Sunny ajmeee sritnooo onda sutra 😍😍 možda se i ti pridružiš ma2013 i meni 🥳😍
sanjass322@gmail.com
Sunny ajmeee sritnooo onda sutra 😍😍 možda se i ti pridružiš ma2013 i meni 🥳😍
a neću ja ić još u postupak, ali ću navijat za vas dvije 🥳🥳🥳🥳
samo da mi sutra kaže da je dole sve ok i da mogu u miru planirat fet. Jer mi se nakon stimulacije stvorila neka vodena cista u jajniku i kao neki miom u maternici, al taj miom je samo jedna dr u Petrovoj vidjela druga ne 🤦♀️ pa me eto zanima što će sutra dr rec/vidjeti
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Sunny jedva čekaam tvoj izvjestaj sutra 🤞🤞🤞🥰🥰
Tina i Marimare slobodno vi sutra vadite betu 🤭🤞
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Cure, kako je meni receno piti Letrozol tri ciklusa s po jednim ciklusom pauze, znaci sveukupno 5 mj terapija i tek onda se javiti za postupak meni se neda cekati toliko pa dok oni mene naruce itd. Ja bih se javila prije npr sredinom 11 mj, oce oni mene htjet primit prije kad vide sto mi je napisano? Jel ce to bit problem sta mislite? Sad ce mi biti tek drugi ciklus (ciklus pauze) kroz par dana znaci imam jos tri. Stvarno mi se neda cekati taj zadnji tren pa dok dodem na te liste, a ovako bi skratila to sve. Znam mlada sam nemam sto zuriti ali cemu cekanje
Gdje si u postupku? Ja bi svakako nazvala i pitala ih da me upišu na listu za ljekove taj mjesec kad te spada, ako postoji neka lista čekanja...npr ako ćeš čekat do kraja izgubit ces bezveze par mjeseci u prazno..
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Cure, kako je meni receno piti Letrozol tri ciklusa s po jednim ciklusom pauze, znaci sveukupno 5 mj terapija i tek onda se javiti za postupak meni se neda cekati toliko pa dok oni mene naruce itd. Ja bih se javila prije npr sredinom 11 mj, oce oni mene htjet primit prije kad vide sto mi je napisano? Jel ce to bit problem sta mislite? Sad ce mi biti tek drugi ciklus (ciklus pauze) kroz par dana znaci imam jos tri. Stvarno mi se neda cekati taj zadnji tren pa dok dodem na te liste, a ovako bi skratila to sve. Znam mlada sam nemam sto zuriti ali cemu cekanje
A gle probaj prvo mail poslati doći na svoju ruku a nije prošlo period koliko ri je rekao po meni nema smisla stavi se u njegovu poziciju ispada onda kao da si ti veći stručnjak nego dr, mislim to je moje mišljenje, sve mi ovdje jako želimo dijete ali prva stvar koju moraš naučiti u ovoj cijeloj priči je strpljivost nažalost je tako, skupljaj sve nalaze koji će ti trebati tako da kada dođeš imaš sve, koliko sam upamtila ti si u Petrovoj, a tamo se ne čeka nešto eksta dugo na postupak....
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
U petrovoj sam, pa da probala bih nesto a bojim se da ne bude to problem. Ovo moje kako je i obraden nas problem je sve nesto s brda s dola i nista mi jasno nije 🙄
Pa je si li ti izvadila prije prvog tog pregleda sve hormone?
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Tinasorry, odnio me posao, a bome se i toliko piše ovdje da mi 5 stranica ode u sekund.
😂😂😂
Ja sam radila test i danas i crtica je bome skroz crvena. Plus je tu.
Ja bi isto vadila betu, mislila sam ujutro izvaditi Betu, prolaktin jer mene on zeza i progesteron jer mislim da je MTB rekla da ga ona vadi i provjerava. A zena zna! 😂😂😂
Kazu da je na dan vadjena bete meni vec pocetak pocetak 5.tjedna, ako sam ja to pohvatala.
Mare 🤭🤜🤛 i ja cu takoder vaditi sutra betu, meni ce biti 9 dnt sutra, izvadit cu i progesteron na preporuku MTB i vitamin D jer mi je bio snižen i sad pijem visoku dozu pa me zanima jel se povisio. Progesteron sam vadila na dan transfera i bio je 92 (rang je do 50) pa se nadam da je i dalje visok 🤞🏻
Držim nam fige i javi cim dobijes rezultate ❤
👱🏻♀️ 32, neprohodni jajovodi, PCOS, inzulinska rezistencija, AMH 26, FSH 6.5, LH 4.4.
👨🏻🦲 41, sve ok
05/2020: heterotopična trudnoća, 6.tt spontani.
07/2021: 1. IVF (Suprecur, Gonal 225 IU, Ovitrelle): 8 zrelih jajašca, 7 oplođenih, 5 blastica, 2 vraćene - biokemijska 🥺
09/2021: 1. FET 2 blastice 🙏
6 dnt: ➕ 9 dnt: 435 🥳 11 dnt: 835 🙏 15 dnt: 3695 🥰
1.UZV (6+2): imamo 2 srčeka ❤❤🙏🙏
Djevojke, ne hrlite glavom bez obzira u jednu kliniku samo zato što je jedna cura zadovoljna tamo niti nemojte bježati ako je jedna cura nezadovoljna. Odite na konzultacije gdje god vas vuče, i gledajte kako se osjećate gdje. Za ama baš svaku kliniku postoje dobre i loše priče, situacije kad su doktori napravili čuda, i situacije kad su totalno sfušali postupak.
Što se IVF klinike tiče, ja sam sa dr G prezadovoljna, premašio je sva moja očekivanja. Sestre su onak, mogle bi biti i bolje, gužvi zna biti ali ništa prestrašno. Neusporedivo je sa državnim bolnicama, suludo je tvrditi da je isto. S druge strane, da ima ljudi, ali nikad se nisam osjećala kao na traci i nije mi se događalo da čekam satima iako sam imala ugovoreni termin, za razliku od npr Petrove. I državne i privatne klinike imaju svoje prednosti i mane, odite na konzultacije i sami procijenite što vam odgovara.
Lita.1234, prošla sam sve privatne klinike u ZG. Nigdje te ne ponude kavom. Vodu imaš u svakoj čekaonici, uzmeš si je sama. Također, skoro nitko ne šalje na dodatne pretrage. Sve sam se poslala sama. Pomirim se s tim, idem dalje.
Anči, bolovanje moraš dobiti jednako, išla preko HZZO ili privatno, nema to veze.
AuroraB, croissant i ledeni čaj dobiješ u Podobnika kad ideš na kiretažu, ne na konzultacije.Odvratno je, i jedno i drugo, malecki osušeni kroasančić i bolesno presladak čaj
Ne plasim te, ali evo trenutno sam u zg kod brata koji zivi kraj podobnika i svako malo se moze vidjeti hitna kako dođe po rodilje cim se nesto zakomplicira i vozi ih u neku od bolnica. Vjerujem da je stvarno super, ali kako znati da ce se imati porod iz bajke, jer bila sam i ja razmisljala i odustala.
Bome... Ja isla na potpomognutu tamo od prvog dana i kompletnu trudnocu vodim tamo.. znaci vec godinu dana tamo hodocastim jako cesto i svaki put me muz vozio bez iznimke sto znaci da je nekad sjedio i satima u autu i nikad, niti jedan jedini put nismo ni culi ni vidjeli hitnu tamo..
I dodatno.. bas su na danima otvorenih vrata neki dan pricali da rodilje ne voze u druge bolnice jer i oni tamo obavljaju kompleksne ginekoloske operacije.
Odvoze bebe na JI na Rebro ali u verziji u kojoj ih i bilo koja druga bolnica odvozi tamo jer su jedini spezijalizirani za to...
Samo kazem... I kad vec pisem 😅... Mene je Alebic poslao na dodatne pretrage sve, nisam ih sama trazila
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Vidim sutra ce bit velikih beta🥳🥳🥳🥳
Kad smo kod progesterona, meni je bio 44 jucer 🤔 a s obzirom na 600 mg utrica svaki dan nije Bog zna kakva brojka jel de?🤔
👩🦰 - 30, AMH 5.5 ,endometrioza l.jajnika,MTHFR 🧬
👦 -43, zdrav ko dren
Poliklinika CITO - 2021./2022. 4 postupka, 3ET ❌️❌️❌️
Kbc Split :
1.04/23- ET 1 🍀- biokemijska trudnoća 💔
2.ET 3/24 - beta 👎,2 ❄️❄️
1/25- 1.FET beta 👎
Vjeruj, i sve što treba doći, doći će ... 🩷
Pripremam se sljedece rijesiti testiranja na hepatitise, WAR i to, pa hormoni, stitnjaca i sve redom zato sam nekako mislila javiti se prije da ako nesto nije okej s nalazima da me uputi sta i kako dalje prije nego sto dode vrijeme za postupak pa da se oduzi jos vise kad vec nista nisam prije obavila.
Izvadi to sve i ako sama vidiš da on nalaza nešto nije ok onda se javi mailom i naruči, nije mi jasan taj pristup i davanje lijekova prije uvida u tvoje hormone 🤷♀️
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
Sortiraj odgovore
Najstariji