Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    11. Ožujak 2021. 13:18

Aylisha_77

Emma beta+ konzultacije 650 kn, relativno brzo (par dana) te naruce

Kod B su 500, ovisi o dr.

💔💔💔

Dashuri
    11. Ožujak 2021. 13:23

ribic

Evo ja bila na uzv.

Desno folikul 11 m, a lijevo dva (10mm i 12 mm). Endometrij 6,3 mm.

Ovulirat cu 99% na lijevi (meni bude dva mjeseca lijevi pa dva mjeseca desni i tako u krug), a on mi na kraju uvijek slabije reagira na Femaru i bude samo jedan folikul.

Narucili me u pon opet na uzv sto je mislim prekasno jer ce 95% u utorak ovulacija al ok. Bit ce opet bez stoperice i to je to.

Zašto bez štoperice? Zar nije bolje da svi puknu?

05.12.2022 💗

• ribic
    11. Ožujak 2021. 13:23

anabelaaa ovo je odlicno! Koju si terapiju primala?

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• ribic
    11. Ožujak 2021. 13:29

Aura 

IAura

ribic

Evo ja bila na uzv.

Ovulirat cu 99% na lijevi (meni bude dva mjeseca lijevi pa dva mjeseca desni i tako u krug), a on mi na kraju uvijek slabije reagira na Femaru i bude samo jedan folikul.

Narucili me u pon opet na uzv sto je mislim prekasno jer ce 95% u utorak ovulacija al ok. Bit ce opet bez stoperice i to je to.

Mislim da ce bez stoperice jer ce meni u pon bit folikul vec cca 20 mm i lh trakica pozitivna. Mislim da me trebao naruciti u ned na uzv ujutro, ned navecer stoperica, pon covid test i ut inseminacija.

Koliko do sad pratim svoju ovulaciju tak bi trebalo biti ali ok, vidjet cemo. Ionak ne polazem nadu u tu inseminaciju.

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

Emma05
    11. Ožujak 2021. 13:41

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Emma05, a tko nam to nije čitao uvodne postove? ccccc.
    Preko HZZO su Škvorc, Beta+ i IVF.
    U Beta+ i IVF dobiješ konzultacije u roku od par dana, možeš si naštimati da budu na taj dan kad dolaziš.
    Za Škvorc je netko jučer rekao da se čeka mjesec dana.
    Konzultacije su cca 500kn (ovisi o doktoru, rade li ti UZV, …).
    Što se preporuka tiče, tu je svatko subjektivan. Ja sam jako zadovoljna svojim doktorom, klinika je skroz OK. Ali realno, tu sam radi njega, ne radi klinike.

Znala sam da cu pogrisit s nekim pitanjem🤣🤣🤣...a nista..kazni me🤷‍♀️

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    Stiže nam baby E🩷👶

sbjelisi
    11. Ožujak 2021. 14:10

Anabelaaaaaaa tooooooo ❤❤❤❤❤
    Emma 😂😂 ahahahaa Kazni me 😂😂

oharascarlett14@gmail.com

Anči 💕
    11. Ožujak 2021. 14:12

Maki ❤️ drago mi je da si se javila..vjerujem da su to sve slatke muke...uzivaj s bebicom 😀

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Dashuri
    11. Ožujak 2021. 14:18

ribic

Aura

IAura

ribic

Evo ja bila na uzv.

Mislim da ce bez stoperice jer ce meni u pon bit folikul vec cca 20 mm i lh trakica pozitivna. Mislim da me trebao naruciti u ned na uzv ujutro, ned navecer stoperica, pon covid test i ut inseminacija.

Koliko do sad pratim svoju ovulaciju tak bi trebalo biti ali ok, vidjet cemo. Ionak ne polazem nadu u tu inseminaciju.

Kad se najmanje nadaš, sve bude dobro! 🤞 nisam ni ja imala vjeru, bilo mi je nepojmljivo da cu bas ja bit u tom malom postotku uspjesnosti. Ali tko zna, mozda sreća baš sad bude na tvojoj strani! 😘 a ako ne, uvik postoji plan b! Bas ti zelim svu srecu! ❤

05.12.2022 💗

Dashuri
    11. Ožujak 2021. 14:19

Božeee, kako mrzim ovaj menopurrrr, daj mi snage, jos 2 dana, jos 2 danaaaaaaa 😖😖😖

05.12.2022 💗

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    11. Ožujak 2021. 14:36

Emma05, vidim, voliš ti to kinky. 
    Pitaj muža da te kazni. 

MakiSt, ne maltretiraj malca 

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.