Jutro cure 🥰
Nymeria meni je isto tako bilo prvih par dana, samo bol u leđima.. cice me tek sad bole, prije toga ništa a u prijašnjim postupcima baš natekle.. ja obično test napravim dva dana prije bete čisto da se pripremim a pošto dr A dosta kasno traži betu mislim da je tad skroz ok da bude bez upitnika. Stvarno navijam za tebe ❤️
Nina još sitno 🥰
Ja cijelu noć sanjala neka sranja i stresove i svaki put me presječe u trbuhu 🙄, kaže muž da sam i njega zviznula u jednom trenu noćas 🙈
Što se tiče komentara bližnjih... Ja sam iskreno jedva dočekala da svakom tko mi je ikad rekao da se opustim kažem da je moj doktor rekao da mi to samo idioti mogu reći. Ja tako inače malo bez srama 😅 a sad kad imam dijagnozu im hladno kažem da, da kad se opustim onda će mi se endometrij odmah zadebljati i jajovod će mi biti prohodan i sve ostalo i onda ahaaa kao pa nismo znali, pa onda se ne pravi doktor! A nekad hladno i pitam a jebote toliko dugo se družimo a nisam ni znala, pa kad si završio/la medicinu? Briga me..
Iako možda i radi tih mojih odgovora 😅 a možda i jer dugo pokušavamo više nitko ni ne pita. Sad mi samo bed pred najbližima koji su cijelo vrijeme podrška jer im još nismo rekli. A moja kuma jedna, tako je draga, ona stalno pita šta kaže doktor, kad idemo opet, pa šalje kako ona i mala kumica drže fige, njoj jedva čekam reći jer se sad baš loše osjećam dok "lažem"
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Nadalica, predivni su ! 😍
Ja: 41g, 1 spontani AB 2019.g., PAI:4G homozigot, AMH: 2,40 pmol/l MM: 39g., Oligozoospermia
1.IVF postupak 3/21(Repromed):Elonva, Orgalutran,Pergoveris,Brevactid; beta: 0.1
17.4. GK 🌲🌲🌲 ( bojažljivo 😇)
Amaranta imam tu knjigu i nikako da se ozbiljnije ulovim čitanja …. ali knjiga je top! Mislim da znam sto cu raditi popodne :)
Lita totalno razumijem, kod nekoliko bliskih osoba sam dozivila da one stvarno misle da je problem sto se ne opustim, od jedne sam dozivila predavanje kako njeni prijatelji godinama nisu uspjevali pa su nakon x god uspjeli i rastali se jer ju m tuče ( ocito misli da mene moj maltretira - sto da zaključim iz toga ) neke misle da se trebam moliti, neke da ako ne ide ne ide … svega ima … ali jednostavno me bas briga! Ja to zelim i dok ne dođem do cilja necu stati, sada iskljucivo na svoj nacin :) Slusam samo vas ( Tj. Osluskujem ) i pokusavam nauciti iz vaših iskustava koliko je moguce!
vuky skroz istina. Dobro si me sjetila, cula sam i pricu da ocito Bog ne zeli da imam jos jedno dijete i zato ne mozemo i da ne forsiramo!! 🤣🤣
Ne znaju one kada mi zacrtamo i krenemo da nas nece nitko zaustaviti u naumu 🥰🥰
Kuzis, morala si prijaviti i zlostavljanje 🤣🤣 sta ljudima sve ne padne na pamet..strasno
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Nadalica ma klinci su 🥰🥰 pazi zagrljaja ❤️❤️❤️
Amaranta ❤️
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Nadalica divni su, ali baš baš ❤️🤩A ovo sa tvojim svekrom, mislim užas užasa, ali to mi je vrh priča, nasmije me svaki put 😂
MTB samoborske kremšnite se jedu vruće, pa naravno, nego kako?! 😋
vuky ma samo ti papaj, bude Vrčić opet smislio dijetu ako ostaneš kod njega 🤪
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Amaranta bas cu naruciti tu knjigu,hvala ❤️
Leica ❤️ Nina92 ❤️
Ruska odbrojavamo skupa s tobom 🙏😘
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Jutro curke!
Prijavljujem svoj drugi simptom, zadnja dva dana spavanje po 12h u komadu, inace volim spavat, ali ovoliko 🙄 sve me boli od toliko spavanja 😑
Nadalice, predivni su, dva velika zagrljaja.
Sta se tice ovih komentara, ljudi koji nam zele pomoc, mozda ne misle nista lose, ali ne mogu ni znati kako je nama, ja sam prestala s ikim osim s mm i sa prijateljicom koja je dobia preslatku curicu putem ivf razgovarati. Najdraze mi je kad mi netko kaze, nisi raspolozena, sta ti je 😤
Meto i manemoj, kako ste danas. Svim curama jedan poljubac saljem ❤️🌹
🤍
Jutro curke, nisam uspjela sve ovaj vikend uhvatiti, ali navijam za sve koje iščekuju..
Leia, nadam se da će kroz koji dan sve proći i da neće biti podsjetnika, samo čisti start..
Nadalica, ti osmjesi su nešto neprocjenjivo.
Ja sam jučer krenula s Estrofemom 3x1 i nadam se FETu svog trodonevnog smrzlića kroz dva tjedna..imam pitanjce što se tiče suplemenata - pijem Novalac Prenatal, E vitamin, Q10, Dvital i Kendural C - ima li išta što bih trebala izbaciti sada?
Mislim da je endometrij do sada bio ok pa nisam počela s ciklom i ananasom, uzv je u četvrtak pa ćemo vidjeti.
Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno
Sortiraj odgovore
Najstariji