Pozdrav cure🙂 pratim vas vec dugo i vidim da svakakvih situacija i slucajeva ima ( ovi pozitivni me jako vesele i daju nadu svakoj od nas 😊 cestitke svima a nama drugima sretno dalje) pa mi mozda neka od vas bude znala reci vise o ovome sto me muci. Naime, imala sam do sada tri neuspjela pokusaja dva svjeza i jedan Fet, zadnja dva biohemijska. Zanima me da li doktori kod cura sa istom situacijom kazu nesto vise o tome, npr.zasto se to desava u cemu bi mogao biti problem, sta predlazu dalje? Treba mi slamka spasa😔 razumijete sigurno. Hvala cure❤
Rainbow, Hrabrica mislim da ih imam nekih 9🙈. Tolko sam uspjela poloviti, nije puno, valjda ce biti nekaj kvalitetnih.
Da, rekli su mi sedacija-maska s kisikom i nesto u venu. Nadam se da budem zaspala🙈. Strah me da me ne "lupi" dovoljno da zaspim🙈. Pogotovo jer vec vidim da me adrenalin bude šibal kak ima biti🙈.
Pa to je super rezultat, 9 folikula 😍😍😍 Ma čim je anestezija to je top 😉 tak je i mene bilo strah da me neće uspjeti uspavat...mos mislit, zaspala sam ko top 🤣 jedino kasnije boli pa se naoruzaj tabletama i sreetnooo 💪💪💪
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Imam jedno pitanje za Dadu ako je tu...
Draga molin te reci mi posto znam da i ti ponekad mjeris secer kuci...
Ja mjerim s prvom kapi krvi sto izade, a citam po internetu da treba s drugom kapi, da se prva obrise... da li je to tocno ?
Il neka od cura ako ima iskustva i zna odgovor da mi objasni.. hvala unaprijed 🤗❤

Ja 32g, muz 31g
Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
FET 23.4.2021 🤩
Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
Sljedeci uzv》 13.12.2021
Žene drageja sutra imam aspiraciju i nemrem vam opisat kolko me strah 🙈. Blesava panicarka… Vrazja glava koja mi neda mira i izmišlja 101 los scenarij🙈🥴… Samo da to sutra prođe… Eto morala sam se negdje pojadati, bas mi je tesko u glavi😏…
Normalan je i strah i uzbuđenje i nervoza....ali ne boj se 😀😀😀 Nije strašno, lijepo ćeš sve prespavati i bit će brzo gotovo. Samo treba dočekati sutra, znam kako je 😊 i opusti se da te bolje uhvati anestezija, lijepo ćeš se i naspavati tamo. Ja sam prošli put imala 9 folikula i sve sam prespavala. Sretno 🤞🏼🥰
🙋🏻♀️ '92 ✔️ 🙋🏻♂️'81 teratozoo.
3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
14 + 6 💙 mirovanje doma
2/2022. 👶🏻💙
Hvala vam cure!❤️

Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Imam jedno pitanje za Daduako je tu…
Draga molin te reci mi posto znam da i ti ponekad mjeris secer kuci…
Ja mjerim s prvom kapi krvi sto izade, a citam po internetu da treba s drugom kapi, da se prva obrise… da li je to tocno ?
Il neka od cura ako ima iskustva i zna odgovor da mi objasni.. hvala unaprijed 🤗❤
Nee ,nisam još nikako brisala pa vadila na drugu kap iskreno...pokazali su mi kod dijabetologa kako da si mjerim pa tako i radim . Prva riječ je ovo , nisam ni čitala iskreno jer su mi sve oni objasnili 😅😅😅
Jedino su mi rekli da mjerim iz srednjeg,prstenjaka ili malog...neznam zašto tako,vjerojatno jer je tanja koža nego npr na palcu.
Bitno je samo oprati i osušiti ruke prije mjerenja i to je to :)

endometrioza
Cure jedna vazna info o vaginalnim BAKTERIJAMA, znam da su neke cure pisale da se ne mogu rijesiti!
Sjetila sam se da sam je imala u prvoj trudnoci, i da mi antibiotik (e coli bakt) nije djelovao. I kapala sam et ulje na gacice. Sljedeci put kad sam radila bris vise je nije bilo(naravno i izbacila sam sve slatko)
A sada vidim da kada nismo trudne da mozemo nakapati na tampon i onda gurnuti unutra. Stavljam vam slike!! Uglavno osjecaj je super, onako hladi i osjecas da cisti sve. Eto tko ne uspijeva sa antibioticima da proba ovako. Samo provjereno etericno ulje iz ljekarni, a ne neko znj. Puse
Evo ja odma nakapala na dnevni uložak 😁

🙋🏻29god / 🙋🏼♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
Ja: AMH 76.6
Muž: 6./2021. Oligozoospermia
Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
AIH 05/21 ❌
IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
FET 🐧🐧- 21.12.
31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
💙Dečkić💙
KBC Osijek
Imam jedno pitanje za Daduako je tu…
Draga molin te reci mi posto znam da i ti ponekad mjeris secer kuci…
Ja mjerim s prvom kapi krvi sto izade, a citam po internetu da treba s drugom kapi, da se prva obrise… da li je to tocno ?
Samo ako se dezinficira s alkoholom prethodno, ako ne, moze i prva kap.

👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Lita, dugi protokol mi je predložio dr. Grbavac, nakon razmatranja mojih dosadašnjih postupaka. Nije da se on sad samo toga sjeti i tako bude, nego baš razmišlja o svemu i kroz komunikaciju s pacijentom, predloži postupak, a ja sam na njega pristala. Kao što vidiš u potpisu, ja bih uvijek imala puno nezrelih stanica, pa se dugim protokolom to pokušalo rješiti jer njime se postiže, laički rečeno ,reset jajnika i daljnje ponašanje folikula ovisi striktno o terapiji. No i sa dugim protokolom sam dobila samo 8/15 zrelih stanica i dr. nije bio s time zadovoljan, ali je rekao da je pokušao sve. Poučena lošim prijašnjim iskustvima (nikad 🐧) zahtjevala sam vraćanje trodnevnih zametaka jer sam se bojala sa ne ostanem bez transfera na kraju. Embriolog nije bio za tu opciju jer je rekao da se zametci dobro razvijaju, ali pošto mi je bilo 4. puta bilo je strah. Na kraju smo ipak dobili 3x🐧❤. Što je doprinjelo tako dobrim rezultatima ovog puta, nitko ne zna. Vjerojatno kombinacija dobrog doktora i protokola, puno sreće, a možda i dodaci koje sam koristila za taj postupak (a ranije nisam te, nego druge). I ja sam prvi puta bila kod dr.M. i u drugom postupku tražila dr.G., pa samo da znaš da nisi za nikog vezana lancima. Sretno☘☘☘
Ja nemam više nikakvih simptoma, i naravno da mislim da je sve propalo. 🤔
Ugodnu nedjelju svima 🌲🌲🍄🌲🌲
Nadalica, spremila sam mail😘
AuroraB i ja sam kod dr.M. i ostvarila sam kod njega trudnocu koje je nazalost zavrsila spontanim,sada idem 4.put i ako ne uspijem takodjer razmisljam o promjeni klinike/doktora.Sada mi je dao drugu stimulaciju(niski amh) i bojim se da je jaka(40 Menopura)...inace sam zadovoljna pristupom u klinici,nisam imala losih iskustava.Kako sam god dana tamo primjetila sam da su zatrpani s pacijenticama i ne stizu ti se posvetiti previse ko prije.
👩🏫 38.g., niski Amh 2.1 pmol/L,LH 4.1,visok FSH 10, (low responder), dobiveni zametci odlicne kvalitete
👨💼 43.g., sve uredno.
7 IVF stimulirana postupka (polik. IVF), 2 missed ab 💔💔 (medikam.prekid).
7./21. trombofilija,PAI 4G/4G,FV Leiden
3/24.napravljena histeroskopija, sve u redu.
3/24. kariogrami supružnika,sve u redu.
6./24 prekid ET,zametak prestao s razvojem. 1💔
4./25 aspiracija 4 oocite, 1 js oplođena i zrela, no ima više pronukleusa te je izostao normalan razvoj zametka.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji