Pa curka s kojom se cujem je jucer imala tamo aspiraciju i nije trebao pcr za muza. Jucer!!!
Ja imam email od 2.9. Nije da je onak star 6 mj gdje pise samo ja.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Ribic sad sam se sjetila da me na dan prvog UZV-a u 11.mjesecu panično zvao dr.G. i rekao da se ispričava što ovako kasno javlja, ali ne smijem doći ako nemam PCR ili bar antigenski test. Bilo je 9 ujutro, u 12h UZV. Sva sreća da sam ga ja na svoju ruku napravila prije jer sam vidjela na FB grupi da u bolnicama ga traže. A da nisam, sigurno ga ne bih stigla napraviti tada već bi što - odgađala postupak?? Joj vratila mi se sva ljutnja zbog njihove očajne komunikacije, tada smo zbog još nekih propusta muž i ja bili i na razgovoru kod direktorice jer smo baš bili nezadovoljni s pristupom pacijentu. Moraju poraditi na komunikaciji s pacijentima, to smo im i tada mi rekli kada smo imali drame sa krivim SMS-ovima i brkanjem s kojim pacijentima pričaju- doslovno smo sumnjali da su nam smrzlice bacili u odvod jer sestra kaze jedno, biolozi šalju drugi sms, a doktor kaže treće 🙄 to mi je najveća zamjetka njima, evo za budipozitivna info koja je pitala jutros, iako je nama uspio postupak i dr.G je super sve odradio sa svoje strane. Ostalo je totalni meh 😒
Ja 1991., PCO, trombofilija
MM 1992., teški OAT
1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅
Pozdrav drage suborkinje 💪🙂
Dugo vas već čitam, a budući da se bliži i naš prvi postupak, odlučila sam se priključiti, pitati vas nešto što ne razumijem, i navijati zajedno sa svima vama.
Čestitke na svakom uspješnom postupku i na svakom plusiću, i što prije zagrlile svoje bebice 🙏🤞😇
Posebno trebam pomoć cura koje idu u Os, zapamtila sam Anči 🙂
Ne dijelimo baš svoje "stanje" jer nam se ne da objašnjavati, a mnogi to i ne mogu razumijeti.
Već me neko vrijeme hvata panika, strah, nervoza, kako će sve proći (testiranje na covid, bockanja iglicama 😱😭, aspiracija)
Kako uopće prolazi prvi uzv kad krvariš? 🤔
Pozdrav svima.
Anemona mene je to najviše brinulo taj uzv 3.dan, ali sam razvila strategiju. Dakle prije nego što baš krenem s mjesta gdje imam WC u bolnicu imam one pH maramice šta dobiješ u Violetinim ulošcima :))) onda stavim i tampon, i uložak normalno, i uzmem rolu ili dio role WC papira i onda kad mi kaže dr da se pripremim kad se skidam lijepo izvadim tampon zamotam u WC papir spremim u torbua uložak mi fino bude čist i to je to. Niš mi ne kapa po stolu ili papiru ili čemu već. Taktika sam takva, detaljno opisana
Hvala ti, uvijek je dobro čuti savjet nekoga tko je to prošao. Daaa, te violetine maramice su super, ionako njihove uloške kupujem
💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
11/21-histero
02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
"Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏
elle ajme hvala ti🥰 ako ti ne treba rado ću ga preuzeti🙂 u ZGu sam
Ice321 hvala na informaciji🙂 ja sam jučer zvala po ljekarnama. I u ljekarni Pablo (Ilica) su mi rekli da im danas dolazi Bromocron (tako nešto) i da će to biti zamjena za Bromergon. Drugi je proizvođac. Eto možda nekome pomogne
Anči kako su bebe provele prvu noć?🥰
Cure koje danas nešto imaju sretnoooooo🥰🥰🥰🥰
Imaš neki mail koji ti nije bed tu podijeliti a na koji ti mogu poslati svoj broj pa se sve dogovorimo?
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Ljubice, i meni bi bilo nekako ugodnije da je uzv preko stomaka, ali kontam da će biti vaginalni. Nisam nikad morala na njega za vrijeme menge, pa mi je zato malo bed. Iako vjerujem da su oni na to već navikli i ne obraćaju pažnju.
Anči, idem kod dr.Abičić, ugodno mi je s njom, draga je i ima strpljenja. Radi li onda ona aspiraciju i transfer ili netko drugi? Ne znam kako to ide.
A što se tiče probave, od djetinjstva sam imala problema. Pa ću ti nabrojati stvari koje meni pomognu, tj kad ih konzumiram redovno, nemam problema.
Banane (na preporuku jednog doktora kad moji više nisu znali što bi mi dali), 1 jabuka dnevno, kefir. Imaš odličan čaj od agristara (kim/komorač/anis), miris kao bronhi bomboni, meni odličan. Sličan je planinski čaj. Ponekad psyllium, chia sjemenke.
Inače jedemo puno voća, juhe, variva, ribe, pretežno perad.
Radim kruh od zobenih mekinja (imaš ih svugdje za kupiti, dm-müller-bipa), i jako fino je skuhati ih kao kašicu. Na 1dcl mlijeka dodaš 1 žlicu mekinja, malo šećera/sladila i malo kakaa. Kratko miješaš na laganoj vatri dok se ne zgusne i to je to. Znači identično čokolinu 👌
11/21-histero
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
Jutro svima,
Evo poziv od Podobnika.
Gledam u mobitel i samo čekam, zombi neradnik sam na poslu.
Razgovor: jutro, samo obavijest vidimo se sutra u 8h, dodjite punog mjehura. Bit cete u nas dva sata.
Ja: super, to su znaci dobre vijesti?
On: pa uvijek se moze dogoditi da sutra ne bude transfera, moram vas na to upozoriti.
Ja:😭😭😭 ok, ok, razumijem. A mogu pitati koliko ih je izdrzalo?
On: aha, sve 4, s tim da ima i jedna još 5.na koji nismo racunali.
Ja: pala sa stepenica od uzbudenja.🤪
Sutra u 9h sam valja PUPO.
Sretno nam svima. Svaki dan je mala borba.
Ajmeee 🥳🥳 vrijedilo je čekat i gubit živce 🤭
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Anemona ajme hvala na velikoom savjetu..probat cu svakako..zobene inače jedem to mi je super zdrava verzija čokolina 🤭 a di kupuješ taj čaj? U apoteci ili?
Nisam kod nje ali ženica je stvarno super..uvijek pozdravi i nasmije se..i čula sam da su cure jako zadovoljne s njom..da ona ti sve radi..jedino ako je neka iznimna situacija ali kod kog se vodiš taj ti sve radi...
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Bebe i ja smo bili na masazi..i bas nam je fino 😁 otišli smo i u šoping...kupila sam sve što ste mi savjetovale osim tih oraščića..nasla sam samo indijski 🤷🏽♀️ a na interrnetu piše da to i brazilski nije isto 🤔 nemam pojma 😂
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
⏯️
Mene zvali danas, od 11 oocita dobiveno 5 zametaka, transfer u utorak 🎉🎉
Nego, jel vas boljelo jos drugi dan nakon aspiracije? Mene da, pogotovo kad hodam ili piskim, ne znam jel to uobicajeno 🤔
Inace, da, u Ivf poliklinici su meni ljubazni samo ravnateljica i dr G, dr Š je onak, suzdrzan i nema neki pristup, s drugim dr nisam imala doticaja, ali sestre na salteru bi mogle biti malo ljubaznije. Generalno nemam zamjerki za njih, osjeti se nervoza kad im je guzva, ali ako potrefis dobar dan, svi su ok.
👩'83 👨🦰'81
👨🦰 prvo asthenozoo, zatim normozoospermia
09/21 prvi ivf postupak (gonal, cetrotide, ovitrelle)
16.09. aspiracija - 11 🥚
21.09. transfer - 2 blastociste, nema 🐧
02.10. beta ✖
12/21 polustimulirani, 2js, beta❌️
11/22 icsi, vracena 2 trodnevna, jedan 🐧; 05/23 FET, test 6.dt ✅️, beta 9.dt 119, beta 11.dt 283, prvi uzv 16.6.
Evo da ja skupim snage i javim se.
Svim curama koje su imale pozitivne testove čestitam, a onima koje uskoro imaju nešto, želim svu sreću🙏.
Mene drmaju grozne mučnine i povraćanje kroz jutro bude užasno, ne mogu ništa pojest niti popit jer odmah povratim. Popodne koliko-toliko bude lakše. Jutros mi je malo lakše pa sam se htjela brzinski javiti. Valjda će uskoro ovo povraćanje popustiti😏
Možda bi ti pomogle vrećice Rehidromix? Pitaj smiješ li ih koristiti. Znam da su korisne kod povraćanja i proljeva
11/21-histero
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
Sortiraj odgovore
Najstariji