Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    elle 🙋‍♀️
    30. Listopad 2021. 11:45

Maslačakxx

Hvala cure ♥️
    Forum mi danas šteka, sve šaljem 2 3 puta i pola mi ne dolazi nego sa zakašnjenjem..
    Meni je puno lakše sve nakon konzultacije ode jer ste mi vi sve mjerodavne za komentar jel nešto normalno ili ne, drugi svi imaju najbolju namjeru, al jednostavno fali iskustva za našu konkretnu situaciju.
    Meni je i mama dosta staložena i nije paničar pa mi ona ugl smiri strasti i kaže da je sve u redu i da je sve normalno i da mogu normalno radit i sl haha
    Doduše ona je toliko nesklona tetošenju da nekad banalizira stvarne probleme i nema baš sluha za tegobe. Tako da ste mi vi najmjerodavnije definitivno.
    Ja pod rukom ne osjećam zbog posteljice, a iznutra osjećam neko vrime već i mislim da nisam fulala. Jučer je bila baš mirna pa mi se sto upitnika iznad glave stvorilo, i jutros isto, ali evo dok sickam sastojke za ručak i sidim mirno počela sam opet osjećat. Čitala sam da čuju sad i reagiraju na glazbu pa sam joj pustila hey jude haha (zvat će se judita 💕) i evo reagira mi 😂 (slučajnost, al meni znači hahah)

Predivno ime 💕 Moja Sara ju pozz dok čisti s mamom 🤣... samo opušteno i uživajte u vikendu.

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

Sunny_🐣
    30. Listopad 2021. 12:06

Ssanjass 🥰🥰🥰🥰 čestitam 😊

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 🔄
    sunnysparkle7@gmail.com

• Ssanjas
    30. Listopad 2021. 12:06

Hvala vam cure svima,ne mogu zapamtit sve ❣️❣️
    Ma2013 ne moram vise ponavljat 12.11. imam prvi ultrazvuk 💞

sanjass322@gmail.com

Kacusha
    30. Listopad 2021. 12:13

Ssanjass 🧚🏻‍♀️

Ma2013ne moram vise ponavljat 12.11. imam prvi ultrazvuk 💞

Cestitam na beti 🥰

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

Tweety88🐞
    30. Listopad 2021. 12:14

Sanjas super beta, neka tako i nastavi 🍀❤

💛🧡

ma2013 👣
    30. Listopad 2021. 12:19

Ssanjass 🧚🏻‍♀️

Ma2013ne moram vise ponavljat 12.11. imam prvi ultrazvuk 💞

Držim 🤞 da bude sve u najboljem redu do onda 😊😊😊
    Sad čekamo 12.11. 😍❤️

🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻‍💼-30 - IR
    TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
    1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
    ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
    FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰

• Bajkica
    30. Listopad 2021. 12:38

Anči, vidim da si me pitala plan za dalje. U utorak cu zvati Vinogradsku i zamoliti da me stave na listu lijekova za 2 mj. Tražiti ću i konzultacije kod dr Bolanče, ali ću mu slati mail da me primi u svojoj privatnoj ordinaciji jer u Vinogradskoj nas toliko ima da te konzultacije traju 3 minute. Radije platim pa da mi se posveti. U međuvremenu, vježbanje i prehrana da do novog ciklusa skinem još barem 10 kg.
    Curke, na forum je netko jednom napisao da ce slati pretrage na koji neki od doktora šalje nakon neuspješnih pokušaja. Ja to ne mogu naći, a puno bi mi značilo jer ovo mi je vec treca neuspješna implantacija. Ako koja ima, moj mail je tatjana.salaj5@gmail.com. Pa mi pls pošaljite

👨 39 👩38
    👨oligoasthenozoospermia
    👩 AMH 8, ostalo uredno
    8 mjeseci pokušavanja, Vinogradska
    02/2021 MPO u prirodnom ciklusu - nema jajne stanice
    03/2021 MPO u prirodnom - jedna jajna stanica, vraćen trodnevni embrij, beta: 0
    06/2021 MPO stimulirani: Bemfola, Cetrotide - 4 jajne stanice, 2 zrele, 2 oplođene, vraćena 2 trodnevna embrija, beta=0
    10/2021 - MPO stimulirani: Pergoveris 300, Cetrotide, 1 stanica dobivena i oplođena, beta 0

• RebekaB
    30. Listopad 2021. 12:44

Anči 💕

Anemona

Ma budući da mi je sve prvi put, novo i nepoznato, bez obzira na opetovano čitanje nekih stvari, uvijek imam nekih pitanja, kao i većina vas. A to može odgovoriti i shvatiti samo onaj tko prolazi kroz isto.
    Moja pitanja su bila:
    1. Jesu li to ok veličine folikula za 6.dan?
    2. Jel ok debljina endometrija 7.9?
    3. Pijemo li puuuno tekućine od početka stimulacije ili samo poslije aspiracije?
    Eto još jednom, hvala 🙂

1. Ne sjećam se stvarno koliko su bili..
    2. Odlično 💪 ne treba biti ni predebel..idealno je 8-12 mm ovisi o doktoru…
    3. Ja inače pijem preko 2l tekućine dnevno, a u stimulaciji sam od prvog daba bockanja pila još dodatno pola litre do litru iso sporta

U kojem slucaju se pije iso sport? 

👱‍♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
    (Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
    -transfer 18.5.
    31.5. Test negativan ❌
    Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
    -Gonal 300/Cetrotide
    -6js/3 oplodene, jedna odustala
    -8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
    Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.

Libo1415
    30. Listopad 2021. 12:49

Pozdrav drage moje...nisam se dugo javljala...uglavnom, početkom 10 smo krenuli u 2 ICSI. 11 stanica su izvadili od kojih se 9 oplodilo, i 3 dan ih je bilo 7 oplodenih koje su se razvijale, pa su rekli da dođemo 5 dan na vraćanje. To je bio prošli ponedjeljak (18.10.). Kad smo došli sokirali smo se jer je ostala samo 1 blastica i skoro smo oboje tamo zaplakali. Vratili su mi tu jednu. 7dnt sam imala smedarenje i tako neku čudnu bol. Ali prestalo je do večeri. U srijedu mi je bio dan za mengu i imala sam bolove ali drugačije nego inače i odlučila sam popodne napraviti test. I test POZITIVAN 😍 U četvrtak sam izvadila 1.betu koja je bila 248, danas 12.dnt beta je 668.😍 nemogu vam opisati koja sreća. Iako sad čekam ultrazvuk da potvrde da je sve ok,odlučila sam se javiti. Vidjela sam da ima ovaj tjedan tu stvarno lijepih beta i cure jakoooo mi je drago zbog vas. One koje nisu uspjele, nemojte odustati! Kad se najmanje budete nadale uspjet ćete. Puse svima 🙂😘

Ja 35 sve ok, on 36 OAT
    4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
    5.postupak +❤️

• RebekaB
    30. Listopad 2021. 12:50

Ja sam od doktora, dana sedmi dan i uveo mi je uz gonal 300 jos cetrotide... Kaze da racuna na 6 folikula za punkciju. Kad bi bar bili sigurni da ce biti kvalitete. Imali tko sa istim protokolom? 

👱‍♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
    (Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
    -transfer 18.5.
    31.5. Test negativan ❌
    Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
    -Gonal 300/Cetrotide
    -6js/3 oplodene, jedna odustala
    -8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
    Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.