Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    NikiPiki
    13. Ožujak 2021. 19:46

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

blacksheep, počela sam sa transferom. Da, neke počnu sa betom, a neke sa kucanjem srca. Sve ovisi o dijagnozi. Meni zapravo vjerojatno heparin i nije potreban, ali dr je rekao da nećemo riskirati radi mojih nježnih godina.
    Inače, Gić mi je najavio da mi nijedan hematolog neće dati heparin na recept, i da ću ga vjerojatno morati kupovati cijelo vrijeme. Ali će me natjerati da svejedno pokušam kad srce prokuca.NikiPiki, ti i dalje vodiš kod Gića trudnoću?
    Kakvo ti je iskustvo s heparinom kroz vrijeme? Moram priznati da mi malo nije svejedno što ću ga uzimati sve te mjesece (iako ga želim uzimati još puno puno mjeseci i imati zdravu bebu), imaš li neke nuspojave?

Da, sve kod njega. Nemam nikakve nuspojave i baš sam ga pitala prošli put jel moram neke pretrage ili kod hematologa, rekao je da ne trebam ništa. Odmah na početku mi je rekao da ne može štetiti, a može pomoći. 
    Baš mi je prošli tjedan došlo da mi je dosta tog pikanja, čak sam se i rasplakala jer me svaku večer bolilo, ali kad znam zbog čega je onda se brzo dobijem. 💪
    Meni je isto rekao da mi vjerojatno neće nitko dati na recept, ali da ipak probam. 

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    13. Ožujak 2021. 19:48

Lucyinthesky, pojma nemam zašto misli da je jednoplodna. Možda me mislio umiriti jer zna da mi je ovo bila teška odluka, pojma nema da sam ja nakon odluke zavoljela obje moje bebe i navijam za obje. 
    Ma ne razmišljam sad o tome, iznenađujuće sam mirna. Samo da se dupla, i da bude srce, i da bude dobar nipt, i... na kraju živa i zdrava beba, a broj je manje bitan. 

Emma05, kaaaaakooo jeeee preeeediiiivnaaaaaa!!! 
    Oću i ja tvog muža!!! (koliko je ono visok? )

NikiPiki, i bolje ti je 

💔💔💔

❤️J_0209_b😺

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Inače, apetit mi je skroz zdrman.
    Imala sam dva doručka, jer sam nakon prvog bila gladna kao da nikad ništa nisam jela.
    A nakon toga nisam više uopće jela do sad, kad sam htjela samo naranču i ništa osim naranče - toliko da sam odšetala do ne baš bliskog dućana da si kupim naranče
    (ok, ok, htjela sam i sladoled, ali to su bebe, a ne ja, i nisam ga uzela)

Samo ću ti napisat da kad je mene mama nosila jedino od čega joj nije bilo zlo su naranče.. 
    🙋‍♀️

👩34hipo/hashimoto
    🧔36 oligozoospermia
    11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
    01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
    06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
    06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta

Lucyinthesky

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Samara

Mtb čestitam na super beti. A sad navijam da su se obje primile 🤞

Hvala!!
    Sumnjam da su obje, bit ću sretna ako jesu

Mi držimo fige za obje 🤞❤️

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    13. Ožujak 2021. 19:51

NikiPiki, a na kraju si dobila recept? Kod koga, da znam pratiti tvoje stope 
    Ako i ja dobijem, častim te cijeđenom narančom 

J_b, nemam još mučnine, ali davila bih se u narančama, baš mi se jedu. Mislim, nije da ih ne volim i inače, ali ovo je baš posebna ljubav. 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    13. Ožujak 2021. 19:52

Lucyinthesky

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Samara

Mtb čestitam na super beti. A sad navijam da su se obje primile 🤞

Hvala!!
    Sumnjam da su obje, bit ću sretna ako jesu

Mi držimo fige za obje 🤞❤️

Tako je!!!
    Kao što je Lucka rekla, nema pravila. Čitala sam na prošlim Vol žene koje su početnu imale 150 i bliziće. I one sa 500 i singlićima.
    Vidjet ćemo, sad samo da se dupla. 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    13. Ožujak 2021. 19:54

Uostalom, ne bi mu bio prvi put da je falio u procjeni, na moju štetu.
    Predvidio mi je da mi je AMH pao u godinu dana, ali da vjerojatno nije ispod 10.
    Digao mi se  za preko 2. 

💔💔💔

Emma05
    13. Ožujak 2021. 19:57

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Lucyinthesky, pojma nemam zašto misli da je jednoplodna. Možda me mislio umiriti jer zna da mi je ovo bila teška odluka, pojma nema da sam ja nakon odluke zavoljela obje moje bebe i navijam za obje.
    Ma ne razmišljam sad o tome, iznenađujuće sam mirna. Samo da se dupla, i da bude srce, i da bude dobar nipt, i… na kraju živa i zdrava beba, a broj je manje bitan.Emma05, kaaaaakooo jeeee preeeediiiivnaaaaaa!!!

NikiPiki, i bolje ti je

Hahahahhahahaa..nije narastao nista od zadnjeg puta kad si me to pitala..still 180i nesto sitno🤣🤣🤣🤣...ali Av av je preeeee🥰..ima samo 300 gr...kao i šunka deluxe kad je kupim😭😭😭😍..

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    Stiže nam baby E🩷👶

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    13. Ožujak 2021. 20:00

Emma05

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Ma ne razmišljam sad o tome, iznenađujuće sam mirna. Samo da se dupla, i da bude srce, i da bude dobar nipt, i… na kraju živa i zdrava beba, a broj je manje bitan.Emma05, kaaaaakooo jeeee preeeediiiivnaaaaaa!!!

NikiPiki, i bolje ti je

Hahahahhahahaa..nije narastao nista od zadnjeg puta kad si me to pitala..still 180i nesto sitno🤣🤣🤣🤣…ali Av av je preeeee🥰..ima samo 300 gr…kao i šunka deluxe kad je kupim😭😭😭😍..

Onda ga smiješ zadržati.
    A Av avica je premedena 

💔💔💔

ericaa
    13. Ožujak 2021. 20:08

Emma 🐕 je diiivannnn!!!!

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.