Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    12. Ožujak 2021. 21:03

anchy321

MTB nažalost morat ću preskočit ovaj put 😭😭 moram di čuvat godisnji..nemam jos puno dana, a trebat ce mi..

Pa ovo je vikend??? Helouuuuu!!!! 

💔💔💔

Anči 💕
    12. Ožujak 2021. 21:04

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

anchy321

MTB nažalost morat ću preskočit ovaj put 😭😭 moram di čuvat godisnji..nemam jos puno dana, a trebat ce mi..

Pa ovo je vikend??? Helouuuuu!!!!

Daa ali meni je subota radna 🤮 i to svaka do 4 😭🤮

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Samara
    12. Ožujak 2021. 21:05

Moram ovo prijaviti 😂
    Malo prije osjetim neki jako cudan osjecaj u trbuhu.. Nije bol, nije udarac bebe nego nesto novo. Prepala sam se jer sam imala neki pritisak na lijevoj strani. Brzo legnem i pogledam tebuh kad ono na lijevoj strani kvrga velicine jajeta. Traje par sekundi pa nestane i onda se opet pojavi i seli se po trbuhu 😂😆 mali se okrece i trenutno je smjesten ocito na lijevoj strani. Imam piramidu umjesto trbuha hahaha

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

Lucyinthesky
    12. Ožujak 2021. 21:06

Koliko ste vi danas napisale u pol dana 😳😂Pokušavam stići, ali mission impossible 🤦‍♀️

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

• *.Women_name.*
    12. Ožujak 2021. 21:10

Samara

Moram ovo prijaviti 😂
    Malo prije osjetim neki jako cudan osjecaj u trbuhu.. Nije bol, nije udarac bebe nego nesto novo. Prepala sam se jer sam imala neki pritisak na lijevoj strani. Brzo legnem i pogledam tebuh kad ono na lijevoj strani kvrga velicine jajeta. Traje par sekundi pa nestane i onda se opet pojavi i seli se po trbuhu 😂😆 mali se okrece i trenutno je smjesten ocito na lijevoj strani. Imam piramidu umjesto trbuha hahaha

To sam ja pisala neki dan!! Točno znam kaj misliš, i suprotna strana trbuha kad stiskas je skroz mekana, a točno osjetis na ovoj strani da je unutra opipom 😍😍😍

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

sbjelisi
    12. Ožujak 2021. 21:16

*.Women_name.*

Samara

Moram ovo prijaviti 😂

To sam ja pisala neki dan!! Točno znam kaj misliš, i suprotna strana trbuha kad stiskas je skroz mekana, a točno osjetis na ovoj strani da je unutra opipom 😍😍😍

A miseki mali ❤😍

oharascarlett14@gmail.com

sbjelisi
    12. Ožujak 2021. 21:17

Lucyinthesky

Koliko ste vi danas napisale u pol dana 😳😂Pokušavam stići, ali mission impossible 🤦‍♀️

I hear you✌
    Polozila sam tecaj brzog citanja samo da logu pratit, zisku?

sbjelisi
    12. Ožujak 2021. 21:18

blacksheep

BjeliS 💕👣

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

MaloTele, da, da. Sigurno je na to aludirao.blasksheep, zato je njoj aspiracija bila 13DNT. Tebi će biti 15DNT. I meni su sporije rasli, zato mi je bilo 14DNT. Ne moraju brzo narasti, svaka žena ima svoj tempo.
    Ajde sad malo popričaj s njima do aspiracije, objasni im što očekuješ od njih.
    Blacksheep MTBica misli na 13DC odn. 15DC 😉
    Vidis da je T, nema pojma sta pise 😋
    Ekipica ti ima jos 3 dana!! Biti ce na 20!! 😘

Je, šašava je skroz! 😁 A niš, održat ću još koji odgojni razgovor njima, mislit i dalje pozitivno, a vas vodim na "grijeh" po izboru prvom prilikom. Što rekoh, ne porekoh. 😇

😍😍😋✌😁
    Nema problema! Samo reci kada i gdje!

ericaa
    12. Ožujak 2021. 21:26

BjeliS 💕👣

ericaa

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Meto, tebe čekam. Jesmo se dogovorili da ćemo skupa ovo odraditi. Vidiš kako sam poslušna.
    Mama bezuvjetno voli svoju djecu, čak i kad su Škorpijice.
    Da, i mene je ta zadnja slika dotukla.
    Nalijepila sam ti jučer filmić o smeđarenju, vidim da ga nisi pogledala. Skraćeno, normalno je, u manje od 10% slučajeva uspiju naći uzrok. Zapravo to naše bebe naprave kuršlus po maternici, ali sve je mini pa se ne vidi na UZV.

BjeliS, hahhahaha, koliko si uzbuđena što ova ima peak.ericaa, ja bih se zabrinula, BjeliS zvuči kao da bi i ona mogla rastaviti tvog muža od sreće što ti imaš peak.Emma05, ma super za igračke za Av-avicu. Tako treba, da beba odmah bude presretna što je došla svojoj novoj obitelji.
    Kad dolazi beta?
    i na mene je prenijela to uzbuđenje, skoro sam zaskakutala sa testom po kancelariji

Hihi, ne znaju ljudi kako je tesko uhvatiti peak!
    Ja se prosli mjesec mucila, bas je stresno!
    A ti ga imaaaaaaas, ufatila si gaaaaaa
    Sad ufati muža 😋😘

Između nekoliko utakmica uffffatila sam ga 🤣🤣🤣 i onda narucila jaknu na about you na 50 % 🤞🧐🍻 sad čilam uz pivu i rukomet,naravno Francuzi. Eee prvi put da sam uhvatila bas bas peak,sokiralo me 😂

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

• *.Women_name.*
    12. Ožujak 2021. 21:40

Joooj mene baš zanima kaj je s našom Simbom. Nije nam se dugo javilaa. Kako su ona i bebice 😍

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.