Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    SeniRemmus
    17. Rujan 2021. 09:40

Tea_0501, mislim da sam zapamtila da i maslačak i sve cure koje puno povraćaju - suosjećam. Ja sam povraćala od 5. do 15.tjedna šest puta dnevno, smrdila mi hrana, šamponi, voda. Lijekovi nisu pomogli, odbrojavala sam sate do kad će stati. Ležala sam, plakala nad školjkom Ali stalo je 🤗 samo hrabro, izdržite, pazite na elektrolite i da ne gubite kile, potražite pomoć doktora, čuvajte se. Nekima ostane i duže povraćanje (mislim magnolija da je pisala), ali ipak je kasnije malo blaže nego u startu. Ja sam jučer povratila bolonjez jer mi je zaspetao miris nove PVC stolarije u stanu tako da osjetljivost je još uvijek tu, ali ipak je puno blaže. Šaljem hug 🤗🤗

Ja 1991., PCO, trombofilija
    MM 1992., teški OAT
    1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅

Anči 💕
    17. Rujan 2021. 09:51

Tea drzi se..nadam se da ce brzo proć..kolko si sad trudna? 
    Kosuljica pa da zapravo to..nije da ce ispast, jer znam da neće, nego da nebi to naprezanje utjecalo na maternicu paa da se ne uhvate...
    Hvala..oprosti mozda si vec pisala ali nisam vidla jel tek imas fet ili si vec imala?

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Anči 💕
    17. Rujan 2021. 09:51

🌼TiKi🌼

budipozitivna

Bokic svima,
    Molim vas toplu preporuku za privatnu kliniku u Zagrebu za MPO. U nedoumici sam koju izabrati a bas bi mi pomogla vaša iskustva. Čula sam dosta pozitivnih odgovovora za Škvorc polikliniku u Samoboru.
    Hvala unaprijed cure ❤️

Preko hzzo-a rade Škvorc, BetaPlus i poliklinika IVF. Preporuke su individualne i ne mora znaciti da ce tebi pristup i klinika odgovarati kao i npr. meni. Najbolje je otici na konzultacije u par klinika pa se odluciti.
    ————
    Mi se borimo s upalom uha i grcevima zajedno. Veselo je bas. Ide na bolje polako, nadam se da ce Doris biti kao nova uskoro.

Sretno svima koji cekaju betu i svima u postupcima! Trudnice, cuvajte se!

Jaoo vas bas neće...drzite se ❤️

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

marimare
    17. Rujan 2021. 10:19

Jutro svima,
    Evo poziv od Podobnika.
    Gledam u mobitel i samo čekam, zombi neradnik sam na poslu.
    Razgovor: jutro, samo obavijest vidimo se sutra u 8h, dodjite punog mjehura. Bit cete u nas dva sata.
    Ja: super, to su znaci dobre vijesti?
    On: pa uvijek se moze dogoditi da sutra ne bude transfera, moram vas na to upozoriti. 
    Ja:😭😭😭 ok, ok, razumijem. A mogu pitati koliko ih je izdrzalo? 
    On: aha, sve 4, s tim da ima i jedna još 5.na koji nismo racunali.
    Ja: pala sa stepenica od uzbudenja.🤪
    Sutra u 9h sam valja PUPO.
    Sretno nam svima. Svaki dan je mala borba. 

💃🏻 34 - visok prolaktin
    👨🏻‍💻35 - OLIGOASTHENOZOOSPERMIA
    Previše godina truda 5+
    9/21 Elonva, Menopur, Orgalutran, Ovitrelle…✨
    13.9.punkcija - 4 oplodjene js
    18.9.transfer - 1 js ET - 0 🐧
    29.9. 543 bHCG
    25.11. Nifty uredan, dečko!
    33. tjedan

Joka95
    17. Rujan 2021. 10:23

marimare

Jutro svima,
    Evo poziv od Podobnika.
    Gledam u mobitel i samo čekam, zombi neradnik sam na poslu.
    Razgovor: jutro, samo obavijest vidimo se sutra u 8h, dodjite punog mjehura. Bit cete u nas dva sata.
    Ja: super, to su znaci dobre vijesti?
    On: pa uvijek se moze dogoditi da sutra ne bude transfera, moram vas na to upozoriti.
    Ja:😭😭😭 ok, ok, razumijem. A mogu pitati koliko ih je izdrzalo?
    On: aha, sve 4, s tim da ima i jedna još 5.na koji nismo racunali.
    Ja: pala sa stepenica od uzbudenja.🤪
    Sutra u 9h sam valja PUPO.
    Sretno nam svima. Svaki dan je mala borba.

Čestitam marimare bit ce to sve super! 🤞🙏❤🧡💛 
    Vidit ces! 🤞❤🧡💛

👩‍🦰 - 30, AMH 5.5 ,endometrioza l.jajnika,MTHFR 🧬
    👦 -43, zdrav ko dren
    Poliklinika CITO - 2021./2022. 4 postupka, 3ET ❌️❌️❌️
    Kbc Split :
    1.04/23- ET 1 🍀- biokemijska trudnoća 💔
    2.ET 3/24 - beta 👎,2 ❄️❄️
    1/25- 1.FET beta 👎
    Vjeruj, i sve što treba doći, doći će ... 🩷

Joka95
    17. Rujan 2021. 10:24

Maria94 odma u akciju! Valja sve probati! Ja sam bila klasa pesimist prirodno,pa nam se potrefilo da smo uspili! Ne odustaj nikad💛

👦 -43, zdrav ko dren
    Kbc Split :
    1/25- 1.FET beta 👎

• ribic
    17. Rujan 2021. 10:30

Mene tak zivciraju ovi u poliklinici ivf. Ja ne kuzim, da li ih treniraju da daju poluinformacije i budu bezobrazni ili kaj.

Sad mi tek nakon xy upita (i emailova) kazu da i muz mora imati pcr.

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

Joka95
    17. Rujan 2021. 10:44

Mariaa94

Dobro smo iskoristili to, mozda mi je desni sretniji haha.
    Joka95 imas pravo moguce je ali malo opreza treba jer sam se do sad toliko puta razveselila, ponadala, bila sigurna da je to to pa se razocarala kao i sve mi tu vjerojatno… ali u pravu si ne odustajeem

Svima nam je tako,vjeruj mi. Koliko puta sam na dan dplaska menge radila test jer se ne bi osjecala da ce doc i tako dalje. Al jednostavno vrijedi probat. A i opustit se . A to je najteze od svega nekako. Samo polako i ne odustaj. Imas jos vremena💛

👦 -43, zdrav ko dren
    Kbc Split :
    1/25- 1.FET beta 👎

SeniRemmus
    17. Rujan 2021. 10:59

Magnolija žao mi je što te muči povraćanje tako dugo 😔 meni nisu nikakve tablete pomagale, ali morala sam redovito vaditi krv da mi prati doktor elektrolite i ketone u urinu jer ako se oni poremete onda u organizmu krene začarani krug: povraćaš, pa nema hrane u želucu, pa upadneš u ketozu i tijelo proizvodi ketone, a ketoni pogoršavaju mučnine pa opet povraćaš i sve ispočetka 😰 jesi radila te pretrage - elektroliti iz krvi i pregledni urin? 😘

MM 1992., teški OAT
    1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅

SeniRemmus
    17. Rujan 2021. 11:02

Ribic užasno su neprofesionalni 😒 moj muž nije trebao ni PCR ni test za dan aspiracije, a to je bilo prije cjepiva u 11/2020 kada je bio vrhunac kovid vala. Ja sam trebala imati i za početak pikanja i aspiraciju i za transfer. Otkad su uveli to za muža i mogu li se više dogovoriti interno kako rade?? 🙄

MM 1992., teški OAT
    1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.