anchy321, bolje da je to provalila njegova nego tvoja.
A sinek naravno da je savršen, ti drolja si ga pokvarila.
Nego, jesi li provjerila je li svekar raspoložen za donaciju : Nadalica : (nadam se da znaš tu priču?)
Nymeria., fuj. Kremšnite se jedu fino ledene.
Hvala za preporuku za palačinke, mljac.
stani, mene ovaj put zatvor baš dosta muči. Jučer sam odlučila zasjesti sat vremena na školjku i pustiti prirodi da napravi svoje. Upalilo je. Bez napinjanja, bez ničeg, samo je u jednom trenutku krenulo.
Ne znam jesam li imala sreće ili što.
Nina92,
*,Women_name.*, mislim da je netko ovdje pisao da joj je sestra? imao taj trudnički svrab i da je to normalno... ne sjećam se detalja...
Nadalica, divni su
💔💔💔
Amaranta, opraštam ti što ti je ona bezvezna BjeliS draža od mene. Da, znam za knjigu, već sam je poklanjala ljudima.
Lita.1234, ovo je situacija gdje trebaš naći tko te može podržati u ovom putu i okružiti se takvim ljudima. Za druge prihvatiti da jednostavno nemaju takvog kapaciteta. Npr, ja sam u prošlom postupku rekla samo prijateljici koja je prošla kroz MPO priču, i ona se nije pokazala kao dobar izbor - totalno nerazumijevanje, nepodrška, zanemarivanje (nakon što sam ja s njom prošla cijelu njenu priču). S druge strane, sad sam rekla dvjema prijateljicama koje nisu bile u MPO i nevjerojatno je koliko su tu uz mene.
BjeliS, Lucyinthesky, Tuma, fuj vruće kremšnite.
Dia85, ne moraš ništa izbaciti, super kombinaciju piješ. Izbacuješ tek kod FETa.
💔💔💔
MilaSt, oooo, znam kako je. Provela sam vikend spavajući, sad sam se digla iz kreveta i opet mi se spava.
Inače, što se spavanja tiče, i u prošloj trudnoći sam puno spavala i onda sam to proučavala. Navodno je to baš jako često u prvom tromjesečju jer sad malo parazitići najviše kradu od nas. Naše tijelo radi čudo da transformira tu malu nakupinicu stanica u bebu, i zato nam treba više odmora i više spavanja. U prošloj trudnoći nisam mogla objesiti jednu turu robe iz mašine bez odmora. Sad još nisam na toj razini, ali bila sam jutros na placu (nakon što sam odspavala poštenu rundu po noći), vratila se doma i otišla na spavanac.
blacksheep, hahahahhaa, zabavan ti je todler.
Mome je s druge strane tak svejedno čije će prezime imati, čije će gene imati, ... Što ja rodim, on će odgajati, ostalo nije njegova briga. I za ime, već vidim da ću mu ja dati listu, pa će on odabrati. Iako, možda me iznenadi. Nije tip koji će se baviti tom temom do tamo pred porod.
Alice Super da se muž polako oporavlja.
💔💔💔
Cure kratko da mahnem. Ne stignem vas pratiti koliko pišete 😅 nisam popratila sve sretne vijesti. Vidjela sam betu od MTB, čestitam 💗
Woman name vidim da se mučiš s kožom. Ja sam u trudnoći imala grozan "napad" atopijskog dermatitisa, barem su rekli da je to. Znači grozni osip koji se spojio u ogromne fleke u području oba kuka, s unutarnje strane koljena i laktova. Do trudnoće sam znala tako u ljeti samo kratko imati osip kod kukova. A u trudnoći horor. Dermatologinja je rekla da je zbog trudnoće i pada imuniteta... pomogli su mi oblozi od čaja hrastove kore.
Inače, mi smo dobili nalaze. Mm više nema enterokok. Nalaz mu je čist. Al ja ga imam i dalje. 😕 Terapija mi je bila propisana po njegovom antibiogramu jer je na mom bio samo ampicilin. A imam alergiju na penicilin. I nisu znali što da mi daju.. a sad evo opet samo ampicilin naveden. Momentalno sam pala u depru kad sam to vidjela. Ovo je već 4.mjesec da nasckoči ta bakterija. U utorak idem ginu.
Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
Mm 37 - svo ok
Borba za bebu no2
1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0
Bjelis , stvarno ti od srca zelim da vrlo vrlo brzo postanes mama,sogurno ce biti, zdrava si ….veruj cvrsto i desice se…. ja sam inace ekstra osetljiva i sto puta se slomim ali samo je jedan cilj….uskoro❤️…😎
Andela nema predaje 😋💪❤
oharascarlett14@gmail.com
Cure iz St, kakve su droge na aspiraciji?
Trebam li šta znat šta mi doli nisu rekli?
Prevrtila sam stare teme, ali nisam iskopala bas puno za Kbc Split.
Zahvaljujem😘Cure iz St, kakve su droge na aspiraciji?
Trebam li šta znat šta mi doli nisu rekli?
Prevrtila sam stare teme, ali nisam iskopala bas puno za Kbc Split.
Zahvaljujem😘
Draga dobre su ,dobro te zamantaju ja bi sva tri puta osjetila 1 ili dva uboda na početku posli bi zaspala koliko me ošine.sad jel to ovisi o kilaži ili šta al svaka koja je bila smenom tako je rekla isto. znači top su.kod kojeg si liječnika ti?
Ajme top, imam 60kg, ako triba smrsavit cu jos koje do utorka!!! 🤣
Koliko si imala aspiriranih folikula? Ja sam kod dr.B. Kažu da je nježne ruke za to 🙂
1 ivf 11 folikula 1 ivf 7 ih a 3 postupak 8 ih imala.netribaš smrsaviti draga hehe.koliko ih ti sada imaš
Za sad 12. Vcrs stoperica u utorak aspiracija. Nadam se da cu ostat na 12, bojim se hipera, sva sam se napuvala, ogromna tezina u jajnicima, nadam se da je to normalno i da ce sve proc u redu🙏
05.12.2022 💗
Jutro cure
Mene od jučer baš dosta svrbi koža, i na lijevoj i desnoj strani trbuha imam male prištiće 🤦🏻♀️ svrbi me i leđa, trbuh, ruke. U utorak idem ujutro u TA u Petrovu pa ću im rec, nadam se da će mi izvadit jetrene da vidim jel problem u njima, nečem od lijekova (ovo kj novo pijem je kendural c i roidakal, ponovo utrogestan), il je hormonski. Najvažnije mi je da isključim te povišene jetrene. Zadnji put sam vadila negdje u 20 tt kod hospitalizacije zbog dijabetesa, tad su rekli da je sve dobro. Joooj taman prestali svi bolovi, sad nkj novo, ja u ovoj trudnoći baš sve moram isprobati. Inače imam osjetljivu kožu, ali ovo je baš baš za poludit 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Jesi mozda mijenjala prasak ili omeksivac? I to zna bit..
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Alo TRUDNICE SPAVALICE 😎
Sinoc sam nadobudno krenula pogledat film, kao spavala sam noc prije 12h, pogledala sam nekakvih 15min filma. Noćas 13h 😨. Najveci mi je problem sto se dignem slomivena iza tog spavanja, sve me boli 😒 ali ok izgurat cemo. Mori me jedino sto je sutra radni dan i sto ne znam kako cu se dignit 🤣🤣 Sanjich da li povracas ili samo mucnine? Mtb kako si ti? Jesi uzv dog? Manemoj jako mi je zao radi smedarenja i znam tocno kako se osjecas! Uff nadam se da ce ti proci ubrzo! Jeli se bar malo smanjilo?
Andela nazalost nizak amh je problem, rezetva jajnih stanica je mala, i kakve su kvalitete te sto su ostale to je pitanje... U mom potpisu nije sve, bila sam na 3 stimulirana i 2prirodna. 3 puta nazalost nisam dosla do transfera a u ova dva, jednom oplodena jedna idealna stanica, a u drugom dvije losije. Nazalost nikako se nije uvatilo. Bila sam na vise mjesta trazit misljenje.. svi to prepisuju menopauzi kroz koju godinu. Koji je uzrok, nitko ne zna. Ja npr ovolacije nisam imala, a menstruaciju bi normalno dobila. Prosle godine sam imala prirpdnu trudnocu, koja nazalost nije dobro zavrsila, predpostavka svij je upravo losa jajna stanica.... Ali tko zna..Nemoj se predavat i moras bit spremna na borbu, ne znam da li ti je ovo prvi postupak, znam da si osjetljiva da ti bilo tko nesto kaze, ali te izjave su ti najmanji problem. Hrabro moras koracati!
🤍
Ruska1986: kad sam radila aih, onda mi je dao utrice 3x1 i vec tad bas zatvor, a sad 3x2 i jos ovo sve dodatno, ja sa wc nisam dobra izasla 😞 napuhnutos jos uvijek bas strasno.
Pokusat cu sa limunom, ali imala sam vece probleme sa hemeroidima i sad ovaj zatvar, strasno ..strah me wc-a😔
Andela111: najblizi nekad kazu tako teske rijeci da nisu ni svjesni toga, budi jaka! 🤗
U potpunosti te kuzim! Meni je svaki odlazak na wc smrt kad se sjetim procedure koju moram proc zbog mojih vanjskih stanara🙆🏻♀️ doslo je do te mjere da cu si ic kupit neke cepice il nest jer ovo nema smisla
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sortiraj odgovore
Najstariji