MTB, čestitam na beti 🎊♥️ nek se lijepo podupla i da uskoro vidiš svoje točkice na uzv 🤗
Ostale cure, isto držim fige 😘
ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
1. IVF 10/20 Petrova
2. Ana rođena 7/21
3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
Beta 24.5. 🚫
9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen
Staniiiii PUPOOO ❤ Predivno! Tako sam happy kada imamo novih bebba u dolaskuuu!
MTB stizu curkica i deckic!! Hihi, jupiiiiiii! Sada cu i ja, sad cu i ja!!
Ana moras vise kukati i primiti ce se! 😉😁✌
Ja cu pocet odmaaah 😋
Debela sam za poludit, jutros sam jedva u ski hlace usla. A, kao svaka žena, imam ski hlace kad sam mrsava i ski hlace kad nisam mršava. E pa jedva sam jutros obukla ove kad nisam mirsavaaaaaaa aaaaaaa 😰⛄ Skijali smo na Sljemenu i sad sam zrela za spavanac!
Burgeri i to svidja mi se plan, javite datum! 😁✌
Blackseep 😁✌ imas kao talijanku? 170, vitka i slatka 😋🍹💃
BijeliS, na trenutak sam pomislila da se možda znamo, ali razuvjerio me epitet "slatka" 😂 svakako bih se mogla opisati, ali tako mi nikad ne bi palo na pamet. 😂 Mada sam sad jako znatiželjna jer me zanima s kim si me zamijenila. 😂 Inače, imam frčkavu kosu, ošišana na bob, sad kad se gledam, izrasla skoro do ramena (nisam dugo bila kod frizera i najčešće ju nosim u repić), visoka 168..
Do tell, s kim me brkaš? 😂
Ja: 41g, 1 spontani AB 2019.g., PAI:4G homozigot, AMH: 2,40 pmol/l MM: 39g., Oligozoospermia
1.IVF postupak 3/21(Repromed):Elonva, Orgalutran,Pergoveris,Brevactid; beta: 0.1
17.4. GK 🌲🌲🌲 ( bojažljivo 😇)
blacksheep, počela sam sa transferom. Da, neke počnu sa betom, a neke sa kucanjem srca. Sve ovisi o dijagnozi. Meni zapravo vjerojatno heparin i nije potreban, ali dr je rekao da nećemo riskirati radi mojih nježnih godina.
Inače, Gić mi je najavio da mi nijedan hematolog neće dati heparin na recept, i da ću ga vjerojatno morati kupovati cijelo vrijeme. Ali će me natjerati da svejedno pokušam kad srce prokuca.Slee, zato sam napisala datum na vrijeme, da se lavice stignu organizirati. Točno mjesto ćemo još dogovoriti.
Plaćam heparin, oko 27kn po danu je. Dakle, kao da sam počela pušiti.
Nisam ga stigla tražiti, Gić je vidio nalaz, zakolutao očima i rekao "pretpostavljam da ćete me sad tražiti heparin".
Upoznao me čovjek u ovo kratko vremena.NikiPiki, ti i dalje vodiš kod Gića trudnoću?
Kakvo ti je iskustvo s heparinom kroz vrijeme? Moram priznati da mi malo nije svejedno što ću ga uzimati sve te mjesece (iako ga želim uzimati još puno puno mjeseci i imati zdravu bebu), imaš li neke nuspojave?
Moja frendica ga je koristila u trecoj trudnoci, nakon 2 spontana, i nije imala nikakvih nuspojava.. Njoj je trauma bilo bockat se cijelo vrijeme, ali mi smo na to navikle 🤭 i cini mi se da ga je jos malo nakon poroda koristila al nisam ziher..
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Ja cu pocet odmaaah 😋
Debela sam za poludit, jutros sam jedva u ski hlace usla. A, kao svaka žena, imam ski hlace kad sam mrsava i ski hlace kad nisam mršava. E pa jedva sam jutros obukla ove kad nisam mirsavaaaaaaa aaaaaaa 😰⛄ Skijali smo na Sljemenu i sad sam zrela za spavanac!
Blackseep 😁✌ imas kao talijanku? 170, vitka i slatka 😋🍹💃BijeliS, na trenutak sam pomislila da se možda znamo, ali razuvjerio me epitet "slatka" 😂 svakako bih se mogla opisati, ali tako mi nikad ne bi palo na pamet. 😂 Mada sam sad jako znatiželjna jer me zanima s kim si me zamijenila. 😂 Inače, imam frčkavu kosu, ošišana na bob, sad kad se gledam, izrasla skoro do ramena (nisam dugo bila kod frizera i najčešće ju nosim u repić), visoka 168..
I mene zanima! Danima te istrazuje 😂😂😂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Ja cu pocet odmaaah 😋
Blackseep 😁✌ imas kao talijanku? 170, vitka i slatka 😋🍹💃BijeliS, na trenutak sam pomislila da se možda znamo, ali razuvjerio me epitet "slatka" 😂 svakako bih se mogla opisati, ali tako mi nikad ne bi palo na pamet. 😂 Mada sam sad jako znatiželjna jer me zanima s kim si me zamijenila. 😂 Inače, imam frčkavu kosu, ošišana na bob, sad kad se gledam, izrasla skoro do ramena (nisam dugo bila kod frizera i najčešće ju nosim u repić), visoka 168..
I mene zanima! Danima te istrazuje 😂😂😂
Oh my! Reče ona i porumeni.... 😂😂
Ja: 41g, 1 spontani AB 2019.g., PAI:4G homozigot, AMH: 2,40 pmol/l MM: 39g., Oligozoospermia
1.IVF postupak 3/21(Repromed):Elonva, Orgalutran,Pergoveris,Brevactid; beta: 0.1
Ruska je neka mafija, garant!
Blacksheep ima smisla da si crna i frckava ako si black sheep 😁
oharascarlett14@gmail.com
Prodajem Menopur 75 i.e.1 kutiju (10 kom.) + 2 kom. na poklon (rok 12/2021)
Prodajem Cetrotide 0.25 mg ampulu (prašak i otapalo) (rok 5/2021)
Lijekovi su propisno skladišteni.
Ruska je neka mafija, garant!
Blacksheep ima smisla da si crna i frckava ako si black sheep 😁
Aaaa, sad se izvlačiš, al dobro, nek ti bude... ( 170cm, talijanka, itd.. nema veze s crnom ovcom) 😉😝 inače, nick mi ne proizlazi iz fizičkog izgleda nego iz urođenog odudaranja i kongenitalne baksuznosti.😂
Cure, hvala vam na utješnim riječima ! Divne ste!
Ja sam dobro, navikla sam na svakakva sranja tako da me uopće nije iznenadilo.
Tješi me što imam smrzlića i vjerujem da je idući dobitni.
Lioraliora Jel nas čitaš? Aj molim te, napiši mi kakva je procedura na VV kod Feta?
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Cure iz St, kakve su droge na aspiraciji?
Trebam li šta znat šta mi doli nisu rekli?
Prevrtila sam stare teme, ali nisam iskopala bas puno za Kbc Split.
Zahvaljujem😘
05.12.2022 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji