Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    GPgirl
    30. Listopad 2021. 17:08

ribic

MTBZnam da nas citas kako stignes pa please ako moze komentar 😀
    Danas folikuli 13-15mm, stoperica u pon u 23h
    Danasnji hormoni:

Estradiol 5.489 pmol
    LH 0.9 IU/L
    Progesteron 1.5 nmol/L

Kaj to veli o zrelosti i koliko je folikula “punih”? Moze li se to iscitat ista🙈

pitanjce..jesu ti oni vadili krv danas ili? Meni u Ri nikada nisu vadili ni prije niti nakon transfera.

ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
    KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
    Podobnik - 1 x ICSI - ❌
    IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
    07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
    od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
    Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)

ma2013 👣
    30. Listopad 2021. 17:11

Libo1415

ma2013, Maslačakxx, Kacusha hvala 😘
    ma2013 nadam se da si se riješila bakterije. Javim ti u utorak 😉😘
    Kacusha izgleda da je ovaj mjesec kod Škvorca dobitan 😉 jesi ti s njim dogovorila za ultrazvuk ili si sestre zvala?

😊😊😊😊❤️❤️
    Možeeeee 😊❤️

🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻‍💼-30 - IR
    TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
    1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
    ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
    FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰

• ribic
    30. Listopad 2021. 17:12

GPGirl Ja ti se jos pikam do ponedjeljka. U srijedu je aapiracija. Danas sam u dog s doktorom otisla privatno izvadit krv kako bi odlucili kad stoperica (jer njega nema sutra i preksutra). Inace u 1.ivf-u (Vinogradska) mi nisu vadili krv. A u prirodnom ivf-u (Vinogradska) su mi vadili tri puta.

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• Ssanjas
    30. Listopad 2021. 17:20

Ribic potpisujem se sta si rekla,ja sam jednostavno odusevljena sa njim ali isto tako mogu rec za sve tamo,od prvog dana od kad sam tamo 😊

sanjass322@gmail.com

GPgirl
    30. Listopad 2021. 17:22

ribic

GPGirlJa ti se jos pikam do ponedjeljka. U srijedu je aapiracija. Danas sam u dog s doktorom otisla privatno izvadit krv kako bi odlucili kad stoperica (jer njega nema sutra i preksutra). Inace u 1.ivf-u (Vinogradska) mi nisu vadili krv. A u prirodnom ivf-u (Vinogradska) su mi vadili tri puta.

Zelim puno dobrih i kvalitetnih🤞🤞🤞

ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
    KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
    Podobnik - 1 x ICSI - ❌
    IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
    07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
    od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
    Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)

Arnoldica
    30. Listopad 2021. 18:03

Kacusha🍁🍂

Arnoldica

Libo, Sanjas 🥳🥳🥳🥳čestitam na lijepim betama 😍
    Rainbow 🤞 da se lijepo oplode, sretno u utorak ☺️

Meni danas cijeli dan lagani grčići. Ništa bolno, samo ih osjetim. Sad ne znam jel to zbog krvarenja jučer, pregleda ili je to normalno. Sad sve preispitujem naravno 😕

Ja ti isto stalno imam neke grceve i to je sve normalno ne brini. Bit ce sve ok 🥰

Mislim da ću izludit do četvrtka 😂

🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
    🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
    1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
    2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
    3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
    Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
    4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
    6 blastica 🐧
    1. FET 8/21 2🐧❎
    2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
    3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
    11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙

Monkica24 🍀
    30. Listopad 2021. 18:44

Bajkica

Anči, vidim da si me pitala plan za dalje. U utorak cu zvati Vinogradsku i zamoliti da me stave na listu lijekova za 2 mj. Tražiti ću i konzultacije kod dr Bolanče, ali ću mu slati mail da me primi u svojoj privatnoj ordinaciji jer u Vinogradskoj nas toliko ima da te konzultacije traju 3 minute. Radije platim pa da mi se posveti. U međuvremenu, vježbanje i prehrana da do novog ciklusa skinem još barem 10 kg.
    Curke, na forum je netko jednom napisao da ce slati pretrage na koji neki od doktora šalje nakon neuspješnih pokušaja. Ja to ne mogu naći, a puno bi mi značilo jer ovo mi je vec treca neuspješna implantacija. Ako koja ima, moj mail je tatjana.salaj5@gmail.com. Pa mi pls pošaljite

Bajkica, vidim da imamo sličnu priču, isto sam u Vinogradskoj i najviše mi je "sjeo" Bolanča, i planiram ako mi i sad 3. implantacija ne bude uspješna (krećem s FET-om), da tražim konzultacije kod njega sa listom pitanja/potencijalnih pretraga, samo me muči to što i ti veliš, nema baš on vremena tamo... Pa me iznenadila info da on ima negdje nešto privatno i da se može otići? Može više info za to?

ja-38 g., AMH 10.1; inzulin. rez.; on-39 g. dg. oligoasthenozoosp;
    14.2. prirodnjak; 22.2. ❌ ovulacija
    06.3. 1. stim. - Rekovelle, Menopur, Cetrotide; 18.3. asp. (4 js); 21.3. ET -1 trodnevni; ❌
    02.6. - prirodnjak; 06.6 neg. asp. ❌
    04.9.21 - 2. stim.: Bemfola, Cetrotide; AMH 15.6; asp. 17.9.- 5 js; 🐧🐧🐧 🐧- ET 22.9 1 blastica-❌
    13.11. FET 🐧; b- 96,9; b-259,2; b-677; 21.12. UZV 7+6 imamo 💙 Baby Viktor 19.07.22.

Anemona
    30. Listopad 2021. 18:45

Rainbow_Hope

sanjass, libo čestitam!!! 🥳
    Hvala curke na dobrim željama. Javljam da smo danas dobili 5 jajnih stanica, transfer u utorak i dotad nećemo znati stanje jer ne rade sutra i preksutra, iako su mi u čet rekli da će u nedjelju raditi 🤯
    Uglavnom je sve super prošlo, ja sam zaspala od koktela lijekova pa mi je bilo kao da sam u općoj 😂 ničeg se ne sjećam.
    Držite fige da se dobro oplode!

Dobar broj, držim fige 💪🤞🙂

💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
    1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
    11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
    11/21-histero
    02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
    06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
    "Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏

Anemona
    30. Listopad 2021. 18:50

RebekaB

Anči 💕

Anemona

Ma budući da mi je sve prvi put, novo i nepoznato, bez obzira na opetovano čitanje nekih stvari, uvijek imam nekih pitanja, kao i većina vas. A to može odgovoriti i shvatiti samo onaj tko prolazi kroz isto.
    Moja pitanja su bila:
    1. Jesu li to ok veličine folikula za 6.dan?
    2. Jel ok debljina endometrija 7.9?
    3. Pijemo li puuuno tekućine od početka stimulacije ili samo poslije aspiracije?
    Eto još jednom, hvala 🙂

1. Ne sjećam se stvarno koliko su bili..
    2. Odlično 💪 ne treba biti ni predebel..idealno je 8-12 mm ovisi o doktoru…
    3. Ja inače pijem preko 2l tekućine dnevno, a u stimulaciji sam od prvog daba bockanja pila još dodatno pola litre do litru iso sporta

U kojem slucaju se pije iso sport?

Evo kopirano sa prvih stranica:
    "Preporučuje se konzumacija 4-5 litara tekućine dnevno, voda, čajevi i izotonični napici (npr. isosport, zbog disbalansa elektrolita u tijelu) i strogo mirovanje. Liječnik će napraviti pretrage iz krvi i urina te će po potrebi infuzijom nadomjestiti sve što ste izgubili uslijed OHSS-a (npr proteini). Također, često će se davati i injekcije fragmina radi sprječavanja zgrušavanja krvi"

💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
    1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
    11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
    11/21-histero
    02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
    06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
    "Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏

🌼TiKi🌼
    30. Listopad 2021. 19:21

ribic

MTBZnam da nas citas kako stignes pa please ako moze komentar 😀
    Danas folikuli 13-15mm, stoperica u pon u 23h
    Danasnji hormoni:

Estradiol 5.489 pmol
    LH 0.9 IU/L
    Progesteron 1.5 nmol/L

Kaj to veli o zrelosti i koliko je folikula “punih”? Moze li se to iscitat ista🙈

Nisam MTB, ali... Dosta ti je visok estradiol, bit ce da imas dosta js. Prosjecno je estradiol oko 300 po zreloj jajnoj stanici pa si tako racunaj. Folikuli su ti dobre velicine, rastu prosjecno 1,5-2mm dnevno tako da ce u pon biti taman za stopericu. Rekla bih da je doktor super odradio posao. Ostali hormoni (lh i progesteron) su u skladu s danom ciklusa. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.