Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sreca ♥
    14. Ožujak 2021. 14:16

Mtb about you, 1750 po osobi 🙄 skoro pa sam se zaletila do maksimuma 🙄😒
    Nadalice stvarno ti se divim, sama nisam u dobrim odnosima sa svojom s, ali ovo sto ti pises, ne znam, ti si ubiti zena zmaj, svaka cast sta je za glavu nisi skratila. Prestrasno!! Prestrasno!! 

🤍

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    14. Ožujak 2021. 14:17

anchy321

MTB ajmeee kojaa supeer idejaaaa 😂 ma on bi još krenuo pričat jooj da pa sjećam se da si mi za njega pričala 😂 podržo bi me sigurno jer i njemu to užasno smeta i stalno ih opominje 🤦🏽‍♀️
    Na about you ti je ograničenje 1750 kn ja mislim

Nas se inače nitko ne usuđuje pitati za djecu. Probavali su prije 15tak godina kopati po našim životima, mi smo odradili spontani igrokaz u kojem smo se očito sprdavali i nakon toga nas nitko ne uzima za ozbiljno i ništa nas ne pita.
    Slično je bilo i za svadbu, digli su bili ruke od nas, a onda smo se oženili. A i to smo napravili na svoj način, nismo jebali živu silu 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    14. Ožujak 2021. 14:35

1750?
    Možda i mužić otvori svoj account 
    Nekako, nemam inspiracije. Za sad izabrala samo jednu majicu, jednu hoodicu i jednu  pidžamu 
    Ne znam što bih kupovala, trudničku odjeću mi glupo, a običnu se nadam da neću moći nositi 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    14. Ožujak 2021. 14:36

Andela111

https://ibb.co/Czq4TJCSad se valjda vidi, a ujutro radim, sorry sto vas maltretiram…. 😊

Ne maltretiraš, ali sad ti mobitel baca sjenu na test. Ti baš želiš sakriti tu sjenicu 

💔💔💔

Tuma
    14. Ožujak 2021. 14:38

Nadalica ajme uzas, što to moraš prolaziti! Pa ja bih ju već zadavila😤
    Women_name ja sam imala svrbez po trbuhu, javlja se i dalje pa traje 1-2 dana pa mir tjedan dana i tako u krug. Jetrene vadim svakih mj dana i zasad su dobre, trebaju nalazi u pon doći. Dermatologica mi je dala bepanten za svrbez koze i eucerinov sprej protiv svrbeza sa uljnim gelom za tuširanje. Slikam ti kad dođem doma. Al ja nisam imala osip. Osip je čest kod pupppa, mislim da se kod kolestaze ne javlja, al nisam sigurna. Malo tele seka ima kolestazu.... 
    Spavanje u prvom tromjesečju.... Proći će Hahhaha kasnije. Al inja sam mogla spavati nenormalno.... 

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Ruska1986
    14. Ožujak 2021. 14:40

Andela111

https://ibb.co/Czq4TJCSad se valjda vidi, a ujutro radim, sorry sto vas maltretiram…. 😊

Ne dosadjujes, bez brige! Vidi se neka blijeda sjenicaaaa 🙂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

principessa007
    14. Ožujak 2021. 14:41

Žene drage, stvarno puno znači čitati o vašim iskustvima jer teško je razgovarati s prijateljima koji i sami nisu to prošli. Naravno da ima onih koji pružaju bezuvijetnu podršku, ali teško je i njima dati neki savjet kada ne poznaju materiju.

Molim vas da mi probate pomoći u mojoj dilemi. Nakon jednog ivfa i feta u petrovoj, ne znam da li da nastavim svoj put tamo (imam termin za ivf u 4. mjesecu) ili da se odlučim za privatnu varijantu u poliklinici ivf. Da li ste vi mišljenja da privatnici bolje prilagode terapiju?  Znam da se generalno bolje posvete, ako ništa drugo imaju više vremena za svaku pacijenticu od one 3 min koje ti posvete u Petrovoj. Koja su vaša iskustva u odnosu privatnih i bolničkih pokušaja? Mene je najviše strah da ću dobiti istu terapiju kao i zadnji put, a ista mi očito nije odgovarala.

👩🏻 39 - sve ok, al godine 👨🏻 38 - sve ok
    Petrova
    1.IVF - 02/2020 (Gonal 225 + Cetrotide+ Ovitrelle) -8 js,2 blastice - hiper (bolnica), vraćena 1 blastica - prokrvarila 11.dan
    07/2020 - FET 1 blastica - biokemijska
    2.IVF 04/2021(Ovaleap225+Cetrotide+ Ovitrelle)-8js, 4 blastice, vraćena 1 -prokrvarila 9. dan
    09/2021 histeroskopija
    12.10. FET -1 blastica 🙏, 13dnt - beta 1269, 15dnt 2602, 5+1 ❤️
    29.12.(13+2) panorama-sve ok, dečkić 💙
    https://lbdf.lilypie.com/Mvrep1.png

Ruska1986
    14. Ožujak 2021. 14:43

Nadalica

Anchy ima viska uvijek, dam ti dvije, jer ipak ima dva oka 💉🤷😂😈
    I da mi nikada nismo ni zivjeli s njima jer ja to nisam htjela, mi smo u stanu, ali smo blizu njima nazalost.. ali njoj to ne smeta da se mijesa u sve, dosadno joj u zivotu.. a ta njegova bivsa je isto blizu, svekrva joj nasla stan blizu nas, i obezbijedila joj posao i stalnu radnu vizu. Redovno se ispricaju kad se negdje sretnu.. Njoj najteze pada jer je mm na mojoj strani i ne da da me napadaju… Ali ne poznaje ona mene tako dobro kako misli, ja sam spremna uzeti djecu i otici na drugi kraj svijeta i ne okrenuti se nikada. Pa sad bio mm s nama il ne, na njemu je.

E moja Nadalice, blago se tebi sa takvom, nazovimo ju gospodjom! Nikad mi nece bit jasne te zene 🤷🏻‍♀️ ono, sin ti je odrastao muskarac sa djecom, daj ga vise pusti na miru i postuj njegov odabir 🤬 Najbolje da mu bivsa kuha, ona sigurno to savrseno radi 🤬🤬

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Anči 💕
    14. Ožujak 2021. 14:46

MTB ja sam svasta nasla al onda mi je stekalo i izbacivalo me..kad sam kasnije pokušavala pola toga nije bilo dostupno i odustala sam 🙄

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    14. Ožujak 2021. 14:48

principessa007

Žene drage, stvarno puno znači čitati o vašim iskustvima jer teško je razgovarati s prijateljima koji i sami nisu to prošli. Naravno da ima onih koji pružaju bezuvijetnu podršku, ali teško je i njima dati neki savjet kada ne poznaju materiju.

Molim vas da mi probate pomoći u mojoj dilemi. Nakon jednog ivfa i feta u petrovoj, ne znam da li da nastavim svoj put tamo (imam termin za ivf u 4. mjesecu) ili da se odlučim za privatnu varijantu u poliklinici ivf. Da li ste vi mišljenja da privatnici bolje prilagode terapiju? Znam da se generalno bolje posvete, ako ništa drugo imaju više vremena za svaku pacijenticu od one 3 min koje ti posvete u Petrovoj. Koja su vaša iskustva u odnosu privatnih i bolničkih pokušaja? Mene je najviše strah da ću dobiti istu terapiju kao i zadnji put, a ista mi očito nije odgovarala.

Ja bih išla u privatnu kliniku preko HZZOa. Imaš BetaPlus, IVF i Škvorc pa biraj.
    Koliko znam, IVF u lipnju ima slobodne termine, a možda ima i prije.
    Meni su se maksimalno posvetili. Doduše, plaćala sam ali nemam osjećaj da bi pristup bio drukčiji preko HZZO jer je to jednostavno do doktora (čak me ovaj moj nagovarao da idem preko HZZO).
    Ne sviđa mi se pristup "idemo sa istom terapijom pa kad upali, upali", nemamo mi tijela i živce na bacanje pa da nam je svejedno hoće li upaliti iz prve ili petnaeste.

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.