Drage moje, nakon što sam više puta selektivno čitala samo neka poglavlja knjige "Žensko tijelo, ženska mudrust" dr. Christiane Northrup, napokon sam od ranog jutra počela čitati zaozbiljno od početka (dobila sam ju za Valentinovo od svoje (naj)bolje polovice 🤗), i nakon samo nekoliko uvodnih poglavlja baš jako mislim na vas cure (razmišljam je li ju pročitala Nikitta, mislim MTBica sigurno je, voljela bih ju preporučiti Bozmi, možda bi MISS pronašla neke odgovore na svoja pitanja, Magnoliji bi se svidio holistički pristup doktorice. .. I tako dalje).
Ne pišem puno, jednostavno sam svaki dan u zaostatku s čitanjem, ali ova grupa baš jako puno znači i svaki dan proživljavam zajedno s vama (BAJO1 čestitam ti na princezici ❤️, MTBica, Nina92, Meto 🤗🤗🤗 MaloTele, manemoj, Marinela87, Sanjich, D_Štoperica ❤️🎉). Eto, sve vas jako vrlim (Bjelis mrvicu jače). Pročitajte knjigu 😘
btw, riješila sam se Cina i uskoro prijavljujem postupak, napokon 😉
Ja 84.,endometrioza, loše stanice;
M. M. 77., 193 cm, ali asthenozoospermia
Pokušavamo 9 god., nikad ništa.
3/17. AIH, 5/17. AIH;
10/17. LPSC (endometrioza), 3/18. HYSC (polip, septum + LPSC);
9./18. AIH, 11./18. AIH;
9./19. ICSI-bhcg 0;
2./20. ICSI-bhcg 0.
10./20. IVF prirodni - otkazan (CIN)
https://sansazaroditeljstvo.org.rs/mislite-da-znate-ali-ne-znate-kako-je/
Uf!
iskreno meni je bas drago da sam bila na obje strane !! Jedna od onih koji su govorili nismo ni planirali, dogodilo se. I sada se vec skoro 2 godine ne moze dogoditi, i krecemo za par dana sa pik pik! I drago mi je da vise cijenim svoju djecu i dijete koje ce doci nadam se uskoro.
Slazem se s tobom, mozes se poistovijetiti i sa jednom stranom i sa drugom. Ja, nazalost, nisam mogla… Jer nakon 3 godine pokusavanja, meni nije bilo nista gore nego kad bi mi rekli:opusti se! To mi je najmrza recenica bila… Ja sam se bas nasla u ovom tekstu. Doduse,
Slazem se, uzas. Potpisujem svaku rijec. Mogu misliti kako ti je bilo i drago mi je da si brzo uspjela. I curama koje nemaju djecu a kojima frendice i obitelj ne kuze i stalno pa kada cete, ma sigurno cete uspjete, ma to je sve glava itd.. uzas! Meni je svekrva neki dan rekla jer zna da zelimo jos djece kao da sigurno je stvar u mom kuhanju i da bi trebala to sve malo kako ona kuha .. haha pa da je klepis eto..Moja najbolja frendica sa kojom stvarno dijelim sve je uz mene al ne razumije ni malo. Jer njena teorija je ako imam dvoje djece da je sigurno sve ok i da je samo stvar u mojoj glavi, i da se moramo opustiti. A kad mi jos pocne pricati da ne zna kako bi ona da je u toj situaciji jer su ona i muz ocito jako kompatibilni jer cim se poseksaju i odluce da zele uspiju iz prve *imaju troje.. onda mi dodje da vristim jer sad ispada da nisam ni kompatibilna sa muzem 🙄🙄🤣 A nikome ne padne na pamet da je mozda jer imam jedan jajovod pa su mi automatski sanse 50 posto manje jer imam svaki drugi mjesec da ostanem trudna, a drugi mozda nije prohodan itd..
volim ju i sve bi dala za nju al jednostavno kad vidis da ljudi ne razumiju onda im prestanes govoriti o tome. npr nisam joj rekla da cekam za par dana menstr i pocinjem sa postupkom jer se jednostavno ne osjecam tako da joj kazem nego sam rekla da cemo za par mjeseci tek krenuti kada malo prodje vremena da sve obavim u miru..
ugl.. drzite se sve cure i bit ce ok. I ne morate sw opustiti 🤣🤣
ugl sutra idem u ivf po lijekove i protokol 🥰🥰 bas me zanima kakav me protokol ceka.
sori na pisanju i greskama malo zurim 😘
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Ne znam sta da prokomentarisem za majku koja je takav komentar ostavila, ali opet nije sve tako crno, nisu predlozili svekra kao meni da me on oplodi 🤷😂 ja sam morala staviti ovu slikicu od jutroshttps://ibb.co/sFCcQ3f i hvala cure koje ste prokomentarisale ove slatkise, da vas ne nabrajam svaku posebno, ovi slatkisi su zahtjevni, tako da ne stignem vise kilometarske komentare pisati.. vrlim vas sve ❤️🥰
Ajmeee 🤦🏽♀️🤦🏽♀️
Klinci su med medeni 😍
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Vezano za mame, svekrve i sve pune mudrosti..
Ulozote svoje napore da mozete staviti prst u uvo kada laprdaju gluposti. SAMO u tu jednu stvar, sve napore!! Ako uspijete, rjesili ste puno problema i slobodan ste čovjek 😋😁😉🍻
Ja se jos uvijek trudim.. Ali mislim da je vrijedno.
Druga opcija je izbjegavanje ljudi i situacija, koliko je moguce 😋 ✌ I to vjezbam.
Ovo je moj zivot i ja sam glavni i odgovorni redatelj. Ostali neka odbiju. 😁😎😘
To vam je za trening.
Amaranta mislim da cu si naručiti ovu knjigu!! 😋❤😁✌ i zamjeniti istrazivanje stimulacija i znakova rane trudnoce po webu 😁😁
Leia ❤
Nina uzmi linoladu i lizi do sutra. Hihi.. Garantirano pomaze da vrijeme brze prodje 😂 Imaju tu neki iskustva 😋😋😁☝
Nadalica 😍❤
oharascarlett14@gmail.com
@Ruska1986 😘@MTB joj ja bi tih kremšnita njihovih valjda 10kom mogla pojesti 🙈 prefine su 😋 al morama sam biti pristojna pa sam samo jednu naručila 😫🤣🙈
Ja sam samo jednom probala. Donijeli su mi ih vruće?!?!? i od onda sam izgubila povjerenje u njih.
Ali volim Samobor i šetati tamo
Jedu se vruce.
Nemas pojma. 😎
Nadalica mislim da imamo pobjednicu u neprimjerenim komentarima🤣🤣🤣 uzas!!
A bebaci su predivni🥰🥰🥰🥰🥰
Meni je vise smetalo sto mi je mama nakon spontanog naricala kraj mene pa kako, pa zasto, pa ne razumijem i tako u krug.. a meni je samo trebalo da bude uz mene i suti.. na kraju smo svi nju tjesili🙄
Srecom pa mi je tata normalan i drzao ju je pod kontrolom koliko je mogao..
Ja 35 - početak adenomioze, on 34 - savršen
4. AIH - ❌
1. IVF - ET - ❌
1.FET - ✅ missed.ab. 9tt - kiretaza
2. FET - ❌
2. IVF - ET - ✅ 18tt and counting, Nifty super, čekamo curku!!
Bjelis 😘 hvala draga
Jel tebi ostao jos jedan smrzlic ili ides u novu stimulaciju?
MTBica hvala!to je onda vjerojatno to. Puni su cista nakon stimulacije. Kontrola mi je za deset dana pa cemo vidjeti.
Nemam smrzlica. Bila su 2 dvodnevna pa smo ih pustili do 5tog dana i jedan je prezivio. Tog smo vratili ali nije uspijelo.
Jutro cure, ja sam se u 4 jutros probudila mokra u krvetu, od cega je to? Zatvor mila majko oci mi ispale, proplakala
od muke, inace jedem zitarice i stvarno imam ok probavu, ovi utrici me sataru, a virujem i ovaj mcdonalds od jucer! 😂
Ahahaha probudila se mokra 😋😎✌😉😁
Ja juce popodne….. osmi dan napravim test trakicu First Sign negativna….. ajde reko bar znam da je taj prokleti Ovitrelle otisao…. medjutim djavo mi neda mira uvece opet odradim test…. i malo sam vise trpela kad ono sjena…..slaba ali vidi se…. ja u neverici….nakon 11 dana se nadam da vise nema stoperice….😎🤞…. danas radim test opet 9dpo.
🤞
Amaranta imam tu knjigu i nikako da se ozbiljnije ulovim čitanja .... ali knjiga je top! Mislim da znam sto cu raditi popodne :)
Lita totalno razumijem, kod nekoliko bliskih osoba sam dozivila da one stvarno misle da je problem sto se ne opustim, od jedne sam dozivila predavanje kako njeni prijatelji godinama nisu uspjevali pa su nakon x god uspjeli i rastali se jer ju m tuče ( ocito misli da mene moj maltretira - sto da zaključim iz toga ) neke misle da se trebam moliti, neke da ako ne ide ne ide ... svega ima ... ali jednostavno me bas briga! Ja to zelim i dok ne dođem do cilja necu stati, sada iskljucivo na svoj nacin :) Slusam samo vas ( Tj. Osluskujem ) i pokusavam nauciti iz vaših iskustava koliko je moguce!
Sortiraj odgovore
Najstariji