Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dashuri
    13. Ožujak 2021. 20:10

4 sreća

Aura

Cure iz St, kakve su droge na aspiraciji?
    Trebam li šta znat šta mi doli nisu rekli?
    Prevrtila sam stare teme, ali nisam iskopala bas puno za Kbc Split.
    Zahvaljujem😘

Aura

Cure iz St, kakve su droge na aspiraciji?
    Trebam li šta znat šta mi doli nisu rekli?
    Prevrtila sam stare teme, ali nisam iskopala bas puno za Kbc Split.
    Zahvaljujem😘

Draga dobre su ,dobro te zamantaju ja bi sva tri puta osjetila 1 ili dva uboda na početku posli bi zaspala koliko me ošine.sad jel to ovisi o kilaži ili šta al svaka koja je bila smenom tako je rekla isto. znači top su.kod kojeg si liječnika ti?

Ajme top, imam 60kg, ako triba smrsavit cu jos koje do utorka!!! 🤣
    Koliko si imala aspiriranih folikula? Ja sam kod dr.B.  Kažu da je nježne ruke za to 🙂

05.12.2022 💗

Dashuri
    13. Ožujak 2021. 20:11

Emma05

https://ibb.pics/Gp41H5j
    Bila sam danas upoznati moju mrvicu🐕💕😍🙈🥰

A daaaaaaaaj slatka li jeeeee 😍😍😍😍

05.12.2022 💗

Emma05
    13. Ožujak 2021. 20:12

ericaa

Emma 🐕 je diiivannnn!!!!

Tenkjuu😁🥰

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    Stiže nam baby E🩷👶

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    13. Ožujak 2021. 20:12

Lucka007

https://ibb.co/Fqxqtyx

https://ibb.co/n8mJ5Sf
    Sad sam bas isla traziti jer sam zaboravila..
    Dakle po beti se to ne moze znati..
    A nekad se cak i na prvom ultrazvuku ne vidi odmah druga mrvica ako se nekud sakrije..
    Bilo je slučajeva zena koje su npr na tek na drugom ultrazvuku saznale da nose blizančeke❤️💙

Baš si se potrudila 
    Ma znam da se po beti ne može znati, trubim ja to ovdje curama stalno. Bitno je samo da se dupla, a i to nam ne garantira ništa. Samo nas vodi dalje, u onaj pozitivniji dio statistike.

💔💔💔

🌼TiKi🌼
    13. Ožujak 2021. 20:14

MTB ma samo da su bebe/beba zive i zdrave i da se rode takve. Po beti se to ne moze uopce znati, moja je 14 dana od inseminacije/ovulacije bila 200, prosli puta, a bio je jedan bebac, a znam zenicu kojoj je bila duplo manja od moje, a ima blizice. Navijamo za oba, a znat cemo za otprilike dva tjedna 😍. Nek si ti nama trudna po beti pa idemo korak po korak. Tu smo ti sve kao podrska za sve kao i ti za nas. Jako sam sretna zbog tebe. ❤️❤️😘

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Emma05

Aura

Emma05

https://ibb.pics/Gp41H5j
    Bila sam danas upoznati moju mrvicu🐕💕😍🙈🥰

A daaaaaaaaj slatka li jeeeee 😍😍😍😍

Jeldaaa? Poludila sam od slatkoće kad sam je vidila😍😍😍

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    Stiže nam baby E🩷👶

❤️J_0209_b😺

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

NikiPiki, a na kraju si dobila recept? Kod koga, da znam pratiti tvoje stope
    Ako i ja dobijem, častim te cijeđenom narančomJ_b, nemam još mučnine, ali davila bih se u narančama, baš mi se jedu. Mislim, nije da ih ne volim i inače, ali ovo je baš posebna ljubav.

Naranče=👧
    🤗🤗

👩34hipo/hashimoto
    🧔36 oligozoospermia
    11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
    01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
    06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
    06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta

Nina92
    13. Ožujak 2021. 20:17

Moram pohvaliti polikliniku Ivf, danas sam ih zvala ali se nisu javljali i zvali su me nazad i javila se sestra K. i naravno ja se pocela tulit, uglavnom cijeli dan tulim ali se ona tako po trudila me smirit, bila je toliko ljubazna i strpljiva, ovo mi je prvi ovakav ispada inace sam uvijek miran i povucen pacijent 🙈 ali danas sam nekako kratka sa zivcima.. Sve pohvale 🙈

2016 laparaskopija endometrioza
    2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
    2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
    2020. Poliklinika Ivf 🤞
    10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
    11. mjesec-histeroskopija
    29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
    2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
    5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
    22.11.2021. rođena curica 👧

NikiPiki
    13. Ožujak 2021. 20:19

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

NikiPiki, a na kraju si dobila recept? Kod koga, da znam pratiti tvoje stope
    Ako i ja dobijem, častim te cijeđenom narančom

Doktor mi je rekao da odem kod hematologa u Vinogradsku, onda sam se raspitivala kod koga bi i dobila informaciju da dođem u trudničku ambulantu i da će mi to tamo odobriti. 
    Svakih 20 dana idem po dvije kutije kod njih. Pitala sam sestru na izdavanju lijekova jel to uobičajeni put pa mi je rekla da se prije išlo kod hematologa ili da bi to bilo logično, ali da su prebacili na njih. Pa sad ti znaj.. 🤷
    Ili sam ih ja sve uspjela zbuniti pa su mi dali, a da se nisu ni snašli. 🤦😁

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    13. Ožujak 2021. 20:19

🌼TiKi🌼

MTB ma samo da su bebe/beba zive i zdrave i da se rode takve. Po beti se to ne moze uopce znati, moja je 14 dana od inseminacije/ovulacije bila 200, prosli puta, a bio je jedan bebac, a znam zenicu kojoj je bila duplo manja od moje, a ima blizice. Navijamo za oba, a znat cemo za otprilike dva tjedna 😍. Nek si ti nama trudna po beti pa idemo korak po korak. Tu smo ti sve kao podrska za sve kao i ti za nas. Jako sam sretna zbog tebe. ❤️❤️😘

U potpunosti se slažem. Zdravo živorođeno dijete, to je ono što želim, sve preko toga je veoma dobrodošao bonus. 
    Dan po dan, ovo je jako dugačak maraton, ne treba se istrošiti odmah na početku. A ovaj put se nadam istrčati ga do kraja. 

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.