Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    14. Ožujak 2021. 09:20

Ina85, hahahhaha 

Nina92, još samo jedan daaaaan. 

*.Women_name.*, Tuma, hvaaaalaaa!  

Inter, hahahaah. Idem ja sad na plac kupiti fine naranče, ove jučerašnje dućanske su mi onaaaak. 

Meto, jedva čekam dobiti privjesak. 

Ruska1986, sitno brojiiišššš. Još malo pa te se rješavamo i s druge liste. 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    14. Ožujak 2021. 09:21

Tanja79, hahahah, i ja sam to maštala prije ovog postupka. Inače, zatvor može biti jer je progesteron narastao - jer si trudna. Just sayin... 

Leia2.0., hvala na lijepim željama.
    Da, baš me rezalo i mučilo. Jednu večer sam sjedila na wcu i plakala, pokušavajući ne pokušavati piškiti dok me sjeklo. Jako sam se bila prepala, na kraju sam zaključila da su možda ciste pucale jer sam ih dosta imala nakon postupka a na sljedećem pregledu sam imala samo jednu. I od spontanog nadalje, svaka ovulacija i menstruacija su mi bolne. Ako potraje, odi kod doktora da baci pogled.

Nymeria., rano je još. Znam kako je, vrlim. 
    Možeš li ne javiti betu kad je saznaš ili ti je bolovanje već zapisano do 23.3? Mislim, ti možeš ići vaditi betu već za 5 dana, i onda imaš ta 4 dana gratis... za slavlje jer će beta biti OGROMNA 

stani, standardna nuspojava utrića, na žalost. 

💔💔💔

Lita.1234
    14. Ožujak 2021. 09:22

Ruska1986

https://sansazaroditeljstvo.org.rs/mislite-da-znate-ali-ne-znate-kako-je/
    Uf!

iskreno meni je bas drago da sam bila na obje strane !! Jedna od onih koji su govorili nismo ni planirali, dogodilo se. I sada se vec skoro 2 godine ne moze dogoditi, i krecemo za par dana sa pik pik! I drago mi je da vise cijenim svoju djecu i dijete koje ce doci nadam se uskoro. 

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

sbjelisi
    14. Ožujak 2021. 09:31

Nymeria keep it positive and panic 😎 Garantirano uspijeva 😎😋😁 PS nabavi Muller testove, uskoro ce kriticni dani 😋😋
    Stani mene cijela ta tarapija nakon ET ubija. Sve me boli, pika, spava mi se.. Onak, bas nisam svoja. 
    😋
    Leia razumijem te. I drzim fige da novi ciklus i s njime novi pocetak krene sto prije. 😘❤

oharascarlett14@gmail.com

Leia3.0
    14. Ožujak 2021. 09:35

Bjelis 😘 hvala draga
    Jel tebi ostao jos jedan smrzlic ili ides u novu stimulaciju?
    MTBica hvalato je onda vjerojatno to. Puni su cista nakon stimulacije. Kontrola mi je za deset dana pa cemo vidjeti. 

💁🏻‍♀️35 g., AMH 32 PCO like
    💁🏻‍♂️40 g., astenozospermija
    1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
    2. FET 9/21 - beta negativna
    3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
    4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
    13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
    🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈

stani
    14. Ožujak 2021. 09:37

Andela111: Wowhooo...A gdje je slika🤔
    Bjelis: meni se spava otkad sam se probudila 😂 

JA: 36.. PAPA, BRISEVI, HSG✔️ ON:34.. sve ok! ✔️
    12/2020 & 01/2021: AIH 0
    03/2021: IVF (Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle + decapeptyl) 13.03. vraćen 2 x 5dnevni 🍀🍀, 3 x 🐧
    16.04. 💔 vanmatericna op.

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    14. Ožujak 2021. 09:42

Andela111

MTBIca čestitam na divnoj Beti!!!!Jako sam sretna zbog tebe!!!! Pratim te od pocetka …. i zaista si super pozitivna i zelim ti da sve prodje savrseno dobro ovoga puta!

Hvala!
    A ako si me pratila, znaš da su Mullerovi testovi dokazano najbolji! I da, sad poooolaaaako ti se možda i pojavi prava crtica, iako bih ja pričekala 11DNT prije slavlja. 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    14. Ožujak 2021. 09:46

Leia2.0, s tim da to nije bila konstantna bol. Umrla bih da je konstantno tako bolilo. Samo bi se pojavilo, rezalo me kao da me užarenim nožem reže baš jako jako, i onda stalo i odmorila bih se neko vrijeme.
    Bolile su me druge stvari stalno (jer sam se oporavljala), ali ovo na jajnicima samo povremeno.
    Guglala sam što bi moglo biti, i osim rakova i takvih stvari  pisalo je još i pucanje cisti. Kad sam na idućem UZVu čula da su mi jajnici čisti, osim te jedne ciste, bilo mi je jasno da je to bilo to.

Nymeria., nema ispravno neispravno. Kako god da se osjećaš, to je ispravno i to su tvoji sasvim opravdani osjećaji. Puštaj osjećaje vani kako se pojavljuju. Samo nemoj prestati sa terapijom. 
    Vrlimo te ovdje, to znaš. 

💔💔💔

stani
    14. Ožujak 2021. 09:47

Bjelis draga, razumijem te, apsolutno da, ali moras se dignit kad je najteze, to sve znas i sama. Sunce ce doc i tebi, doci ce jer mora, a svima ovdje je tesko na svoj nacin i borimo se kako znamo i umijemo! Zato kako god si podrska drugima u zivotu budi podrska i sebi i to najveca!!! Doci ce i pomilki svoje cudo, jer ce doci! Mi ne odustajemo i borimo se uvijek! 🤗😍

03/2021: IVF (Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle + decapeptyl) 13.03. vraćen 2 x 5dnevni 🍀🍀, 3 x 🐧

stani
    14. Ožujak 2021. 09:49

Soryy prethodna poruka je za Nymeria a i sve ostale cure!🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.