Aurora B, vjer nisi vidjela, napisi mi malo kako ste se odlucili za taj dugi protokol?! Cini mi se da dosta slicno reagiramo po potpisu, a meni nitko nikada nije predlozio dugi protokol. Amh mi je dosta nizak, a navodno je to dobro bas zaa dugi protokol. Dr M mi to nikadan ije predlozio. Sada za lsjedecu stimulaciju mi je opet predlozio isti protokol iako je bio neuspjesan 😣😣
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Prvo jutro nakon štoperice sam piškila prve testove😆 jer sam ih imala punu ladicu, svakavih. Primila sam 10.000 iu štoperice, pa sam pratila kako izlazi. Uglavnom, 7dpt je bila prva sjena od trudnoće, mullerova trakica. Napominjem samo da su mi testovi bili izrazito tamni i rano su se vidle sjene, mislim da to nije uobičajeno🤷♀️
I tako moja štoperica stiže za koji dan ❤🥰
Imam nasljednicu 😅💪🏼💪🏼 to sestrooooo ;)
Želim ti da za koji mjesec ovako odbrojavaš dane i sate kao ja 🥰❤🙏
endometrioza
Cure jedna vazna info o vaginalnim BAKTERIJAMA, znam da su neke cure pisale da se ne mogu rijesiti!
Sjetila sam se da sam je imala u prvoj trudnoci, i da mi antibiotik (e coli bakt) nije djelovao. I kapala sam et ulje na gacice. Sljedeci put kad sam radila bris vise je nije bilo(naravno i izbacila sam sve slatko)
A sada vidim da kada nismo trudne da mozemo nakapati na tampon i onda gurnuti unutra. Stavljam vam slike!! Uglavno osjecaj je super, onako hladi i osjecas da cisti sve. Eto tko ne uspijeva sa antibioticima da proba ovako. Samo provjereno etericno ulje iz ljekarni, a ne neko znj. Puse
9 oplodeno 🥰🤞
https://ibb.co/19RLXND
https://ibb.co/St9Kf78
9 oplodeno 🥰🤞
Aurora uzivaj sada u trudnoci, mazi busu I ta dva zrna srece, a email ti ostavljam amrapepic554@gmail.com 😊 kako ne pratim forum nadam se da cu uspjeti pohvatati kad javis najbolje moguce vijesti, ljubim te ☺️
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Lita, dugi protokol mi je predložio dr. Grbavac, nakon razmatranja mojih dosadašnjih postupaka. Nije da se on sad samo toga sjeti i tako bude, nego baš razmišlja o svemu i kroz komunikaciju s pacijentom, predloži postupak, a ja sam na njega pristala. Kao što vidiš u potpisu, ja bih uvijek imala puno nezrelih stanica, pa se dugim protokolom to pokušalo rješiti jer njime se postiže, laički rečeno ,reset jajnika i daljnje ponašanje folikula ovisi striktno o terapiji. No i sa dugim protokolom sam dobila samo 8/15 zrelih stanica i dr. nije bio s time zadovoljan, ali je rekao da je pokušao sve. Poučena lošim prijašnjim iskustvima (nikad 🐧) zahtjevala sam vraćanje trodnevnih zametaka jer sam se bojala sa ne ostanem bez transfera na kraju. Embriolog nije bio za tu opciju jer je rekao da se zametci dobro razvijaju, ali pošto mi je bilo 4. puta bilo je strah. Na kraju smo ipak dobili 3x🐧❤. Što je doprinjelo tako dobrim rezultatima ovog puta, nitko ne zna. Vjerojatno kombinacija dobrog doktora i protokola, puno sreće, a možda i dodaci koje sam koristila za taj postupak (a ranije nisam te, nego druge). I ja sam prvi puta bila kod dr.M. i u drugom postupku tražila dr.G., pa samo da znaš da nisi za nikog vezana lancima. Sretno☘☘☘
Ja nemam više nikakvih simptoma, i naravno da mislim da je sve propalo. 🤔
Ugodnu nedjelju svima 🌲🌲🍄🌲🌲
Nadalica, spremila sam mail😘
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Dobro jutro i sretno curama koje danas imaju nesto.
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
FET 11.2021 B➖(biokemijska)
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ
Aurora B! Hvala ti puno na iscrpnom odgovoru! I hvala sto si me potaknula da ne mijenjam kliniku, nego samo doktora. Simptomi nestanu, to mislim da je normalno. ❤️❤️❤️ Mislim na najjace da uspije!! Hvala hvala!!
9 oplodeno 🥰🤞
Aurora, da li jos mozes reci sto si pila od dodataka, i od koga? Da li ti je muz nesto posebno pio ili? ❤️
9 oplodeno 🥰🤞
Aurora rana trudnoća- nula simptoma. ja sam doduše osim krvarenja imala nila simptoma dok mi trbuh nije počeo rast. čak mi ni grudi nisu bile bolne ni veće. doslovno nisam znala da sam trudna, osim kaj sam ležala 10 tjedana 😂 ne brini se. posve normalno, tijelo se prilagodilo.
JA: 40godina/ amh 4.96 / fsh 10.9/ ovulacije uredne/ jedna trudnoća, spontana, uredno iznešena/ dijete 6 god/ tempirani odnosi 10 mj/ nema dijagnoze al se ni ne prima
mm: savršeni nalazi
8/21: 20 dana antibaby/enolva/prazni folikul
10/21: letrozol 5 dana/1 folikul/1 jajna/1 zametak/beta 0
11/21 prirodan ciklus/1 folikul/1 jajna/neuspjela oplodnja
Sortiraj odgovore
Najstariji