Mjau haha jesam 🤣 prvu sam radila na Cetinju i nisam bila zadovoljna bukvalno nicim, drugu sam kod Čejovica i ako opet nije uspjelo bas sam zadovoljna i sa njim i sa embriologom, ona je odlicna i one dvije sestre isto, bas ih necu mijenjati dok ne bude trudnoca 😀
Mi smo posli tamo zbog embriologa jer mi je logika da on igra kljucnu ulogu.
A onda smo upoznali i doktora koji je stvarno divan ❤️ ma prezadovoljna. vjeruj mi u pravim si rukama. Ja isto da nisam uspjela i da nisam imala smrznih embrija - bez obzira - opet bih isla tamo. Vidjevemo kako ce ici nasa trudnoca nadam se iskreno najboljem. Iduci put idem kod njih na pregled. On je svakako rekao da ne dolazim prije 7,8nedelje trudn. To dodje od iduceg petka pa nadalje da odem.
1994god. Bez jajovoda
Prva stimulacija gonalima pocev od 23. avgust 2021. Dobijeno 19oocita oplodilo se 16. Cekamo 5ti dan
09.09.2021. Transfer jedne blastociste, zamrznuto 5
Lita1234 postupci u privatnim klinikama koji idu preko HZZO-a su također plaćeni postupci, stoga je zapravo to jedna njihova ljudska i topla odlika što pacijentice preko HZZO-a tretiraju jednako kao i one koje svojevoljno plaćaju iz vlastitog džepa.💟 Žao mi je što si nezadovoljna i nadam se da ćeš uskoro naći kliniku u kojoj se nećeš osjećati zapostavljeno; čujem da u Podobniku dobiješ croissant i ledeni ča,j a imaju i puno zadovoljnih pacijentica pa... možda te baš tamo čeka treća srećica☺️
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Sunny još par dana 🥳🥳 sve mi se sad čini kako je baš brzo prošlo 😍 kako si ti?jel ima kakvih novih planova?
I još samo da mahnem ma2013 ❤️
Ne znam točno koja cura je pitala za IVF polikliniku ali da i ja podijelim naše iskustvo.Mi smo sa njima oduševljeni,ne samo ja nego i muž.Od samih sestara do doktora i embriologa.Svi su stvarno bili super od samog početka,bez obzira na mojih tisuću pitanja svaki puta.Muž je maksimalno bio uključen u sve i mogu samo reci da bez obzira šta sad drugi puta idemo preko hzzo da za sad nije bilo nikakve razlike u njihovom ponašanju ili bilo čemu.Ja se jednostavno kod njih osjećam ko doma i to je ono šta je mene privuklo kod njih odmah na prvim konzultacijama 😍
A cura koja je pitala za prijenos biološkog materijala,nas je sa Rebra u polikliniku izašlo 3150kn.
Anči da te utješim da mi još imamo samo dvije ampule spermića(s time da su u prvom postupku iskoristili 3 ampule) i ne znamo još šta nas čeka kad se odmrznu 🤷🏼♀️ i mi putujemo u Zg svako malo radi doktora,a da ti ne govorin da imamo minimalno 2 sata vožnje trajektom da bi prvo došli do St pa tek onda dalje.I svakako bih prvo preporučila tim dr Hauptman i dr Ježek jer su vrhunski 💪🏻💪🏻
Sorry cure na podužem postu ali nikako nisam kraće uspila napisat 🤦♀️🤣
sanjass322@gmail.com
Sanjass drzim ti fige na najjj jačee 🤞🤞
Znači onda ste prebacivali s rebra u ivf? Kolko si to platila? Znači sad ideš preko hzzo bez obzira sto imate ampule? To me isto bas zanimalo jel se moze tako..a kolko te izaslo kad si plaćala? Sorry na puno pitanja 🙈
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Drage moje, bas mi je zao zbog negativnih beta, Anchy i Joka, mislim na vas,virujem da ce doci vase vrime i to jako brzo ❤️
Zapamtila sam jednu prekrasnu betu od nase drage trudilice Aurore, od srca mi je drago sta je beta pozitivna i pratim sutra rezultat druge! ❤️
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Draga Aurora B ako nisi shvatila nije stvar u Croasantu i caju niti kavi! Vec o cijelom pristupu tamo. Kako i prema meni, tako i prema dvije cure koje su bile uz mene preko hzzo. A i ja imam pravo na hzzo postupke pa sam se odlucila placati (a ne plivamo u lovi ako si na to ciljala) !! Ali smatram da privatne klinike moraju vise pruziti od drzavnih! Neovisno tko su pacijentice ak oih se placa za postupke. To je bila poanta.
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Ali znam i cula sam da imaju puno zadovoljnih pacijentica i ok. Muz i ja nismo zadovoljni sa cijelim pristupom jer sve sto smo raditi i dodatno napravili da se otkrije sto je i kako je napravili smo sami i bez ikakve njihove inicijative. Ja sam u soku kad cujem da su sestre nekog uhvatile za ruku ili nesto.. sve smo drugacije i svakoj pase nesto drugo. I to je ok. Samo sam podijelila svoje iskustvo da cu radije ici u kliniku gdje cu osjetit da istrazuju i zele rijesiti problem. Jer za ovo sto sam dobila u ivfu sam mogla raditi u rijeckoj bolnici(za koju po iskustvu kazem da je u nekim stvarima i bolja)
Eto toliko od mene
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Djevojke, ne hrlite glavom bez obzira u jednu kliniku samo zato što je jedna cura zadovoljna tamo niti nemojte bježati ako je jedna cura nezadovoljna. Odite na konzultacije gdje god vas vuče, i gledajte kako se osjećate gdje. Za ama baš svaku kliniku postoje dobre i loše priče, situacije kad su doktori napravili čuda, i situacije kad su totalno sfušali postupak.
Što se IVF klinike tiče, ja sam sa dr G prezadovoljna, premašio je sva moja očekivanja. Sestre su onak, mogle bi biti i bolje, gužvi zna biti ali ništa prestrašno. Neusporedivo je sa državnim bolnicama, suludo je tvrditi da je isto. S druge strane, da ima ljudi, ali nikad se nisam osjećala kao na traci i nije mi se događalo da čekam satima iako sam imala ugovoreni termin, za razliku od npr Petrove. I državne i privatne klinike imaju svoje prednosti i mane, odite na konzultacije i sami procijenite što vam odgovara.
Lita.1234, prošla sam sve privatne klinike u ZG. Nigdje te ne ponude kavom. Vodu imaš u svakoj čekaonici, uzmeš si je sama. Također, skoro nitko ne šalje na dodatne pretrage. Sve sam se poslala sama. Pomirim se s tim, idem dalje.
Anči, bolovanje moraš dobiti jednako, išla preko HZZO ili privatno, nema to veze.
AuroraB, croissant i ledeni čaj dobiješ u Podobnika kad ideš na kiretažu, ne na konzultacije. Odvratno je, i jedno i drugo, malecki osušeni kroasančić i bolesno presladak čaj
Ne da pljujem kliniku, meni je Alebić lijepo legao i svidio mi se, da mi je trebalo više postupaka vjerojatno bih "isprobala" i njega. Definitivno je kandidat za drugo dijete. Kao i za svaku drugu kliniku, znam situacije gdje je Alebić napravio super postupke. I situacije gdje je totalno sfušao i nije imao muda reći da je sfušao.
Dapače, i ostatak klinike mi je ok i razmišljam da tamo odem i na porod.
💔💔💔
Fet zakazan za ponedjeljak, 4.10. u 8h. 🙏🙏🙏
👩40 🧔37
Anovulatorni ciklusi, spermiogram super
7/20 stimulacija, 2 folikula, 1 blastica 🐧
9/20 FET, beta =0
12/20 stimulacija, 10 folikula, 5 blastica 🐧
1/21 FET 2 blastice.
Beta 22.1. = 229,9 ; 25.1. = 657,1 ; 29.1.=3040,7
11.2. Kuca nam ❤. Jedno ali vrijedno!🙏
1.3. Missed ab - 10 tt
10/21 FET 2 blastice, beta = 0,2
12/21 FET 1 blastica, beta = 0
12/21 stimulacija, 4 folikula, 1 blastica 🐧
1/22 FET, beta=0,1
11/22 stimulacija, 5 folikula, jedan 3dnevni
Fet zakazan za ponedjeljak, 4.10. u 8h. 🙏🙏🙏
Držim fige 🤞
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Sortiraj odgovore
Najstariji