Jutro curke!
Prijavljujem svoj drugi simptom, zadnja dva dana spavanje po 12h u komadu, inace volim spavat, ali ovoliko 🙄 sve me boli od toliko spavanja 😑
Nadalice,predivni su, dva velika zagrljaja.
Sta se tice ovih komentara, ljudi koji nam zele pomoc, mozda ne misle nista lose, ali ne mogu ni znati kako je nama, ja sam prestala s ikim osim s mm i sa prijateljicom koja je dobia preslatku curicu putem ivf razgovarati. Najdraze mi je kad mi netko kaze, nisi raspolozena, sta ti je 😤
Meto i manemoj, kako ste danas. Svim curama jedan poljubac saljem ❤️🌹
E ja isto puno spavam... Jučer i po danu što inače Nikad ali Nikad ne radim.. samo zacorila 😅.. i navečer u 9 već gotova.. samo se ujutro jako rano budim zato.. meni i dalje muka.. nis ne jedem, smršavila 2 kile.. svekrva uvjerena da moram jesti poslala jučer roštilj, krumpire, salatu i francusku (sve moje omiljeno) najela se ja, svi sretni, slikaju me kako jedem 😂😂 e kako sam fasovala kasnije ajmeeeee.. danas sam na opet na svom ljubljenom dimceku 😂. Još idemo na roštilj poslijepodne, ja ću doma pojesti sendvič prije 🙈
A smedjarim i dalje. 3 puta ne kad odem na WC, dva puta da.. i tako u krug 🙄🙄🙄
Kako je tebi?
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
😂😂😂 moram podijeliti s vama kakvo dijete durljivo od muža imam! ( Da, postavlja se pitanje zašto idem u ovaj postupak kad već imam todlera doma..😂) uglavnom, počeo pričat o imenima potencijalnim i onda, za svaki slučaj, provjerio da je sigurno da će dijete nositi njegovo prezime, a ne moje djevojačko. Pa se nadovezao da neće djeca biti prijavljena na hzzo preko mene, nego preko njega, jer ako već stan glasi na mene, onda će to bit njegova beba. Sad se duri jer mu se smijem. 😂 Al ipak će me odvest na kavu dok je sunca..😂
Ja: 41g, 1 spontani AB 2019.g., PAI:4G homozigot, AMH: 2,40 pmol/l MM: 39g., Oligozoospermia
1.IVF postupak 3/21(Repromed):Elonva, Orgalutran,Pergoveris,Brevactid; beta: 0.1
17.4. GK 🌲🌲🌲 ( bojažljivo 😇)
Women_name da nije puppp u pitanju? https://www.zdravobudi.hr/clanak/929/pruriticke-urtikarijalne-papule-i-plakovi-u-trudnoci
Andela ja ne vidim crticu, ali ti se stvarno rano testiras cijelo vrijeme... Najbolje sutra s mullerom, držim fige🤞
Nadalica 😍😍
MTB pa moraju biti tople prave samoborske😍😍 joj kako bih ja sad jela kremsnite.... Nisam ih jakooo dugo jela i zadnjih mjesec dana mi se tako jedu, a izbjegavam dok sam trudna...
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Lucyn sto je najgore, koliko jedem bi trebala biti deblja, a ja mrsavim! biti ce siofor, pa tsh 1.5 prvi put u zivotu i setam sa psom 10km minimalno pa potrosim....
me znam cu kod njega, be zbog njega nego pristup a u Petrovoj- hocu da me gledaju ko covjeka, me na traci samo ... i nismo nista dogovorili vezano uz terapiju- to mi isto vise me pase! nikom vise me vjerujem bez arguments and evidence...
Nadalice divni su, prekrasni smješkići 🥰🥰❤️💙
Emma Peso je vrh, mrcina jedna 🥰🥰🥰🥰❤️
Amaranta 🤗❤️ da ti bude uspješan i dobitan naredni postupak 🥰🥰🥰
MilaSt i ja spavam kao panda, znači 12 sati odvalit u komadu mi je ništa 🙈🙈 inače sam uvijek voljela spavati ali da se jedva budim u 10, pola 11 dok sam kod kuće, pa to nema nigdje. Ali zato navečer nemogu zaspati do neznam kojeg doba noći, pa gledam filmove.
Sinoć sam imala užasan proljev, joooj trčala sam svakih pola sata u wc i film koji traje 2 sata smo gledali 4 sata jer eto 🙈🙈🙈🙈
A noćaš sam sanjala da sam krvarila u lokvama i da me tako jako trbuh bolio. Probudila sam se usred noći i prestravila kada sam shvatila da me zapravo stvarno trbuh boli... I to baš ono kao da sam dobila M. Odem na wc i hvala bogu nema ništa ali me bol baš satrala. Popila sam paracetamol i legla ponovo i zaspala. I sad ništa više... Baš sam se unervozila. I danas i jučer nema mučnina, bar nešto.. 😁
endometrioza
Women_name da nije puppp u pitanju?https://www.zdravobudi.hr/clanak/929/pruriticke-urtikarijalne-papule-i-plakovi-u-trudnoci
Andela ja ne vidim crticu, ali ti se stvarno rano testiras cijelo vrijeme… Najbolje sutra s mullerom, držim fige🤞
Nadalica 😍😍
MTB pa moraju biti tople prave samoborske😍😍 joj kako bih ja sad jela kremsnite…. Nisam ih jakooo dugo jela i zadnjih mjesec dana mi se tako jedu, a izbjegavam dok sam trudna…
Neznam stvarno 🤷♀️ samo se nadam da nije kolestaza. A cekat ću utorak pa ću vidjet kj će mi rec tamo doktori, ali užas baš je nelagodno, a prek noći počelo svrbit . Još mi muž radi popodne, moram si ic sutra kupit neku kremicu bez kemija da mi bar malo olaksa.
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
BijeliS❤️ Kako si ti? Prosla depra nakon negativne bete?
Hej, okej sam, mora covjek dalje, nema druge 😋
Tesko mi je to, kao i svim curama. Nekad pomislim da vise nenmogu ostati T i tako. Vrijeme je stiskavac i onda to sve ne bude ugodno. Ali izduram ja to, stalno neka akcija pa imam dojam da se nesto dogadja.
Nego pored toga stalno neke nelipe stvari se dogadjaju pa tako.. Malo me stisne depra. Ali borba non stop, nema predaje! 😋
oharascarlett14@gmail.com
Jutro curke!
Prijavljujem svoj drugi simptom, zadnja dva dana spavanje po 12h u komadu, inace volim spavat, ali ovoliko 🙄 sve me boli od toliko spavanja 😑
Nadalice,predivni su, dva velika zagrljaja.
Sta se tice ovih komentara, ljudi koji nam zele pomoc, mozda ne misle nista lose, ali ne mogu ni znati kako je nama, ja sam prestala s ikim osim s mm i sa prijateljicom koja je dobia preslatku curicu putem ivf razgovarati. Najdraze mi je kad mi netko kaze, nisi raspolozena, sta ti je 😤
Meto i manemoj, kako ste danas. Svim curama jedan poljubac saljem ❤️🌹
E ja isto puno spavam… Jučer i po danu što inače Nikad ali Nikad ne radim.. samo zacorila 😅.. i navečer u 9 već gotova.. samo se ujutro jako rano budim zato.. meni i dalje muka.. nis ne jedem, smršavila 2 kile.. svekrva uvjerena da moram jesti poslala jučer roštilj, krumpire, salatu i francusku (sve moje omiljeno) najela se ja, svi sretni, slikaju me kako jedem 😂😂 e kako sam fasovala kasnije ajmeeeee.. danas sam na opet na svom ljubljenom dimceku 😂. Još idemo na roštilj poslijepodne, ja ću doma pojesti sendvič prije 🙈
A smedjarim i dalje. 3 puta ne kad odem na WC, dva puta da.. i tako u krug 🙄🙄🙄
Kako je tebi?
Drzim fige da smedjarenje prodje cim prije ali cini mi se da se i ne brines vise oko toga to mi je drago 🍀❤️❤️🤗 a mucnine.. Dobro je dok imas jelo koje moze proc 🙃
Sto se tice spavanja.. Jucer odn16h sam spavala do 9, onda mi muz dao jestnu krevetu pojela i spavala do 6, pojela kekse suhe i spavala do sad.. On ulazi svako 2 sata provjerava jel disem 🙄
Neznam jel ovo normalno al cini mi se da mi je manje muka ako ne ustajem iz kreveta... Pa dok uspjevam tako cu...
Pozdrav curee evo da se malo i ja oglasim nakon manje stanke
Nadam se da ste mi sve manje više dobro
Kod mene nema neke novonastale zanimljive situacije, dragi danas evo počinje prvi dan raditi bez tezeg opterecenja ia za 2 tj. kontrolica. Ja cekam 30.4. pregled u Petrovoj i to je to.
Sanjasss ne znam jesi li sta pisala dosad nisam baš bila aktivna zadnjih tjedan dana, zanima me kako kod vas napreduje situacija, da li ste bili na konzultacijama?
Svima velika pusaa
•👩🏻30 svi nalazi uredni, AMH 14.4 pmol/L
vitamin D 25000
planirana korekcija maternice (histeroskopija, Petrova).
•🧔🏻 28 g. Teška azoospermia, nepoznat uzrok
12/22 otkriven hashimoto