Ruska je neka mafija, garant!
Blacksheep ima smisla da si crna i frckava ako si black sheep 😁
Samo cu rec da znam ljude, a moji ljudi znaju ljude 😎
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Nirvana2020, hvala!!!
Ruska1986, hvala! Ma da, znam da treba još par tjedana nakon poroda. Nije mi to neka drama, samo da nema nekih trajnih posljedica.
💔💔💔
Bila u šetnji. Bebama su se jele naranče, pa sam otišla u kupovinu
Realno, jeo im se i sladoled, ali tu sam bila čvrsta, lupila nogom u pod i rekla Ne mere!!! Treba nametnuti disciplinu od malena!
Malo me sram bio kad mi je sat, čim sam izašla iz kuće, čestitao da sam ispunila današnju normu. Toliko malo hodam, da je sat presretan i kad napravim samo nekoliko koraka
I da, po putu je svako, ali ama baš svako dijete, od tek rođene bebe do trčećeg derišteda, bilo naglašeno curica Ne raspoznajem baš dobro inače spolove i djeca danas dosta nose unisex stvari, ali danas je baš svako imalo mašnice, roze stvari, ukrasiće.... Hmmm, je li to znak : curica :
💔💔💔
Cure iz St, kakve su droge na aspiraciji?
Trebam li šta znat šta mi doli nisu rekli?
Prevrtila sam stare teme, ali nisam iskopala bas puno za Kbc Split.
Zahvaljujem😘
Cure iz St, kakve su droge na aspiraciji?
Trebam li šta znat šta mi doli nisu rekli?
Prevrtila sam stare teme, ali nisam iskopala bas puno za Kbc Split.
Zahvaljujem😘
Draga dobre su ,dobro te zamantaju ja bi sva tri puta osjetila 1 ili dva uboda na početku posli bi zaspala koliko me ošine.sad jel to ovisi o kilaži ili šta al svaka koja je bila smenom tako je rekla isto. znači top su.kod kojeg si liječnika ti?
Inače, apetit mi je skroz zdrman.
Imala sam dva doručka, jer sam nakon prvog bila gladna kao da nikad ništa nisam jela.
A nakon toga nisam više uopće jela do sad, kad sam htjela samo naranču i ništa osim naranče - toliko da sam odšetala do ne baš bliskog dućana da si kupim naranče
(ok, ok, htjela sam i sladoled, ali to su bebe, a ne ja, i nisam ga uzela)
💔💔💔
Mtb čestitam na super beti. A sad navijam da su se obje primile 🤞
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Inače, apetit mi je skroz zdrman.
Imala sam dva doručka, jer sam nakon prvog bila gladna kao da nikad ništa nisam jela.
A nakon toga nisam više uopće jela do sad, kad sam htjela samo naranču i ništa osim naranče - toliko da sam odšetala do ne baš bliskog dućana da si kupim naranče
(ok, ok, htjela sam i sladoled, ali to su bebe, a ne ja, i nisam ga uzela)
Ma lako za apetit,držim ti fige da budeš bez mučnina 🤞
Šta ti dr kaže, po čemu misli da je jednoplodna trudnoća, pa šta nije ono da se po beti to ne može vidjeti?
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
https://ibb.pics/Gp41H5j
Bila sam danas upoznati moju mrvicu🐕💕😍🙈🥰
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Stiže nam baby E🩷👶
NikiPiki, ako dođem do te faze, pitat ću ga za mišljenje. I napraviti ono što ja odlučim da je najbolje (to on ionako očekuje od mene).
E sad, hoću li uspjeti stati na jednom testu, to će ovisiti o tome kako ću se osjećati.Sanjich, pojma nemam. Navijam za obje, bit ću sretna i s jednom. Sve mi je super, samo da se rodi živo i zdravo, koliko god da ih je.
nika0302, hvala!
Meni je rekao "da ste moja žena ja bi vas poslao na Panoramu" i kaj mi onda preostaje 😅😅
Zaprosila si ga?😁
Malo sam se zbunila i vjerojatno počela trkeljati gluposti. 🙈
Mtb čestitam na super beti. A sad navijam da su se obje primile 🤞
Hvala!!
Sumnjam da su obje, bit ću sretna ako jesu
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji