ja ti to ne znam jer kod mene baš ne prijeti hiper s mojih 7 folikulića… uzela sam si za svaki slučaj izosport za sutra nakon aspiracije, ali ja inače jako puno tekućine unosim.
Ma sve ok, hvala ti na trudu.
Vidim da nitko drugi nema volje pomoći 🙁
Svu sreću ti želim sutra, javi kako je prošlo 🤞🤞🤞😃😘
Nije da nece, ali ja sa mojih 6 ni u teoriji ne mogu u hiper pa zaista nemam pojma. Vjerojatno ce se neka cura uskoro javiti :)
ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
Podobnik - 1 x ICSI - ❌
IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)
Anemona nisam shvatila tvoje pitanje, mozda ni druge cure pa zato nisu pisale.. Da se ne vracam unazad, ti si stavila velicinu folikula jel, pa sam shvatila da pitas da li je to ok, a tu se ne razumijem..ne znam bas taj dio oko toga da li manji stignu vece itd.. A sto se tice hipera nemoj se plasiti toliko, ako i dođe do njega bitno je da odmaras, pijes puno tekucine i papas malo vise proteina, nije svaki hiper jednako tezak, evo npr. ja sam imala 16 stanica aspirirano, i bila sam u blagom hiperu, malo je bilo neugodno jer mi je stomak bio jace napuhan, pa malo duze bolno mokrenje, ali uz mirovanje je proslo i kroz tjedan dana sam bila ok.. 😉
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Ja bi ti odgovorila o hiperu ,ali ja sa svoja 3 max folikula to ne mogu ni osjetit tako da.. ima cura koje su to nazalost prosle,al bilo bi pametnije da ne razmisljas o tome sta ako dode do toga nego da se probas opustit🤞😊
👩🦰 - 30, AMH 5.5 ,endometrioza l.jajnika,MTHFR 🧬
👦 -43, zdrav ko dren
Poliklinika CITO - 2021./2022. 4 postupka, 3ET ❌️❌️❌️
Kbc Split :
1.04/23- ET 1 🍀- biokemijska trudnoća 💔
2.ET 3/24 - beta 👎,2 ❄️❄️
1/25- 1.FET beta 👎
Vjeruj, i sve što treba doći, doći će ... 🩷
Cure s lijepim vijestima danas, čestitke i sretno 🤞🤞🍀🍀🍀🍀 Držimo fige da sve bude dobro dalje. 🤞🤞
Čitala sam unazad pa nisam upamtila imena, mislim da se radi o Kacushi, Petri, Arnoldici. 👋👋👋👋
Ja još sutra imam popiti kontracepcijsku pa čekam m i startam s prvim stimuliranim. Kad sam pročitala sve ove nuspojave stimulacije, malo me i strah. Imam povijest karcinoma u obitelji pa me strah i toga.
Nemoj o tome ni razmišljati. Ja isto imam pa znam da do toga neće doći i to je to… samo hrabro naprijed i držim 🤞
Hvala. 🤗 Živim u nadi da će samo jedan stimulirani biti dovoljan. 🙏
Jel pere pms dok ste na kontracepciji??? Jači pms nisam osjetila već godinama. Evo večeras ne znam što bi sa sobom: ljuta, živčana, ne znam ni sama zbog čega, sve me nervira….😔😔😔 A nitko mi ništa nije napravio ni rekao. 🤷 Sise me bole, trbuh napuhan, navala vrućine…. Takve simptome pmsa nisam imala 2 god. Jedva čekam da završi ovo ludilo hormona. 🤦
Meni pms pod kontraceptivima isto tak, užas, prestrašno
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
9/2025 stiglo nam još jedno 🌞
Bajkica zao mi je..jel imas kakav plan za dalje?
Kacusha i Petra drzim fige za dalje
Arnoldica navijam i dalje 🤞❤️ samo odmaraj
Anemona nije da ti nije nitko voljan pomoć nego ako neko ne zna nesto o toj temi onda ne piše ☺️ mislim da se hipera ne trebas bojat..samo pij fosta tekućine i bar jedan iso sport dnevno i unosi dovoljno proteina..imas i na prvim stranicama teme kako mozes prepoznat hiper 🤗
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Ma budući da mi je sve prvi put, novo i nepoznato, bez obzira na opetovano čitanje nekih stvari, uvijek imam nekih pitanja, kao i većina vas. A to može odgovoriti i shvatiti samo onaj tko prolazi kroz isto.
Moja pitanja su bila:
1. Jesu li to ok veličine folikula za 6.dan?
2. Jel ok debljina endometrija 7.9?
3. Pijemo li puuuno tekućine od početka stimulacije ili samo poslije aspiracije?
Eto još jednom, hvala 🙂
💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
11/21-histero
02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
"Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏
Ma budući da mi je sve prvi put, novo i nepoznato, bez obzira na opetovano čitanje nekih stvari, uvijek imam nekih pitanja, kao i većina vas. A to može odgovoriti i shvatiti samo onaj tko prolazi kroz isto.
Moja pitanja su bila:
3. Pijemo li puuuno tekućine od početka stimulacije ili samo poslije aspiracije?
Eto još jednom, hvala 🙂
1. Ne sjećam se stvarno koliko su bili..
2. Odlično 💪 ne treba biti ni predebel..idealno je 8-12 mm ovisi o doktoru...
3. Ja inače pijem preko 2l tekućine dnevno, a u stimulaciji sam od prvog daba bockanja pila još dodatno pola litre do litru iso sporta
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Moja pitanja su bila:
Eto još jednom, hvala 🙂
Velicina folikula je induvidualna od osobe do osobe... Meni su osobno bili uvijek oko 8,9 mm 7.dan ciklusa i uvijek bi bili ok velicine oko 12. dana za stiopericu (od 16-18mm).
Debljina endometrija trebala bi pratiti rast folikula, ako je 7.9mm 6.dan to je i vise nego dobro. Ja sam prvi put ostala trudna s endometrijem 7.4mm, drugi put je bio 8.2mm. Bitno da je trolinijski i da nije ispod 7mm u vrijeme aspiracije. Nakon iste jos ga stignes podebljati do transfera, a i utrici obave svoje djelomicno.
Tekucine nikad dosta. Zato uvijek pij oko 2L. Nakon aspiracije je dobro piti izotonicne napitke, posebice ako je bilo vise folikula. Sretno!

👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Moja pitanja su bila:
Eto još jednom, hvala 🙂
Ej, to su ti ok brojke. Sad samo nek lijepo rastu🤞.
Ja sam panicarila kroz sve tri folikulometrije. Na prvoj su mi bili 8-9mm( 7 dan ciklusa) i lepi ujednačeni. Na drugoj raspašoj, imala sam ih od 11-19 mm, sve nejednako. Na trecoj se opet sve lepo izjednačilo.
No onda je endometrij bil predebeli i razmišljali su o freez all-u. No rezultat vidis u potpisu.
Hocu ti reci, nema pravila. Kod tebe je zasad sve super i misli pozitivno (znam lako je reci🙈❤️).
Sa iso sportom nemres fulat, pij posle aspiracije, nemre odmoci. Ja sam imala blagi hiper i natakala sam se s njim🙈. Valjda je pomoglo🙃.

Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Dobro jutro cure i sretno 🤞🍀
Sanjass 30.10 beta
Rainbow_hope 30.10 aspiracija
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
⏯️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji