju 3 minute. Radije platim pa da mi se posveti. U međuvremenu, vježbanje i prehrana da do novog ciklusa skinem još barem 10 kg.
Curke, na forum je netko jednom napisao da ce slati pretrage na koji neki od doktora šalje nakon neuspješnih pokušaja. Ja to ne mogu naći, a puno bi mi značilo jer ovo mi je vec treca neuspješna implantacija. Ako koja ima, moj mail je tatjana.salaj5@gmail.com. Pa mi pls pošaljite
Bajkica, vidim da imamo sličnu priču, isto sam u Vinogradskoj i najviše mi je "sjeo" Bolanča, i planiram ako mi i sad 3. implantacija ne bude uspješna (krećem s FET-om), da tražim konzultacije kod njega sa listom pitanja/potencijalnih pretraga, samo me muči to što i ti veliš, nema baš on vremena tamo… Pa me iznenadila info da on ima negdje nešto privatno i da se može otići? Može više info za to?
Monkica, Bolanča je otvorio privatnu ordinaciju sa suprugom. Možeš se naručiti na: info@poliklinika-bolanca.hr
Mene isto smeta što nema vremena tamo i stalno je netko od studenata s njim pa se više posveti njima nego meni.
I meni je on najviše sjeo. Na zadnjem transferu mi je bio primarijus i kad sam ga pitala kako to da transfer radi bez uzv,pitao me: jel vam se sa uzv bolje prima? Šokirala sam se.
Uglavnom, imaš gore moj mail pa pitaj ak te kaj zanima 😊
👨 39 👩38
👨oligoasthenozoospermia
👩 AMH 8, ostalo uredno
8 mjeseci pokušavanja, Vinogradska
02/2021 MPO u prirodnom ciklusu - nema jajne stanice
03/2021 MPO u prirodnom - jedna jajna stanica, vraćen trodnevni embrij, beta: 0
06/2021 MPO stimulirani: Bemfola, Cetrotide - 4 jajne stanice, 2 zrele, 2 oplođene, vraćena 2 trodnevna embrija, beta=0
10/2021 - MPO stimulirani: Pergoveris 300, Cetrotide, 1 stanica dobivena i oplođena, beta 0
Anči, vidim da si me pitala plan za dalje. U utorak cu zvati Vinogradsku i zamoliti da me stave na listu lijekova za 2 mj. Tražiti ću i konzultacije kod dr Bolanče, ali ću mu slati mail da me primi u svojoj privatnoj ordinaciji jer u Vinogradskoj nas toliko ima da te konzultacije traju 3 minute. Radije platim pa da mi se posveti. U međuvremenu, vježbanje i prehrana da do novog ciklusa skinem još barem 10 kg.
Curke, na forum je netko jednom napisao da ce slati pretrage na koji neki od doktora šalje nakon neuspješnih pokušaja. Ja to ne mogu naći, a puno bi mi značilo jer ovo mi je vec treca neuspješna implantacija. Ako koja ima, moj mail je tatjana.salaj5@gmail.com. Pa mi pls pošaljite
Ejla! Mene su slali na dodatne pretrage nakon 3 neuspjesna transfera. Sta te zanima? :)
Sve me zanima 😊. Koje pretrage, gdje, kako,zašto? Jel su našli šta?
👨 39 👩38
👨oligoasthenozoospermia
👩 AMH 8, ostalo uredno
06/2021 MPO stimulirani: Bemfola, Cetrotide - 4 jajne stanice, 2 zrele, 2 oplođene, vraćena 2 trodnevna embrija, beta=0
10/2021 - MPO stimulirani: Pergoveris 300, Cetrotide, 1 stanica dobivena i oplođena, beta 0
TikiImam ih 10. I sad se samo nadam da nece “stati” s rastom. Desilo mi se u stimuliranom pa su mi dodali lh i krenuli su opet rasti. I sad mi dr. G. odmah dao kombinaciju fsh/lh. Hvala ti puno na odg :)
Curke koje pitaju za dr. Bolancuhttps://www.poliklinika-bolanca.hr/o-nama/
Drzim 🤞🤞. Sretno!! 😊
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Ma budući da mi je sve prvi put, novo i nepoznato, bez obzira na opetovano čitanje nekih stvari, uvijek imam nekih pitanja, kao i većina vas. A to može odgovoriti i shvatiti samo onaj tko prolazi kroz isto.
Moja pitanja su bila:
1. Jesu li to ok veličine folikula za 6.dan?
2. Jel ok debljina endometrija 7.9?
3. Pijemo li puuuno tekućine od početka stimulacije ili samo poslije aspiracije?
Eto još jednom, hvala 🙂
1. Ne sjećam se stvarno koliko su bili..
2. Odlično 💪 ne treba biti ni predebel..idealno je 8-12 mm ovisi o doktoru…
3. Ja inače pijem preko 2l tekućine dnevno, a u stimulaciji sam od prvog daba bockanja pila još dodatno pola litre do litru iso sporta
U kojem slucaju se pije iso sport?
Evo kopirano sa prvih stranica:
"Preporučuje se konzumacija 4-5 litara tekućine dnevno, voda, čajevi i izotonični napici (npr. isosport, zbog disbalansa elektrolita u tijelu) i strogo mirovanje. Liječnik će napraviti pretrage iz krvi i urina te će po potrebi infuzijom nadomjestiti sve što ste izgubili uslijed OHSS-a (npr proteini). Također, često će se davati i injekcije fragmina radi sprječavanja zgrušavanja krvi"
Hvala na odg. Ali nisam razumijela u kojem slucaju je to? PCOS?
👱♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
(Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
-transfer 18.5.
31.5. Test negativan ❌
Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
-Gonal 300/Cetrotide
-6js/3 oplodene, jedna odustala
-8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.
Bajkica i Monikica24 A zasto ne promijenite kliniku? I meni je dr. B dobar al tamo se situacija nece promijeniti. I zna se desiti da njega nema pa netko drugi (dr. K ili dr. T.) uletavaju i meni to nije onda to. Ja sam zato presla kod dr. G. u polikliniku IVF.
Al inace sestre i dr. B. daju svoj maksimum u danim uvjetima i stvarno su ok.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
Poliklinika IVF
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Cure, samo da prijavim da je aspiracija u subotu, ostalo je 7 folikula od prošli put, kreću se od 18 do 15 mm, danas štoperica 💪
sretnooo!
ako se ne varam, u Beti smo obje ☺️☺️
Da, da 🙂 javi sutra kako je prošao uzv! kod koga si?Rainbow_Hope prošlo je dobro. Imala sam 11 folikula (3. dan pikanja). U uto imam uzv. Od danas uz rekovelle pikamo još i centrotide. Aspiracija najranije četvrtak. Kod dr. Bračun sam. Ti?
To je super broj! Isto kod nje, ali mi je aspiraciju radila dr. D., ona je bila dežurna. Vidim da imaš uzv opet u utorak, ja imam transfer, možda se i vidimo 🙂
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Bajkica i Monikica24A zasto ne promijenite kliniku? I meni je dr. B dobar al tamo se situacija nece promijeniti. I zna se desiti da njega nema pa netko drugi (dr. K ili dr. T.) uletavaju i meni to nije onda to. Ja sam zato presla kod dr. G. u polikliniku IVF.
Al inace sestre i dr. B. daju svoj maksimum u danim uvjetima i stvarno su ok.
Iskreno, radi novčića 😊. U ovom trenu si ne mogu priuštiti privatnu kliniku, tj to ostavljam ako ne uspije sve ovo preko hzzo. Jedino da odem u drugu bolnicu, al to što kažeš-sestre, dr B, s njima sam zadovoljna. Evo, nisam pametna
👨 39 👩38
👨oligoasthenozoospermia
👩 AMH 8, ostalo uredno
Bajkica Poliklinika IVF radi takoder i preko HZZO-a (ne placas). Znaci oni i Beta Plus i Skvorc su u zg i privatnici ali rade i preko HZZO-a.
Imas trosak prvi konz koji svima varira (meni je bio 1.150 kn) ali ostalo je besplatno. Mi smo npr. uzimali jos kriopohranu pa je to jos 1.450 kn ali to nije nuzno. A u Vinogradskoj nam to npr. bilo free.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
Poliklinika IVF
Curke, kakva su vam iskustva sa menstruacijom nakon neuspješnog transfera? Meni je svaki put bila normalna, jaka, a sad vec tri dana samo smeđkasto tu i tamo malo roze krvi, a količina da čitav dan s jednim uloškom mogu biti. Naravno da ga mijenjam, al kužite kaj hocu reci. Ne živim u lažnoj nadi, 11 dnt beta je bila manja od 1,2 ali mi je čudno..... pa molim iskustva 😊
👨 39 👩38
👨oligoasthenozoospermia
👩 AMH 8, ostalo uredno
Sortiraj odgovore
Najstariji