Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dashuri
    13. Ožujak 2021. 20:20

Emma05

Aura

Emma05

https://ibb.pics/Gp41H5j
    Bila sam danas upoznati moju mrvicu🐕💕😍🙈🥰

A daaaaaaaaj slatka li jeeeee 😍😍😍😍

Jeldaaa? Poludila sam od slatkoće kad sam je vidila😍😍😍

Ovo malo kerče izliči sve tuge i bolesti😍
    Znam iz prve ruke, posebna je to vrsta ljubavi❤

05.12.2022 💗

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    13. Ožujak 2021. 20:22

J_b 

Nina92, samo ti tuli. Ja sam dokazala da što više dramatiziramo, imamo veće šanse da nam trudnoća dobro napreduje.  Kako si sad? Jesi dogovorila kojim slučajem da sutra odeš na UZV? 

NikiPiki, sad ne znam dugujem li cijeđenu naranču tebi ili Giću. 
    Dakle, otišla si u trudničku ambulantu kod random osobe, ili baš kod neke specifične?

💔💔💔

Dashuri
    13. Ožujak 2021. 20:23

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

🌼TiKi🌼

MTB ma samo da su bebe/beba zive i zdrave i da se rode takve. Po beti se to ne moze uopce znati, moja je 14 dana od inseminacije/ovulacije bila 200, prosli puta, a bio je jedan bebac, a znam zenicu kojoj je bila duplo manja od moje, a ima blizice. Navijamo za oba, a znat cemo za otprilike dva tjedna 😍. Nek si ti nama trudna po beti pa idemo korak po korak. Tu smo ti sve kao podrska za sve kao i ti za nas. Jako sam sretna zbog tebe. ❤️❤️😘

U potpunosti se slažem. Zdravo živorođeno dijete, to je ono što želim, sve preko toga je veoma dobrodošao bonus.
    Dan po dan, ovo je jako dugačak maraton, ne treba se istrošiti odmah na početku. A ovaj put se nadam istrčati ga do kraja.

I hoces! Jer si i zaslužila! Jer si nam svima motiv i vjetar u leđa za naprid! 😘

05.12.2022 💗

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    13. Ožujak 2021. 20:24

Lucka007

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Lucka007

https://ibb.co/Fqxqtyx

https://ibb.co/n8mJ5Sf
    Sad sam bas isla traziti jer sam zaboravila..
    Dakle po beti se to ne moze znati..
    A nekad se cak i na prvom ultrazvuku ne vidi odmah druga mrvica ako se nekud sakrije..
    Bilo je slučajeva zena koje su npr na tek na drugom ultrazvuku saznale da nose blizančeke❤️💙

Baš si se potrudila
    Ma znam da se po beti ne može znati, trubim ja to ovdje curama stalno. Bitno je samo da se dupla, a i to nam ne garantira ništa. Samo nas vodi dalje, u onaj pozitivniji dio statistike.

No citala ja davno naravno ovdje vol 1, 2 i 3
    Uglavnom bila je zenska kojoj beta nije rasla ni za 50 posto…zadrzali ju u bolnici, nista nisu vidjeli, govorili joj ili je vanmaternicna ili ce bit kiretaza jer je beta konstantno nepravilno rasla… i svaka 2 dana Vadila betu dok se konacno nije uredno uduplala.. Jedino doktor Podgajski joj je stalno govorio da ce bit ok i da je bitno da raste, dok su je svi ostali doktori pripremali na najgore.. I uglavnom rodila je💓.. Jesu rijedji slucajevi ali stvarno svega ima…

Da, da. Zato sam ja u uvodne postove napisala da se beta vadi do kraja ako je pozitivna, a ne da se odustaje odmah jer nije po špranci. Može biti loš scenarij, a nekad može biti i dobar 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    13. Ožujak 2021. 20:24

Aura 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    13. Ožujak 2021. 20:32

Lucka007

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

J_bNina92, samo ti tuli. Ja sam dokazala da što više dramatiziramo, imamo veće šanse da nam trudnoća dobro napreduje. Kako si sad? Jesi dogovorila kojim slučajem da sutra odeš na UZV?NikiPiki, sad ne znam dugujem li cijeđenu naranču tebi ili Giću.
    Dakle, otišla si u trudničku ambulantu kod random osobe, ili baš kod neke specifične?

Ja sam takodjer s otpusnom pismom potvrdjene trudnoće i kucanja srca otisla u trudničku ambulantu, pozvonila, objasnila sestri da me poslao ginekolog☺️…
    Ostavila im papire i za par dana dobila rješenje da mi je odobren lijek na teret hzzoa..
    I da i ja sam svakih cak tjedan dana morala ići po injekcije kod njih…..

Ništa, super, probat ću.
    Znam da Grlizli nije dobila, ali ona je u Rijeci...

💔💔💔

ma2013 👣
    13. Ožujak 2021. 20:34

MTB, jeeeeej. 😍🥰 Čekamo drugu betu, još divniju 😍🤰

🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻‍💼-30 - IR
    TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
    1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
    ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
    FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    13. Ožujak 2021. 20:38

ma2013

MTB, jeeeeej. 😍🥰 Čekamo drugu betu, još divniju 😍🤰

Jeeeel!!!! 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    13. Ožujak 2021. 20:42

Ja znam kako Tiki želi nazvati svoju curku 

💔💔💔

NikiPiki
    13. Ožujak 2021. 20:43

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

J_bNina92, samo ti tuli. Ja sam dokazala da što više dramatiziramo, imamo veće šanse da nam trudnoća dobro napreduje. Kako si sad? Jesi dogovorila kojim slučajem da sutra odeš na UZV?NikiPiki, sad ne znam dugujem li cijeđenu naranču tebi ili Giću.

Sad više ne znam ni ja 😅
     I tebe sam uspjela zbuniti. 🙈
    Prema uputi doktora iz ginekološke koji je vidio moju povijest bolesti sam došla kod random osobe u trudničkoj. A i dalje mi nije jasno koja je zapravo procedura 🙈 Veli naš doktor da mi sigurno ne bi odobrili da nemam uvjete. 
    U svakom slučaju probaj, nemaš kaj izgubiti. 👍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.