Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nada 🍀
    14. Ožujak 2021. 13:10

MTB super beta, čekamo sa nestrpljenjem drugu, sretno!!!! 
    Ana26 žao mi je, nadamo se da je sljedeći put dobitni. 
    Aura sretno! 🤞🍀
    Sretno svima cure u kojoj god fazi bile 🍀❤️

Ruska1986
    14. Ožujak 2021. 13:11

Nadalica

Ne znam sta da prokomentarisem za majku koja je takav komentar ostavila, ali opet nije sve tako crno, nisu predlozili svekra kao meni da me on oplodi 🤷😂 ja sam morala staviti ovu slikicu od jutroshttps://ibb.co/sFCcQ3f i hvala cure koje ste prokomentarisale ove slatkise, da vas ne nabrajam svaku posebno, ovi slatkisi su zahtjevni, tako da ne stignem vise kilometarske komentare pisati.. vrlim vas sve ❤️🥰

Joj, te tvoje beburine 😍😍😍😍 iskreno, ne znam koji mi je drazi komentar! Ovaj tvoje svekrve ili Litine svekrve:da je do njenog kuhanja! Pa mozda smo mi sve u zabludi i samo lose kuhamo 🤷🏻‍♀️

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Anči 💕
    14. Ožujak 2021. 13:14

MTB ne znam cijelu priču al spomenula je Nadalica jutros..ma uzasni su s tim glupim komentarima. Bas zbog takvih komentara izbjegavamo sve..tj imamo mali krug prijatelja s kojima nam je super i s kojima bar malo zaboravimo na probleme..
    Ee daa i onaj privjesak je ajmee sladaak 😍😍

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Nada 🍀
    14. Ožujak 2021. 13:14

Nadalica bebe su preslatke 

Ruska1986
    14. Ožujak 2021. 13:19

*.Women_name.*

Tuma

Women_name da nije puppp u pitanju?https://www.zdravobudi.hr/clanak/929/pruriticke-urtikarijalne-papule-i-plakovi-u-trudnoci
    Andela ja ne vidim crticu, ali ti se stvarno rano testiras cijelo vrijeme… Najbolje sutra s mullerom, držim fige🤞
    Nadalica 😍😍
    MTB pa moraju biti tople prave samoborske😍😍 joj kako bih ja sad jela kremsnite…. Nisam ih jakooo dugo jela i zadnjih mjesec dana mi se tako jedu, a izbjegavam dok sam trudna…

Neznam stvarno 🤷‍♀️ samo se nadam da nije kolestaza. A cekat ću utorak pa ću vidjet kj će mi rec tamo doktori, ali užas baš je nelagodno, a prek noći počelo svrbit . Još mi muž radi popodne, moram si ic sutra kupit neku kremicu bez kemija da mi bar malo olaksa.

I da, ja sam imala neko vrijeme problema sa nekim neobjasnjivim osipom... I onda sam u Konzumu naletila na neki gel koji je od Aloe Vere i mentola, to se koristi i kod ugriza komaraca, itd.. Ugl, kod svega sta svrbucka! 
    https://ibb.co/vh6cq7K i osip mi je prosao jer se nisam ceskala... A fino hladi... Mislim, preporuka ako se ispostavi da nije nist zdravstveno ili dok ne odes na pregled

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Anavi985
    14. Ožujak 2021. 13:27

Pozdrav cure!
    Čestitke MTB na beti... 
    Ana - žao mi je... al bit će..
    Meni danas krenula M, sutra test na covid i u utorak (ako na uzv bude sve ok) krećem s pikanjem... 

Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
    MM 86. - sve ok,
    VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
    SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
    20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
    Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)

Nadalica
    14. Ožujak 2021. 13:31

Ma ljubim vas sve, hvala na divnim, predivnim komentarima... Anchy evo da ponovim ukratko pricu, kad smo saznali da nema spermica i svi nam zatvorili vrata na mogucbost da imamo nase biolosko zajednicko dijete, moja divna svekrva, neukrotivi zmaj je se konsultovala sa svojom frendicom i dosla na ideju da nam svekar bude donator. Moj mm je cak bio pristao na to, jer uginut ce im loza u suprotnom, ja sam mahnula rukom i rekla odjebite svi od mene.. a ruska pa ti znas da je do kuhanja, moja posljednja svadja sa svekrvom je bas bila na tu temu kako ja sama sa blizancima ne stignem kuhati svaki obrok i da ona ne zeli da joj sin tako zivi i da mene krivi ako on ne daj boze umre il dobije rak da bas tako je rekla jer ja ne kuham dovoljno cesto. Eh tu ju je mm poslao u 3 lijepe i nismo pricali par mjeseci dok nije dosla i pocela mi plakat tu... Tako da ja sam njoj jedna grozna nesavjesna snaha broj 2, jer joj je snaha broj 1 bila puno bolja ali eto ne moze kontrolisati svog sina kako ona zeli sa snahom broj 2 tu. Meni kita drhti kad je vidim i jeza mi krene od noznih prstiju. Btw krila od svoje djece da je abortirala, pa se i to saznalo i svi je preziru jer je lazov pa mene krivi i za to.. to je kratka prica, onu duzu varijantu se ne usudim pisati.

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    14. Ožujak 2021. 13:33

Mareo208, drago mije da se muž riješio beštije. Baš mi je žao da ti nisi. Znaš da se ne smijete seksati bez zaštite dok se i ti ne riješiš, inače ćeš ga zaraziti nazad...
    Borba sa beštijama je gadna, suosjećam... 

Aura, ovo sa težinom u jajnicima i napuhivanjem je normalno. Mene je koža boljela koliko je bila nategnuta. To sve prođe nakon aspiracije. Držim ti fige da izbjegneš hiper. Savjete znaš - slano, proteini, isosport, ...

MilaSt, pa tek drugu betu vadim sutra. 
    Mislim, naravno, imam ja plan koji ću sutra iznijeti dr ako sve bude ok. Ali polako, pokušavam izgledati koliko toliko normalno da me se ne riješi. 

BjeliS, danas su klopale i fine klementine. 
    A sad piju ness, baš im se pije (inače ga pijem tipa 5 puta godišnje).
    Za ručak imaju gigantski pagar u pećnici. 

nada86, hvala!!! Kako si ti? 

anchy321, zato imaš ovdje nas. Okruži se podrškom, ovi drugi ti ne trebaju. 
    Ja sam čitala Nadalicu kad se ta priča sa svekrom dogodila, bila je očajna. A žene na topicu joj nisu vjerovale, mislile su da je trol. A danas se smije svemu tome (iako joj vjerojatno nikad neće biti svejedno), i ima dva mala anđelčića. Budeš i ti za par godina tako plazila jezik svima sa svojim malim todlerima. 

anavi985, idemo u pobjednički!!! 

💔💔💔

Sreca ♥
    14. Ožujak 2021. 13:35

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Mareo208, drago mije da se muž riješio beštije. Baš mi je žao da ti nisi. Znaš da se ne smijete seksati bez zaštite dok se i ti ne riješiš, inače ćeš ga zaraziti nazad…
    Borba sa beštijama je gadna, suosjećam…Aura, ovo sa težinom u jajnicima i napuhivanjem je normalno. Mene je koža boljela koliko je bila nategnuta. To sve prođe nakon aspiracije. Držim ti fige da izbjegneš hiper. Savjete znaš - slano, proteini, isosport, …

MilaSt, pa tek drugu betu vadim sutra.
    Mislim, naravno, imam ja plan koji ću sutra iznijeti dr ako sve bude ok. Ali polako, pokušavam izgledati koliko toliko normalno da me se ne riješi.BjeliS, danas su klopale i fine klementine.
    A sad piju ness, baš im se pije (inače ga pijem tipa 5 puta godišnje).
    Za ručak imaju gigantski pagar u pećnici.nada86, hvala!!! Kako si ti?anchy321, zato imaš ovdje nas. Okruži se podrškom, ovi drugi ti ne trebaju.
    Ja sam čitala Nadalicu kad se ta priča sa svekrom dogodila, bila je očajna. A žene na topicu joj nisu vjerovale, mislile su da je trol. A danas se smije svemu tome (iako joj vjerojatno nikad neće biti svejedno), i ima dva mala anđelčića. Budeš i ti za par godina tako plazila jezik svima sa svojim malim todlerima.anavi985, idemo u pobjednički!!!

Ne smunjan u tvoju drugu betu ni najmanje! Zato i pitam da li si dog 😎🌹❤️

🤍

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    14. Ožujak 2021. 13:36

Nadalica, ti si meni zakon, i zmaj žena. Što si ti sve proživjela sa osmijehom na licu i svojim fenomenalnim humorom...  
    Ovaj tvoj je sretan što te ima.
    Iako će radi tebe mlad umrijeti od raka. Ili koje li već grozne bolesti.
    Ali barem će umrijeti sretan.

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.