Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    GPgirl
    30. Listopad 2021. 08:16

Sretno🤞❤️

ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
    KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
    Podobnik - 1 x ICSI - ❌
    IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
    07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
    od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
    Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)

ma2013 👣
    30. Listopad 2021. 08:28

Anči 💕

Dobro jutro cure i sretno 🤞🍀
    Sanjass 30.10 beta
    Rainbow_hope 30.10 aspiracija

Sretno 🤞🤞🍀

🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻‍💼-30 - IR
    TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
    1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
    ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
    FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰

Sunny_🐣
    30. Listopad 2021. 08:34

Anči 💕

Sanjass 30.10 beta

Cure sretnoooo 🍀🍀🍀🍀

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 🔄
    sunnysparkle7@gmail.com

Arnoldica
    30. Listopad 2021. 09:13

Anči 💕

Sanjass 30.10 beta

Sretnoooo! 🤞🤞🤞
    Iso sport sam ja pila nakon aspiracije i tada sam i jela više proteinsku hranu. A u veličinu folikula se stvarno ne razumijem. Znam za endometrij da treba biti trolinijski i za transfer ne bi trebao biti manji od 8, barem su meni tako gledali.

🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
    🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
    1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
    2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
    3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
    Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
    4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
    6 blastica 🐧
    1. FET 8/21 2🐧❎
    2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
    3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
    11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙

• Ssanjas
    30. Listopad 2021. 09:37

Prijavljujem betu 160 ❣️❣️

sanjass322@gmail.com

Hope33
    30. Listopad 2021. 09:38

Maslačakxx

Jutro i sretno svima u svim fazama 💕💕
    Moje terminuše i u blizu terminuše haha iman par pitanja oko kojih me moja okolina užasno nervira.. Evo nez jesam ja neodgovorna prema svojoj trudnoći ili oni nemaju pojma šta pričaju.
    Npr jel vi normalno sve radite po kući, ono umjereno, al bez ležanja strogog? Naravno pitanje za žene kojima nije indicirano mirovanje.. Ja jučer obuvam papuče, baka mi počne šta se tako saginješ 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
    Idem dodat svekrvi poštu, ona mi nemoj se istezat.. Mislim šta bi rekle onda na kuhanje, pranje wca, kuhinje, saginjanje?
    Da se razumijemo, ja se trudim ne saginjat puno, ne dižem ništa teško i sl.. Al zbog toh komentara sam postala tjeskobna ako ikakvu radnju napravim za koju osjetim da su mi se angažirali trbušni mišići, a znam da ima žena šta u mom stadiju trudnoće vježbaju redovito, ne svaćam da je problem saget se 3 4 puta u danu, ili se blago istegnit za nešto dobavit..
    Ne znam stvarno, svi stalno neka upozorenja, nabijaju mi grižnju savjesti, valjda niko ne želi više od mene da sve bude ok.
    Onda me zanima jel vi imate promjene intenziteta grčeva i zatezanja u maternici i leđima? Mene je nekih 10ak tjedana to pratilo u skroz blagom obliku, a zadnjih 5 6 dana mrvicu jače i češće. I sad nez jel to zbog rasta bebe i maternice, šta mi ima smisla, a nema krvi ni jakih bolova da bi se zabrinila, al opet zbog tih komentara okolo mi se stvara panika da sam ja izazvala nešto loše..
    I treće šta me muči su ti pokreti, najprije nisam uopće sigurna jel to to šta osjećam, a onda još jučer bilo dosta rjeđe nego dane prije.. I nesigurnost u meni dosegla level pro… Kakva su vaša iskustva oko ovih stvari?

Ma vecina tih komentara je benigna i dobronamjerna pa ih ja ne dozivljavam pogotovo jer sam vec i preoprezna zbog i samog iskustva u mpo i problematicnom pocetku trudnoce. Ja vozim, idem na uredski posao, po kuci radim sve, al bez generalki i usisavanja i ne nosim nista teze od svoje macke koja ima 5 kila.haha..tribamo bit oprezne jer nismo bas (najurednije trudnice) al ne i paranoicne. Mene su bolovi menstrualni laganiji drzali svaki dan do 19 tog tj..sad su malo drugaciji, vise kao neko (ziganje) povremeno

https://lmtf.lilypie.com/zJKHp1.png

Anemona
    30. Listopad 2021. 09:46

Hvala od 💖 Anči, Tiki, Petra30, ribic, Arnoldica
    Od početka stimulacije pijem još više tekućine i jedem dosta proteina, pa će valjda biti ok.
    Pronašla sam i kako napraviti domaći izotonični napitak pa vam stavljam fotku, možda će nekome pomoći
    https://ibb.co/bNrsPCk

💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
    1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
    11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
    11/21-histero
    02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
    06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
    "Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏

GPgirl
    30. Listopad 2021. 10:06

Anemona

Hvala od 💖 Anči, Tiki, Petra30, ribic, Arnoldica
    Od početka stimulacije pijem još više tekućine i jedem dosta proteina, pa će valjda biti ok.
    Pronašla sam i kako napraviti domaći izotonični napitak pa vam stavljam fotku, možda će nekome pomoći
    https://ibb.co/bNrsPCk

Sva happy otvorim recept a na kraju nista ne smijem od toga konzumirati😒🥺

ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
    KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
    Podobnik - 1 x ICSI - ❌
    IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
    07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
    od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
    Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)

Tweety88🐞
    30. Listopad 2021. 10:08

Maslačakxx

Jutro i sretno svima u svim fazama 💕💕
    Moje terminuše i u blizu terminuše haha iman par pitanja oko kojih me moja okolina užasno nervira.. Evo nez jesam ja neodgovorna prema svojoj trudnoći ili oni nemaju pojma šta pričaju.
    Npr jel vi normalno sve radite po kući, ono umjereno, al bez ležanja strogog? Naravno pitanje za žene kojima nije indicirano mirovanje.. Ja jučer obuvam papuče, baka mi počne šta se tako saginješ 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
    Idem dodat svekrvi poštu, ona mi nemoj se istezat.. Mislim šta bi rekle onda na kuhanje, pranje wca, kuhinje, saginjanje?
    Da se razumijemo, ja se trudim ne saginjat puno, ne dižem ništa teško i sl.. Al zbog toh komentara sam postala tjeskobna ako ikakvu radnju napravim za koju osjetim da su mi se angažirali trbušni mišići, a znam da ima žena šta u mom stadiju trudnoće vježbaju redovito, ne svaćam da je problem saget se 3 4 puta u danu, ili se blago istegnit za nešto dobavit..
    Ne znam stvarno, svi stalno neka upozorenja, nabijaju mi grižnju savjesti, valjda niko ne želi više od mene da sve bude ok.
    Onda me zanima jel vi imate promjene intenziteta grčeva i zatezanja u maternici i leđima? Mene je nekih 10ak tjedana to pratilo u skroz blagom obliku, a zadnjih 5 6 dana mrvicu jače i češće. I sad nez jel to zbog rasta bebe i maternice, šta mi ima smisla, a nema krvi ni jakih bolova da bi se zabrinila, al opet zbog tih komentara okolo mi se stvara panika da sam ja izazvala nešto loše..
    I treće šta me muči su ti pokreti, najprije nisam uopće sigurna jel to to šta osjećam, a onda još jučer bilo dosta rjeđe nego dane prije.. I nesigurnost u meni dosegla level pro… Kakva su vaša iskustva oko ovih stvari?

Maslacak i ja radim sve normalno, osim sto ne dizem nista tesko i trudim se sto manje saginjati. Jedino ne ribam, usisavam i tak te neke stvari kod kojih bas osjetim naprezanje trbuha.

Od zatezanja, imam sam jedino povremen osjecaj tvrdog trbuha, ali to se jako prorijedilo otkad uzimam magnezij citrat 200 mg (Solgar) svaki dan (uz Novalac). Nekad me to zna uloviti kod duze setnje od tipa pola h, ali kad se smirim prestane. Ja bi na tvom mjestu pitala doktoricu za to sto misli. I na tvom bi mjestu se umirila kad krene zatezati.

I meni se ucestalost pokreta bebe mijenja iz dana u dan. A osim toga, kad si aktivna tesko je osjetit bebu. Tako da stvarno mislim da te to ne treba zabrinjavati. Jos je rano.
    😘💪🏻

💛🧡

Hrabrica
    30. Listopad 2021. 10:22

Ssanjass 🧚🏻‍♀️

Prijavljujem betu 160 ❣️❣️

Cestitkeee 🎉🎉🎉🎉😁😁😁

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
    04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
    Stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
    06/2021 – FET X
    09/2021 – prirodna trudnoća X
    10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
    Stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
    Beta negativna.
    Čekamo FET U 05/2025 <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.