Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sbjelisi
    13. Ožujak 2021. 16:23

Staniiiii PUPOOO ❤ Predivno! Tako sam happy kada imamo novih bebba u dolaskuuu!
    MTB stizu curkica i deckic!! Hihi, jupiiiiiii! Sada cu i ja, sad cu i ja!! 
    Ana moras vise kukati i primiti ce se! 😉😁✌
    Ja cu pocet odmaaah 😋
    Debela sam za poludit, jutros sam jedva u ski hlace usla. A, kao svaka žena, imam ski hlace kad sam mrsava i ski hlace kad nisam mršava. E pa jedva sam jutros obukla ove kad nisam mirsavaaaaaaa aaaaaaa 😰⛄ Skijali smo na Sljemenu i sad sam zrela za spavanac!
    Burgeri i to svidja mi se plan, javite datum! 😁✌
    Blackseep 😁✌ imas kao talijanku? 170, vitka i slatka 😋🍹💃

oharascarlett14@gmail.com

sbjelisi
    13. Ožujak 2021. 16:25

Vitacost Ja ima problema s narucivanjem. Stalno ne trazi email, ne proznami ga kada ga ukucam i ne mogu dalje...😞

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    13. Ožujak 2021. 16:28

Lucka007, budem probala. Iskreno, meni se vjerojatno ne bi dalo, ali znam da će me doktor natjerati jer je čovjek škrt.  Možda mi radi godina odobre, ali imala sam "samo jedan" spontani, to im nije dovoljna indikacija. Ono, dok ne izgubiš cijeli razred djece, njima je to pizdarija. 

BjeliS, pa da, ne želimo preveliku razliku među derištadi, imat ćemo dječje rođendane jedna za drugom, Nina92, ti i ja.  
    Podržavam kukanje. Provjereno pali!
    Ja sam primijetila danas da mi je stomak iskočio kao da sam 5 mjeseci trudna. Nije od trudnoće. 
    Odbijam nositi išta što nije rastezljivo ili haljinasto, mojim bebama ne treba da im mama padne u depru što je krmence. 

💔💔💔

sbjelisi
    13. Ožujak 2021. 16:33

Uspila naruciti Vitacost!!

sbjelisi
    13. Ožujak 2021. 16:35

Ahahahahaaaa MTB
    Tko je pricao o carini za vitacost? Narucila sam za 39 USD + 9.99 USD dostava. To im se ne isplati cariniti 😁✌😋☝

Kacusha
    13. Ožujak 2021. 16:39

Mtb cestitam na beti ❤️ stani pupo 🥰🤰 u uto ti se pridruzujem 😁

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    13. Ožujak 2021. 16:40

Ono kad se žena veseli jer je naručila neki suplement 

💔💔💔

sbjelisi
    13. Ožujak 2021. 16:47

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Ono kad se žena veseli jer je naručila neki suplement

😁

stani
    13. Ožujak 2021. 16:52

Kača 🌺

Sretno i samo budi pozitivna 🤰🏼🤗😍, bebica ce ti doci 🤗ajme ja sam se zaljubila kad sam vidila svoje  prilikom transfera 😍 

JA: 36.. PAPA, BRISEVI, HSG✔️ ON:34.. sve ok! ✔️
    12/2020 & 01/2021: AIH 0
    03/2021: IVF (Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle + decapeptyl) 13.03. vraćen 2 x 5dnevni 🍀🍀, 3 x 🐧
    16.04. 💔 vanmatericna op.

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    13. Ožujak 2021. 16:53

Kača 🌺

Hvala!!! 

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.