Ribic zao mi je 😑, ali skoro ces po svoju bebicu 💪🏻❤
Marimare i koka sretno 🍀🤞🏻
Dani 🤞🏻🍀
Sretno i svima ostalima 😊
Eto i nas s pregleda. Beba je super, raste i rita se😍🥰. Sreci nema kraja ❤.
💛🧡
Mene zvali danas, od 11 oocita dobiveno 5 zametaka, transfer u utorak 🎉🎉
Nego, jel vas boljelo jos drugi dan nakon aspiracije? Mene da, pogotovo kad hodam ili piskim, ne znam jel to uobicajeno 🤔
Inace, da, u Ivf poliklinici su meni ljubazni samo ravnateljica i dr G, dr Š je onak, suzdrzan i nema neki pristup, s drugim dr nisam imala doticaja, ali sestre na salteru bi mogle biti malo ljubaznije. Generalno nemam zamjerki za njih, osjeti se nervoza kad im je guzva, ali ako potrefis dobar dan, svi su ok.
Odličnooo 🥳🥳🥳 mene i sad 5.dan nakon aspiracije bole jajnici..najvise kad je pun mjehur i kad piškim....lagana bol je normalna...ako primjetis da ne mozes piškit, da ti se povećava obujam trbuha, jači bolovi, mučnina, povraćanje...onda idi na hitnu....
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Ribic zao mi je 😑, ali skoro ces po svoju bebicu 💪🏻❤
Marimare i koka sretno 🍀🤞🏻
Dani 🤞🏻🍀
Sretno i svima ostalima 😊
Eto i nas s pregleda. Beba je super, raste i rita se😍🥰. Sreci nema kraja ❤.
Drago mi je da je sve super s bebom 🥰❤️❤️
🙋🏻♀️ '92 ✔️ 🙋🏻♂️'81 teratozoo.
3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
14 + 6 💙 mirovanje doma
2/2022. 👶🏻💙
Anči, agristar čaj imaš u svim većim supermarketima. A i sama konzumiram brazilske oraščiće, prvo sam ih naručivala iz tvornice zdrave hrane, a sad ih kupujem u kauflandu, odlični su. U lidlu sam 2x kupila i bili su užegli 😏
Samo da napomenem, zobene mekinje nisu isto što i zobene pahuljice. Da znam staviti fotku, stavila bih 😂
💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
11/21-histero
02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
"Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏
Evo da ja skupim snage i javim se.
Svim curama koje su imale pozitivne testove čestitam, a onima koje uskoro imaju nešto, želim svu sreću🙏.
Mene drmaju grozne mučnine i povraćanje kroz jutro bude užasno, ne mogu ništa pojest niti popit jer odmah povratim. Popodne koliko-toliko bude lakše. Jutros mi je malo lakše pa sam se htjela brzinski javiti. Valjda će uskoro ovo povraćanje popustiti😏
Možda bi ti pomogle vrećice Rehidromix? Pitaj smiješ li ih koristiti. Znam da su korisne kod povraćanja i proljeva
Potpisujem, mene su Rehidromixi držali dalje od infuzije, iako nisu zaustavili mučnine ni povraćanje 🥴
Ja 1991., PCO, trombofilija
MM 1992., teški OAT
1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅
Moze li mi netko pomoci i reci kako da maknem tekst ispod stikera (ovo velicina bla bla)?
Hvala unaprijed 🙈
💛🧡
elle ajme hvala ti🥰 ako ti ne treba rado ću ga preuzeti🙂 u ZGu sam
Ice321 hvala na informaciji🙂 ja sam jučer zvala po ljekarnama. I u ljekarni Pablo (Ilica) su mi rekli da im danas dolazi Bromocron (tako nešto) i da će to biti zamjena za Bromergon. Drugi je proizvođac. Eto možda nekome pomogne
Anči kako su bebe provele prvu noć?🥰
Cure koje danas nešto imaju sretnoooooo🥰🥰🥰🥰
Imaš neki mail koji ti nije bed tu podijeliti a na koji ti mogu poslati svoj broj pa se sve dogovorimo?
može na mail sunnysparkle7@gmail.com 🙂
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Anči, agristar čaj imaš u svim većim supermarketima. A i sama konzumiram brazilske oraščiće, prvo sam ih naručivala iz tvornice zdrave hrane, a sad ih kupujem u kauflandu, odlični su. U lidlu sam 2x kupila i bili su užegli 😏
Samo da napomenem, zobene mekinje nisu isto što i zobene pahuljice. Da znam staviti fotku, stavila bih 😂
Ove ja koristim 😁
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Koka 🥳🥳🥳 bol dok god je u nekim normalnim razmjerima je sasvim normalna 😊
Tweety 😍😍🤗🤗🤗🎉🎉🎉🥳
💃35( sve ok) 🕺 33normo.
1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
Poliklinika CITO:
4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
10. FET 03/25. 1blastica ❌️
Mene zvali danas, od 11 oocita dobiveno 5 zametaka, transfer u utorak 🎉🎉
Nego, jel vas boljelo jos drugi dan nakon aspiracije? Mene da, pogotovo kad hodam ili piskim, ne znam jel to uobicajeno 🤔
Inace, da, u Ivf poliklinici su meni ljubazni samo ravnateljica i dr G, dr Š je onak, suzdrzan i nema neki pristup, s drugim dr nisam imala doticaja, ali sestre na salteru bi mogle biti malo ljubaznije. Generalno nemam zamjerki za njih, osjeti se nervoza kad im je guzva, ali ako potrefis dobar dan, svi su ok.
Odličnooo 🥳🥳🥳 mene i sad 5.dan nakon aspiracije bole jajnici..najvise kad je pun mjehur i kad piškim….lagana bol je normalna…ako primjetis da ne mozes piškit, da ti se povećava obujam trbuha, jači bolovi, mučnina, povraćanje…onda idi na hitnu….
Ok,hvala ti! Nadam se da nece trebat 🙈
👩'83 👨🦰'81
👨🦰 prvo asthenozoo, zatim normozoospermia
09/21 prvi ivf postupak (gonal, cetrotide, ovitrelle)
16.09. aspiracija - 11 🥚
21.09. transfer - 2 blastociste, nema 🐧
02.10. beta ✖
12/21 polustimulirani, 2js, beta❌️
11/22 icsi, vracena 2 trodnevna, jedan 🐧; 05/23 FET, test 6.dt ✅️, beta 9.dt 119, beta 11.dt 283, prvi uzv 16.6.
Sortiraj odgovore
Najstariji