Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    14. Ožujak 2021. 13:39

MilaSt

Ne smunjan u tvoju drugu betu ni najmanje! Zato i pitam da li si dog 😎🌹❤️

Toliko sam optimistična da me strah.
    Nije prirodno biti ovoliko optimističan, pogotovo nakon prošlog iskustva.
    Dodatno, u prošloj trudnoći sam bila puno puno rezerviranija, brojala sam dane do sigurnijih tjedana.
    A u ovoj samo što kolica nisam kupila i rezervirala djeci mjesto u vrtiću (u koji će krenuti tek sa 3 godine). 
    A još nije ni potvrđena klinička trudnoća (kucanje srca). Pukla sam.

💔💔💔

Anči 💕
    14. Ožujak 2021. 13:42

Nadalice ajme kakva grozna ženaa..svaka cast sto si se izborila sa svim tim.. ❤️ a cuj ako ce tvoj umrijet od raka jer ne kuhas svaki dan onda ce i moj..al ti bar imas opravdan razlog meni se samo neda 😂

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

petra30
    14. Ožujak 2021. 13:46

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

MilaSt

Ne smunjan u tvoju drugu betu ni najmanje! Zato i pitam da li si dog 😎🌹❤️

Toliko sam optimistična da me strah.
    Nije prirodno biti ovoliko optimističan, pogotovo nakon prošlog iskustva.
    Dodatno, u prošloj trudnoći sam bila puno puno rezerviranija, brojala sam dane do sigurnijih tjedana.
    A u ovoj samo što kolica nisam kupila i rezervirala djeci mjesto u vrtiću (u koji će krenuti tek sa 3 godine).
    A još nije ni potvrđena klinička trudnoća (kucanje srca). Pukla sam.

Ma nisi pukla😂, sretna si❤️! A imas i razloga biti🥰

Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
    Mm-37- normo✓
    Radimo na bebi 3 godine.
    HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
    IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
    16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
    Ostalo 6 🐧❤️
    Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
    5-12tt hematom+mirovanje
    12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖

Nadalica
    14. Ožujak 2021. 13:46

Mtb da sam barem slagala bilo bi i meni lakse jer s takvim necim se nositi je ludilo i najgore je sto ne mogu podijeliti s nekim to jer me iskreno sramota to nekome ispricati.. evo vec 2 dana se opet svadjam s njom, pretesko mi je zbog mm, kako se borim sa psorijazom koja je otisla i na kosti, koristim sada sprice kao sto vec znas, svekrva je nasla na google neku dijetu koja kao lijeci psorijazu, pa mi sada dosadjuje s tim da se trujem spricama kada sam sama kriva sto to imam jer se ne hranim pravilno i da trebam da drzim tu njenu google dijetu i da ne uzimam vise sprice. I naravno moram prestati pusiti jer je to glavni uzrok psorijaze kaze dr.mr. svekrva. To je inace genetski nasljedjena bolest ali ona ne shvata da valjda ljekar zna bolje od nje. Samo trazi razlog za svadju dok ja jedan dan ne poludim i ubodem je onom svojim spricom direkt u oko ko je jebe. Vrlim vas ❤️ kako su mi bebice? Jel jos jedu narandze ? 

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

Nadalica
    14. Ožujak 2021. 13:47

Anchy hos jednu spricu i za svoju ? 😂😂😂💉💉💉 Boc boc svekrva 😈😈

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

4 sreća
    14. Ožujak 2021. 13:51

Aura

4 sreća

Aura

4 sreća

Aura

Cure iz St, kakve su droge na aspiraciji?
    Trebam li šta znat šta mi doli nisu rekli?
    Prevrtila sam stare teme, ali nisam iskopala bas puno za Kbc Split.
    Zahvaljujem😘

Aura

Cure iz St, kakve su droge na aspiraciji?
    Trebam li šta znat šta mi doli nisu rekli?
    Prevrtila sam stare teme, ali nisam iskopala bas puno za Kbc Split.
    Zahvaljujem😘

Draga dobre su ,dobro te zamantaju ja bi sva tri puta osjetila 1 ili dva uboda na početku posli bi zaspala koliko me ošine.sad jel to ovisi o kilaži ili šta al svaka koja je bila smenom tako je rekla isto. znači top su.kod kojeg si liječnika ti?

Ajme top, imam 60kg, ako triba smrsavit cu jos koje do utorka!!! 🤣
    Koliko si imala aspiriranih folikula? Ja sam kod dr.B. Kažu da je nježne ruke za to 🙂

1 ivf 11 folikula 1 ivf 7 ih a 3 postupak 8 ih imala.netribaš smrsaviti draga hehe.koliko ih ti sada imaš

Za sad 12. Vcrs stoperica u utorak aspiracija. Nadam se da cu ostat na 12, bojim se hipera, sva sam se napuvala, ogromna tezina u jajnicima, nadam se da je to normalno i da ce sve proc u redu🙏

I ja sam se tako osjećala kad sam imala 11.to što si se napuvala to je normalno od inekcija i hormona ipak si se nasopala dosta njizi.Biće to sve u redu draga.drzim fige da ti se oplode do kraja draga.Jel moras i test raditi za aspiraciju

Anči 💕
    14. Ožujak 2021. 13:53

Nadalica žao mi je stvarno sto kroz sve to prolazis..i moja se tako mješala u sve dok smo zivjeli s njima al MM stvarno nikad nije dao na mene i već je znao po mom raspoloženju da je opet bio neki show i odma je to riješavao..makar je meni bilo glupo u tom trenutku da se on dtslno svađa sa svojom mamom zbog mene...al zato sad redovno kad smo kod njuh na kavi otvore temu njegove bivše i pričaju o tome kako je on nju htio ženit i imat dijecu s njom i bla bla..s tim da je on tad bio klinac od 14 godina..realno nije imao pojma o čem priča..a mi smo već 10 godina zajedno..rekla sam mu sljedeći put kad to spomenu ja se ustajem i idem kući i mislim da me više neće vidjet...

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    KBC Osijek
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

petra30
    14. Ožujak 2021. 13:54

Ajme dok procitam takve stvari o svekrvama i drugim dežurnim dušebrižnicima odma sam nervozna. To vise kaj stvarno vjerujem da je tako jer mi sestra ima slicnu situaciju i bore se za svoj mir na dnevnoj bazi. 😒 A kaj se tice price o MPO-u i okolini, mi otkad smo rekli bliznjima kak stvari stoje, stvarno imamo podrsku. Samo muzevoj sestri nikak nije jasno zasto idemo doktorima obzirom da su nam svi nalazi zasad ok. I svaki puta kad se spomene ta tema, ona pita isto 🙈,a nakon toga dobivam poruku na mobitel da tekstom molitve za zacece. 

Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
    Mm-37- normo✓
    Radimo na bebi 3 godine.
    HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
    IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
    16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
    Ostalo 6 🐧❤️
    Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
    5-12tt hematom+mirovanje
    12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖

Anči 💕
    14. Ožujak 2021. 13:54

Nadalica

Anchy hos jednu spricu i za svoju ? 😂😂😂💉💉💉 Boc boc svekrva 😈😈

Daj ako imaš viška 🙏🙏😂😂

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    KBC Osijek
    ⏯️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    14. Ožujak 2021. 13:56

anchy321

Nadalice ajme kakva grozna ženaa..svaka cast sto si se izborila sa svim tim.. ❤️ a cuj ako ce tvoj umrijet od raka jer ne kuhas svaki dan onda ce i moj..al ti bar imas opravdan razlog meni se samo neda 😂

Zato moj uglavnom sam sebi kuha (a onda i meni). Ne vjeruje kuji da bi ga održala živim 
    (a i fantastično kuha, pa mu se ja ne petljam )

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.