Žene drageja sutra imam aspiraciju i nemrem vam opisat kolko me strah 🙈. Blesava panicarka… Vrazja glava koja mi neda mira i izmišlja 101 los scenarij🙈🥴… Samo da to sutra prođe… Eto morala sam se negdje pojadati, bas mi je tesko u glavi😏…
Ma daj bit će sve ok 😉❤ Hoćeš ju radit pod anesteziom? I koliko imaš folikula?
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok <3
Rainbow, Hrabrica mislim da ih imam nekih 9🙈. Tolko sam uspjela poloviti, nije puno, valjda ce biti nekaj kvalitetnih.
Da, rekli su mi sedacija-maska s kisikom i nesto u venu. Nadam se da budem zaspala🙈. Strah me da me ne "lupi" dovoljno da zaspim🙈. Pogotovo jer vec vidim da me adrenalin bude šibal kak ima biti🙈.
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Pozdrav cure.
1.10. sam imala inseminaciju- prvu u zivotu.
Zanima me iskustva jeste osjecale kakve simptome nakon toga? I koliko je takav postupak uopce uspjesan?
13.10. idem vadit betu al ne polazem bas prevelike nade.
Inace suprug i ja nemamo apsolutno nikakvih problema al jednostavno ne ide..
Pozdrav. U istoj smo situaciji. Ni kod nas nikakvih problema i imala sam 2 inseminacije. Njihova uspješnost je nažalost mala, čini mi se 11-13%. Poslije nje nisam imala nikakvih simptoma niti su bile uspješne. 😔 Sretno! 🍀🤞 I zašto beta, meni su samo rekli test da napravim?
Nemam pojma. Odmah su mi dali uputnicu da vadim betu u Vinogradskoj. Ja sam pretpostavila da je takav postupak. Kao 12. dana nakon postupka vadit betu. Ne ocekujem nista al dobro. Idemo u nove pobjede
Pozdrav cure🙂 pratim vas vec dugo i vidim da svakakvih situacija i slucajeva ima ( ovi pozitivni me jako vesele i daju nadu svakoj od nas 😊 cestitke svima a nama drugima sretno dalje) pa mi mozda neka od vas bude znala reci vise o ovome sto me muci. Naime, imala sam do sada tri neuspjela pokusaja dva svjeza i jedan Fet, zadnja dva biohemijska. Zanima me da li doktori kod cura sa istom situacijom kazu nesto vise o tome, npr.zasto se to desava u cemu bi mogao biti problem, sta predlazu dalje? Treba mi slamka spasa😔 razumijete sigurno. Hvala cure❤
Rainbow, Hrabrica mislim da ih imam nekih 9🙈. Tolko sam uspjela poloviti, nije puno, valjda ce biti nekaj kvalitetnih.
Da, rekli su mi sedacija-maska s kisikom i nesto u venu. Nadam se da budem zaspala🙈. Strah me da me ne "lupi" dovoljno da zaspim🙈. Pogotovo jer vec vidim da me adrenalin bude šibal kak ima biti🙈.
Pa to je super rezultat, 9 folikula 😍😍😍 Ma čim je anestezija to je top 😉 tak je i mene bilo strah da me neće uspjeti uspavat...mos mislit, zaspala sam ko top 🤣 jedino kasnije boli pa se naoruzaj tabletama i sreetnooo 💪💪💪
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok <3
Imam jedno pitanje za Dadu ako je tu...
Draga molin te reci mi posto znam da i ti ponekad mjeris secer kuci...
Ja mjerim s prvom kapi krvi sto izade, a citam po internetu da treba s drugom kapi, da se prva obrise... da li je to tocno ?
Il neka od cura ako ima iskustva i zna odgovor da mi objasni.. hvala unaprijed 🤗❤
Ja 32g, muz 31g
Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
FET 23.4.2021 🤩
Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
Sljedeci uzv》 13.12.2021
Žene drageja sutra imam aspiraciju i nemrem vam opisat kolko me strah 🙈. Blesava panicarka… Vrazja glava koja mi neda mira i izmišlja 101 los scenarij🙈🥴… Samo da to sutra prođe… Eto morala sam se negdje pojadati, bas mi je tesko u glavi😏…
Normalan je i strah i uzbuđenje i nervoza....ali ne boj se 😀😀😀 Nije strašno, lijepo ćeš sve prespavati i bit će brzo gotovo. Samo treba dočekati sutra, znam kako je 😊 i opusti se da te bolje uhvati anestezija, lijepo ćeš se i naspavati tamo. Ja sam prošli put imala 9 folikula i sve sam prespavala. Sretno 🤞🏼🥰
🙋🏻♀️ '92 ✔️ 🙋🏻♂️'81 teratozoo.
3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
14 + 6 💙 mirovanje doma
2/2022. 👶🏻💙
Hvala vam cure!❤️
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Imam jedno pitanje za Daduako je tu…
Draga molin te reci mi posto znam da i ti ponekad mjeris secer kuci…
Ja mjerim s prvom kapi krvi sto izade, a citam po internetu da treba s drugom kapi, da se prva obrise… da li je to tocno ?
Il neka od cura ako ima iskustva i zna odgovor da mi objasni.. hvala unaprijed 🤗❤
Nee ,nisam još nikako brisala pa vadila na drugu kap iskreno...pokazali su mi kod dijabetologa kako da si mjerim pa tako i radim . Prva riječ je ovo , nisam ni čitala iskreno jer su mi sve oni objasnili 😅😅😅
Jedino su mi rekli da mjerim iz srednjeg,prstenjaka ili malog...neznam zašto tako,vjerojatno jer je tanja koža nego npr na palcu.
Bitno je samo oprati i osušiti ruke prije mjerenja i to je to :)
endometrioza
Cure jedna vazna info o vaginalnim BAKTERIJAMA, znam da su neke cure pisale da se ne mogu rijesiti!
Sjetila sam se da sam je imala u prvoj trudnoci, i da mi antibiotik (e coli bakt) nije djelovao. I kapala sam et ulje na gacice. Sljedeci put kad sam radila bris vise je nije bilo(naravno i izbacila sam sve slatko)
A sada vidim da kada nismo trudne da mozemo nakapati na tampon i onda gurnuti unutra. Stavljam vam slike!! Uglavno osjecaj je super, onako hladi i osjecas da cisti sve. Eto tko ne uspijeva sa antibioticima da proba ovako. Samo provjereno etericno ulje iz ljekarni, a ne neko znj. Puse
Evo ja odma nakapala na dnevni uložak 😁
🙋🏻29god / 🙋🏼♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
Ja: AMH 76.6
Muž: 6./2021. Oligozoospermia
Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
AIH 05/21 ❌
IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
FET 🐧🐧- 21.12.
31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
💙Dečkić💙
KBC Osijek
Sortiraj odgovore
Najstariji