Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ruska1986
    14. Ožujak 2021. 14:49

principessa007

Žene drage, stvarno puno znači čitati o vašim iskustvima jer teško je razgovarati s prijateljima koji i sami nisu to prošli. Naravno da ima onih koji pružaju bezuvijetnu podršku, ali teško je i njima dati neki savjet kada ne poznaju materiju.

Molim vas da mi probate pomoći u mojoj dilemi. Nakon jednog ivfa i feta u petrovoj, ne znam da li da nastavim svoj put tamo (imam termin za ivf u 4. mjesecu) ili da se odlučim za privatnu varijantu u poliklinici ivf. Da li ste vi mišljenja da privatnici bolje prilagode terapiju? Znam da se generalno bolje posvete, ako ništa drugo imaju više vremena za svaku pacijenticu od one 3 min koje ti posvete u Petrovoj. Koja su vaša iskustva u odnosu privatnih i bolničkih pokušaja? Mene je najviše strah da ću dobiti istu terapiju kao i zadnji put, a ista mi očito nije odgovarala.

U IVF mozes isto preko HZZOa.. Ja bi probala.. Mozda ti treba neko novo okruzenje, neki novi doktor koji ce sagledati tvoju situaciju malo drukcije..

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    14. Ožujak 2021. 14:49

anchy321

MTB ja sam svasta nasla al onda mi je stekalo i izbacivalo me..kad sam kasnije pokušavala pola toga nije bilo dostupno i odustala sam 🙄

Vjerojatno su žene navalile.
    Moje omiljene hoodice koja mi je bila na wish listi npr više nema.
    Sad ne izbacuje, lagodno biram. Samo nemam ideje...

💔💔💔

Sreca ♥
    14. Ožujak 2021. 14:52

Mtb ja sam tute birala, nekako kontam, stat cu u njih 😎😉

🤍

4 sreća
    14. Ožujak 2021. 14:53

Aura

4 sreća

Aura

4 sreća

Aura

4 sreća

Aura

Cure iz St, kakve su droge na aspiraciji?
    Trebam li šta znat šta mi doli nisu rekli?
    Prevrtila sam stare teme, ali nisam iskopala bas puno za Kbc Split.
    Zahvaljujem😘

Aura

Cure iz St, kakve su droge na aspiraciji?
    Trebam li šta znat šta mi doli nisu rekli?
    Prevrtila sam stare teme, ali nisam iskopala bas puno za Kbc Split.
    Zahvaljujem😘

Draga dobre su ,dobro te zamantaju ja bi sva tri puta osjetila 1 ili dva uboda na početku posli bi zaspala koliko me ošine.sad jel to ovisi o kilaži ili šta al svaka koja je bila smenom tako je rekla isto. znači top su.kod kojeg si liječnika ti?

Ajme top, imam 60kg, ako triba smrsavit cu jos koje do utorka!!! 🤣
    Koliko si imala aspiriranih folikula? Ja sam kod dr.B. Kažu da je nježne ruke za to 🙂

1 ivf 11 folikula 1 ivf 7 ih a 3 postupak 8 ih imala.netribaš smrsaviti draga hehe.koliko ih ti sada imaš

Za sad 12. Vcrs stoperica u utorak aspiracija. Nadam se da cu ostat na 12, bojim se hipera, sva sam se napuvala, ogromna tezina u jajnicima, nadam se da je to normalno i da ce sve proc u redu🙏

I ja sam se tako osjećala kad sam imala 11.to što si se napuvala to je normalno od inekcija i hormona ipak si se nasopala dosta njizi.Biće to sve u redu draga.drzim fige da ti se oplode do kraja draga.Jel moras i test raditi za aspiraciju

Hvala ti, sve ste jedno veliko ❤
    Sutra radim test. Jos mi samo fali da bude pozitivan, sama cu ih iscupat vanka. 🥺🤣
    Kod kojeg si ti dr dole?

Ja sam bila sva tri puta kod dok Marušić topla doktorica skroz i sve objasni.Sretno draga tu smo jedna za drugu😘

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    14. Ožujak 2021. 14:54

MilaSt

Mtb ja sam tute birala, nekako kontam, stat cu u njih 😎😉

Ne volim kad nogavice imaju lastik na dnu  A obično ili imaju to, ili su kratke nogavice.
    Uzela sam jednu hoodicu, ta će valjda biti ok.

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    14. Ožujak 2021. 14:58

Naravno da sam našla i dvije haljine od po tisuću kuna koje mi se sviđaju 
    Odbijam platiti haljinu kao stimulaciju 

💔💔💔

Tuma
    14. Ožujak 2021. 15:02

Andela111

https://ibb.co/Czq4TJCSad se valjda vidi, a ujutro radim, sorry sto vas maltretiram…. 😊

Sjenica se vidi, sad prati idućih dana hoće li tamniti, držim fige 🤞😊

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

sbjelisi
    14. Ožujak 2021. 15:07

Andela111

https://ibb.co/Czq4TJCSad se valjda vidi, a ujutro radim, sorry sto vas maltretiram…. 😊

Vidiiiiim jee!! Danas ti je 9dpo ili? U, to je full rano

oharascarlett14@gmail.com

4 sreća
    14. Ožujak 2021. 15:07

Marta82

Pozdrav curke,
    MTB čestitam na lipoj beti,samo pozitivno naprid,
    4sreća ,ako si u Kbc Split,doktor B ima najnježniju ruku
    Nadalica nije ti lako,al si žena zmaj kad je staviš na svoje misto svaki put
    Svim curama šaljem puno pozitive i vjeru za uspjeh,jer ne odustajemo do smaka svita :-)
    E sad moja situacija,nakon zadnjeg neuspjeha 2 blasticem,s novom m.od 02.03. doktor rekao probati u prirodnom,11.dan jedan folikul od 11mm i sluznica demljine 4,5,pregled 13.dan sve ostalo nepromijenjeno uz još par malih folikula,i sad za 3 dana ponovo pregled.Pretpostavljam da nema jajne stanice u folikulu nego se stvorio od zaostatka hormona od prošle stimulacije,jer da je ima lučila bi progesterom i endometrij bi se zadebljavao.Ali ako se ništa ne promijeni u utorak preskočit ćemo ovaj misec.Jel li se nekom ovako desilo da folikul ne raste pa je vjer cista ili šta li već?

Marta82

Pozdrav curke,
    MTB čestitam na lipoj beti,samo pozitivno naprid,
    4sreća ,ako si u Kbc Split,doktor B ima najnježniju ruku
    Nadalica nije ti lako,al si žena zmaj kad je staviš na svoje misto svaki put
    Svim curama šaljem puno pozitive i vjeru za uspjeh,jer ne odustajemo do smaka svita :-)
    E sad moja situacija,nakon zadnjeg neuspjeha 2 blasticem,s novom m.od 02.03. doktor rekao probati u prirodnom,11.dan jedan folikul od 11mm i sluznica demljine 4,5,pregled 13.dan sve ostalo nepromijenjeno uz još par malih folikula,i sad za 3 dana ponovo pregled.Pretpostavljam da nema jajne stanice u folikulu nego se stvorio od zaostatka hormona od prošle stimulacije,jer da je ima lučila bi progesterom i endometrij bi se zadebljavao.Ali ako se ništa ne promijeni u utorak preskočit ćemo ovaj misec.Jel li se nekom ovako desilo da folikul ne raste pa je vjer cista ili šta li već?

Hvala draga, išla sam bila prvi put kod njega na konzultacije i neznam zašto nije mi lega doktor nikako imala sam osjećaj kao da me želi otpepati eto tako nekako.Mrko me gledao priko oka,možda je takav neznam ali nisam mogla ostati kod njega kad mi je takav dojam ostavia neto je uša u ordinaciju.Zato sam prišla u doktorice Marušić

sbjelisi
    14. Ožujak 2021. 15:08

Ja nikad cula za About you dok vi niste pocele tandrkati ovdi o tome. 😂
    Debela sam i nema vajde shoppingirat. 😎

oharascarlett14@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.