Mareo208, drago mije da se muž riješio beštije. Baš mi je žao da ti nisi. Znaš da se ne smijete seksati bez zaštite dok se i ti ne riješiš, inače ćeš ga zaraziti nazad…
Borba sa beštijama je gadna, suosjećam…Aura, ovo sa težinom u jajnicima i napuhivanjem je normalno. Mene je koža boljela koliko je bila nategnuta. To sve prođe nakon aspiracije. Držim ti fige da izbjegneš hiper. Savjete znaš - slano, proteini, isosport, …
MilaSt, pa tek drugu betu vadim sutra.
Mislim, naravno, imam ja plan koji ću sutra iznijeti dr ako sve bude ok. Ali polako, pokušavam izgledati koliko toliko normalno da me se ne riješi.BjeliS, danas su klopale i fine klementine.
A sad piju ness, baš im se pije (inače ga pijem tipa 5 puta godišnje).
Za ručak imaju gigantski pagar u pećnici.nada86, hvala!!! Kako si ti?
anchy321, zato imaš ovdje nas. Okruži se podrškom, ovi drugi ti ne trebaju.
Ja sam čitala Nadalicu kad se ta priča sa svekrom dogodila, bila je očajna. A žene na topicu joj nisu vjerovale, mislile su da je trol. A danas se smije svemu tome (iako joj vjerojatno nikad neće biti svejedno), i ima dva mala anđelčića. Budeš i ti za par godina tako plazila jezik svima sa svojim malim todlerima.anavi985, idemo u pobjednički!!!
Znam sve, al da me sad neko pita kako sam, rekla bi da umirem. Bas se osjecam ko 💩.
Nadam se da sam si danas dala zadnji Menopur ikad. Amen. Aleluja.
05.12.2022 💗
Nadalice, JEL ME ZEZAS???? U tolikom sam soku da ne znam triba li ista pisat!! Svaka ti cast!
Mtb ima nas jos ludih ka tu 😎🤣🤣
🤍
Cure iz St, kakve su droge na aspiraciji?
Trebam li šta znat šta mi doli nisu rekli?
Prevrtila sam stare teme, ali nisam iskopala bas puno za Kbc Split.
Zahvaljujem😘Cure iz St, kakve su droge na aspiraciji?
Trebam li šta znat šta mi doli nisu rekli?
Prevrtila sam stare teme, ali nisam iskopala bas puno za Kbc Split.
Zahvaljujem😘
Draga dobre su ,dobro te zamantaju ja bi sva tri puta osjetila 1 ili dva uboda na početku posli bi zaspala koliko me ošine.sad jel to ovisi o kilaži ili šta al svaka koja je bila smenom tako je rekla isto. znači top su.kod kojeg si liječnika ti?
Ajme top, imam 60kg, ako triba smrsavit cu jos koje do utorka!!! 🤣
Koliko si imala aspiriranih folikula? Ja sam kod dr.B. Kažu da je nježne ruke za to 🙂
1 ivf 11 folikula 1 ivf 7 ih a 3 postupak 8 ih imala.netribaš smrsaviti draga hehe.koliko ih ti sada imaš
Za sad 12. Vcrs stoperica u utorak aspiracija. Nadam se da cu ostat na 12, bojim se hipera, sva sam se napuvala, ogromna tezina u jajnicima, nadam se da je to normalno i da ce sve proc u redu🙏
I ja sam se tako osjećala kad sam imala 11.to što si se napuvala to je normalno od inekcija i hormona ipak si se nasopala dosta njizi.Biće to sve u redu draga.drzim fige da ti se oplode do kraja draga.Jel moras i test raditi za aspiraciju
Hvala ti, sve ste jedno veliko ❤
Sutra radim test. Jos mi samo fali da bude pozitivan, sama cu ih iscupat vanka. 🥺🤣
Kod kojeg si ti dr dole?
05.12.2022 💗
Anchy ima viska uvijek, dam ti dvije, jer ipak ima dva oka 💉🤷😂😈
I da mi nikada nismo ni zivjeli s njima jer ja to nisam htjela, mi smo u stanu, ali smo blizu njima nazalost.. ali njoj to ne smeta da se mijesa u sve, dosadno joj u zivotu.. a ta njegova bivsa je isto blizu, svekrva joj nasla stan blizu nas, i obezbijedila joj posao i stalnu radnu vizu. Redovno se ispricaju kad se negdje sretnu.. Njoj najteze pada jer je mm na mojoj strani i ne da da me napadaju... Ali ne poznaje ona mene tako dobro kako misli, ja sam spremna uzeti djecu i otici na drugi kraj svijeta i ne okrenuti se nikada. Pa sad bio mm s nama il ne, na njemu je.
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Pozdrav curke,
MTB čestitam na lipoj beti,samo pozitivno naprid,
4sreća ,ako si u Kbc Split,doktor B ima najnježniju ruku
Nadalica nije ti lako,al si žena zmaj kad je staviš na svoje misto svaki put
Svim curama šaljem puno pozitive i vjeru za uspjeh,jer ne odustajemo do smaka svita :-)
E sad moja situacija,nakon zadnjeg neuspjeha 2 blasticem,s novom m.od 02.03. doktor rekao probati u prirodnom,11.dan jedan folikul od 11mm i sluznica demljine 4,5,pregled 13.dan sve ostalo nepromijenjeno uz još par malih folikula,i sad za 3 dana ponovo pregled.Pretpostavljam da nema jajne stanice u folikulu nego se stvorio od zaostatka hormona od prošle stimulacije,jer da je ima lučila bi progesterom i endometrij bi se zadebljavao.Ali ako se ništa ne promijeni u utorak preskočit ćemo ovaj misec.Jel li se nekom ovako desilo da folikul ne raste pa je vjer cista ili šta li već?
🧔1990.,spermiogram dobar
👩🦰1982.,oper.mioma12.2017g, Amh prije operacije 7.2017g.9.49 a posli 9.2018.,7.40
2018.1mj.prirodni,jedna 6st, beta 0
2018.3mj.stumulirani,9 jajnih st., vraćena 3st i 4st, beta 0
2019.7mj.8 stanica, vraćene dvi 8st,u 10tjednu miss. ab
2020.7mj,Amh 5.68.dobili 3j.s,vraćena jedna 4st, miss ab. u 10.tj,nalaz sindrom down
2021.2mj.,8 stanica, 7 oplođeno, 3 blatociste, 2 vraćene, 1 zamrznuta, beta 2.3
Fet 29.5.blatocista,PUPO❤️Beta 11.6. neg 0.2
Nadalica, plakala sam dok sam čitala tvoje prve postove. Jer te sad već znam i znala sam kroz što prolaziš i da je bol stvarna. A i razumjela sam cure koje nisu vjerovale, jer priča je nevjerojatna.
Ajde ti ostavljaj kore od banane po podu kad svekrva dođe, možda se spotakne i padne na iglu.
Žao mi je TM, njemu je gadno u ovoj priči, ipak mu je ta ludara mama. A ti nju ne možeš promijeniti, žena je ozbiljno luda. Njeno ludilo nema ama baš nikakve veze s tobom, ti si super.
Moje bebe su super, čekaju ručak i tapkaju prstićima nestrpljivo.
anchy321, ne svađa se radi tebe nego radi sebe. Oni kad vrijeđaju tebe, vrijeđaju njega. I on je toga svjestan. Super si se udala.
Ja bih (u dogovoru s mužem) kad krenu pričati o njegovoj bivšoj, počela raspredati priču o svom prvom dečku (izmislila bih ga) i romantičnoj ljubavi koju sam imala s njim i kako nas je život nepravedno rastavio. I završila kako on sad čeka treće dijete sa svojom ženom.
Na kraju bih uzdahnula sjetno i rekla da se prvi pamte.
Doduše, ne znam kakav je tvoj i koliko mu je ovo bolna tema, ovaj moj bi me podržao u toj priči i bio bi skroz flegma.
Aura, mene je toliko mučila ta napuhnutost da sam jedva čekala aspiraciju da se toga riješim (prije sam je se bojala). Ovaj drugi put je bilo lakše, ali sam mala i manje folikula i mislim da su me nježnije stimulirali nego u prvom postupku (u prvom sam na kraju imala 15tak folikula, ali samo 9 jajnih stanica). I da, navijam ti da ti je ovo zadnja stimulacija, i da je tvoj čopor djece u ovoj berbi.
💔💔💔
Kupujem na About you. Znamo li koje je ograničenje? MM se dočepao aplikacije i nabio već 1000 kn
Btw, ja sam naručila preslatku trudničku pidžamu
💔💔💔
Nadalice znači divim ti se, a ni ne znam cijelu priču..ovo malo što si napisala je uzas..stvarno si hrabra žena..vjerujem da bi TM bio uz tebe jer kao sto kazes staje na tvoju stranu..mislim da to većinu njih smeta kad njihov mezimac stane uz svoju ženu, a ne uz njih..ono kao buhuu ja sam te rodila mene trebaš stiti ona ti je niko i ništa..želim ti svu sreću svijeta i da uskoro nađes mir sa svojom obitelji i da uzivate svaki dan ❤️
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Milast nazalost cijela prica je istinita. I to je samo povrsinski sloj onoga sto ona meni radi, ali ja sam jak karakter.
Marta nadam se da ce biti uspjesno ovaj put !
Nije meni problem staviti je na svoje mjesto svaki put, nego mi je dosadilo da se ponavljam stalno, imam ja drugih stvari kojima se trebam baviti, a ona mi to ne dozvoljava jer od nje ne mogu da disem jer se namece cijelo vrijeme.. zamorno je to.. Nadam se iskreno da sam ja jedini baksuz i da vise niko nema takve probleme, jer ja to mogu podnijeti, ne znam kako bi drugima bilo na mom mjestu i nadam se da nikada nece ni saznati 🥰 Ljubac veliki
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
MTB ajmeee kojaa supeer idejaaaa 😂 ma on bi još krenuo pričat jooj da pa sjećam se da si mi za njega pričala 😂 podržo bi me sigurno jer i njemu to užasno smeta i stalno ih opominje 🤦🏽♀️
Na about you ti je ograničenje 1750 kn ja mislim
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Sortiraj odgovore
Najstariji